- 10 Eylül 2017
- 2.140
- 3.758
-
- Konu Sahibi lalevehale
işte bunu hiç düşünmedim ben aldatma olayına gerçekten ihtimal verebileceğim hiç bir şey yaşamadım eşimin tek bir yalanını görmedim hani kendimi geçtim başka insanlarla olan iletişimi hakkındada gözlemim çoktur kimseye yalan söylemiyor
kadın zehir gibi bi görseniz tembellikten yerinden kalkmaz ama evde zamanını hep telefonla bilgisayarla geçiriyor
Ama siz çelişkili konuşuyorsunuz bir kadının bir gözü toprağa bakıyor diyorsunuz sonra zehir gibi diyorsunuz.işte bunu hiç düşünmedim ben aldatma olayına gerçekten ihtimal verebileceğim hiç bir şey yaşamadım eşimin tek bir yalanını görmedim hani kendimi geçtim başka insanlarla olan iletişimi hakkındada gözlemim çoktur kimseye yalan söylemiyor
kadın zehir gibi bi görseniz tembellikten yerinden kalkmaz ama evde zamanını hep telefonla bilgisayarla geçiriyor
Amaaan, bize de böyle işe yaramazlar gelir ayol! Millette ne kocalar var, baksana, her işlerini cinlerine gördürüyorlarBenim de var ve şu ara hepsi tepemde geziyor.
Belki o yazmıyor
konuu sahibi tepki aldıkça yeni ifadeler ekliyor.cevriye hanım 82 yasında imiş. 82 yaşında kadın takır takır cet telefonundan hem de şifreli mesaj yazabiliyor mu gerçekten?
82 yaşında bir gözü toprağa bakan zehir gibi sürekli tel ve bilgisayarla uğraşan nine?
Bilin bakalım bu kim?
Bu kadin hani eczane de çalışıyordu? Bide 82 yaşında çok tuhafişte bunu hiç düşünmedim ben aldatma olayına gerçekten ihtimal verebileceğim hiç bir şey yaşamadım eşimin tek bir yalanını görmedim hani kendimi geçtim başka insanlarla olan iletişimi hakkındada gözlemim çoktur kimseye yalan söylemiyor
Ama siz çelişkili konuşuyorsunuz bir kadının bir gözü toprağa bakıyor diyorsunuz sonra zehir gibi diyorsunuz.
Amaaan, bize de böyle işe yaramazlar gelir ayol! Millette ne kocalar var, baksana, her işlerini cinlerine gördürüyorlarGidip kocamla kavga edeceğim, şöyle maharetli cinlerin yok diye
Ya ahahahahahhaajaj
82 yaşında bir gözü toprağa bakan zehir gibi sürekli tel ve bilgisayarla uğraşan nine?
Bilin bakalım bu kim?
Of çok komik şeyler geliyo of yok mu arttıran?
Kesin banlanicaz,kesinYa ahahahahahhaajaj
Cevriye hn değil mi bu
Ne iş yaptırıyor bilmiyorum ama benim öyle bir imkânım olsa yemek, çamaşır, bulaşık, ütü, temizlik vb. işlerde kullanırdım. Ohhh misNaaptırıyormuş, üç nas iki felak ile bakkala ekmek almaya mı yolluyormuş?
Bu kadin hani eczane de çalışıyordu? Bide 82 yaşında çok tuhaf
Ne iş yaptırıyor bilmiyorum ama benim öyle bir imkânım olsa yemek, çamaşır, bulaşık, ütü, temizlik vb. işlerde kullanırdım. Ohhh mis