Eşimin cinleri var çok endişeliyim

işte bunu hiç düşünmedim ben aldatma olayına gerçekten ihtimal verebileceğim hiç bir şey yaşamadım eşimin tek bir yalanını görmedim hani kendimi geçtim başka insanlarla olan iletişimi hakkındada gözlemim çoktur kimseye yalan söylemiyor

kadın zehir gibi bi görseniz tembellikten yerinden kalkmaz ama evde zamanını hep telefonla bilgisayarla geçiriyor

işte bunu hiç düşünmedim ben aldatma olayına gerçekten ihtimal verebileceğim hiç bir şey yaşamadım eşimin tek bir yalanını görmedim hani kendimi geçtim başka insanlarla olan iletişimi hakkındada gözlemim çoktur kimseye yalan söylemiyor

kadın zehir gibi bi görseniz tembellikten yerinden kalkmaz ama evde zamanını hep telefonla bilgisayarla geçiriyor
Ama siz çelişkili konuşuyorsunuz bir kadının bir gözü toprağa bakıyor diyorsunuz sonra zehir gibi diyorsunuz.

O kadından için annesi yaşında demişsin ya ben bişey diyeyim mi ben çok yakışıklı genç bir erkeğin annesi yaşındaki kadına nasil baktığını ve onun hakkında ne düşündüğünü gördükten sonra ben de artik bu saf düşüncemden arındım.. Ve ayrıca o kadının da bildiği bir ilişki vardır eşininizin belki aralarında da şifre yapmışlar dır. Valla şu son 6 ayda benim yaşadıklarımı bir bilseniz sizde hiç bu kadar masum bakmazdınız bu olaya ..

Belki o yazmıyor :KK66:
konuu sahibi tepki aldıkça yeni ifadeler ekliyor.cevriye hanım 82 yasında imiş. 82 yaşında kadın takır takır cet telefonundan hem de şifreli mesaj yazabiliyor mu gerçekten?

Açıklamasını yaptım su içmeye üşenen bi insan kendisi aşırı tembel ama telefondur bilgisayardır elinden düşürmez bayramda seyranda yanına istemez kimseyi arada ziyaretine gideriz elinden bırakmıyor 82 yaşındaki bi kadının teknolojiyle olan bi bağına inanmak zor gelebilir bencede şaşırtıcı. tepki aldıkça yeni ifade eklemiyorum sadece kafadaki soru işaretlerini silmek adına bir şeyler yazıyorum ama daha çok soru işareti oluşuyor en iyisi artık konunun kapanmasını beklemek

Edinilen bilgiye göre, İzmir genelinde uyuşturucu madde ticareti yapan şahısların yakalanmasına yönelik yapılan çalışmalar kapsamında Konak ilçesinde bir adrese Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından operasyon yapıldı. Operasyonda G.Ö. (56) isimli kadın yakalanırken, ikamette yapılan aramada 80 adet ecstasy hap, 60 gram meşe olarak tabir edilen satışa hazır bonzai, bir adet hassas terazi, bahçede yeşil renkli taş yapı içerisinde bir adet ruhsatsız tabanca ile tabancaya ait 30 adet 9 mm fişek ile iki adet şarjör ele geçirildi. G.Ö., ruhsatsız tabancanın ve mermilerin görevliler tarafından bulunmasını engellemek için bahçe içerisinde bulunan yeşil renkli taş yapının türbe olduğunu ve üzerinin açılmasının günah olduğunu beyan ederek suç delillerini gizlemeye çalıştı. G.Ö., çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.
İzmir Emniyet Müdürlüğü, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce gençleri hedef alan uyuşturucu madde satıcıları ve organizasyonlarının tespit edilerek, uyuşturucu madde arzının önlenmesine yönelik çalışmaların kararlılıkla artarak devam ettiğini bildirdi.

Bu kadin hani eczane de çalışıyordu? Bide 82 yaşında çok tuhaf:KK14:

Ama siz çelişkili konuşuyorsunuz bir kadının bir gözü toprağa bakıyor diyorsunuz sonra zehir gibi diyorsunuz.

Bir gözü toprağa bakıyor derken yaşı var baya manasında dedim türk toplumunda o yaştaki insanlar evet teknolojiden pek anlamayabilirler ama telefonu elinden düşürmüyor zehir gibi kullanıyor gözünüzle bir görseniz keşke gerçekten şaşırır insan

kızlar korkacak bir şey yok yahu, o da başka bir boyut neticede.. yalnız konu sahibi bu işler çok sakat ve sonu çok fena b*ka saran işlerdir, öyle oh kullanıyorum keyifler on numara falan değil yani.. bu iş burayla da çözülmez, git diyanete miyanet birine sor, yol yordam bir şey gösterirler sana.. evde tek kalan kızlar, açın iki bölüm avrupa yakası izleyin kafanız dağılsın, ben de pazarlama yönetimine gideyim :/

Amaaan, bize de böyle işe yaramazlar gelir ayol! Millette ne kocalar var, baksana, her işlerini cinlerine gördürüyorlar:KK45: Gidip kocamla kavga edeceğim, şöyle maharetli cinlerin yok diye:kızgın:

Naaptırıyormuş, üç nas iki felak ile bakkala ekmek almaya mı yolluyormuş?

82 yaşında bir gözü toprağa bakan zehir gibi sürekli tel ve bilgisayarla uğraşan nine?
Bilin bakalım bu kim? :KK70:
images (12).jpeg

Bu kadin hani eczane de çalışıyordu? Bide 82 yaşında çok tuhaf

Eczanesi var kızıyla kendi çalıştırıyor eskiden sadece kendisiydi artık yaşın verdiği tembellikten dolayı tek başına işletemiyor doğal olarak. Ayrıntılı detaya girmedim benim asıl sorunum bunlar olmadığı için ondan kafası karışmış olabilir herkesin. Ama insan yazarken asıl sorun neyse ona odaklanılmasını istiyor. Detaysız oldugu icin cümlelerin bu kadar kafa karıştıracağını bilemedim

X