- 17 Nisan 2012
- 30.413
- 65.399
- Konu Sahibi lalevehale
Lale ve hale sana kocaman bi Lahavle :)Sen kocamı alıp duruyorsun ? Belliki koca konusunda kuyruk acın var. yüzsüz gibi yazıp durma o zaman daha fazla senle muhattap olmak istemiyorum zaten
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Lale ve hale sana kocaman bi Lahavle :)Sen kocamı alıp duruyorsun ? Belliki koca konusunda kuyruk acın var. yüzsüz gibi yazıp durma o zaman daha fazla senle muhattap olmak istemiyorum zaten
eşinin kadınla ilişkisi olabileceğini söyleyenlerden biri de benim ve yaptığın ithamlardan aşırı rahatsız oldum.biz müneccim miyiz? kadının annesi yaşında oldugunu nerden bilelim? ayrıc yapacak olduktan sonra bu engel mi sanki...
şifreli mesajlaşıyorlar eşime soramıyorum diyorsun hanımefendi sen ne tarzda yazarsan konuyu nereye yönlendirirsen insanlar da ona göre yorum yapıyor.
beğenmediğin yorum görünce hakaret hakkına sahip olmuyosun o zaman böyle kalabalık bi platformda konu açmayacaksın
İlim sahibi olan falcın zaten gerekeni söylemiş. İlim cinle falla olmaz. Sen ilmi farklı anlamışsın :)Ben bu konularda bilgisi varsa aydınlatsın dedim ilim sahibi olan birisi çıkar ve yazar diye düşündüm. eğerki başka bir şeyden şüphelenseydim zaten kocam beni aldatıyor mu diye sorardım. Benim paylaştığım ne milletin söylediğini ne. Bana hakaret edenlerede susacak değilim düzgün yazanlara gayet saygılı davrandım. Beni hakaret etmekle suçlayacağınıza bana edenleri görün.
Ağır konusma hakkına sahip değilsiniz.Aslında daha ağır konuşurum normalde de bu en hafifi. Ne çaresizliği? Kocası kadını aldatıyor farkında değil, falcının dediklerine inanıyor? Benim burda gördüğüm sadece koca bir cehalet! Bu cehalet bitmediği sürece de bir gram ileri gidemeyeceğiz!
Aslında daha ağır konuşurum normalde de bu en hafifi. Ne çaresizliği? Kocası kadını aldatıyor farkında değil, falcının dediklerine inanıyor? Benim burda gördüğüm sadece koca bir cehalet! Bu cehalet bitmediği sürece de bir gram ileri gidemeyeceğiz!
Falcıya ve fala inan, bir insanın cinlerinin olmasına inan, o cinlerin insanların her işini hallettiğine inan ama eşinle şifreli şifreli mesajlar yoluyla iletişimde olan bir kadınla eşinin ilişkisi olacağına inanma. Polyanna bile daha gerçekçi benceBenim evliliğim güvensizlik üzerine kurulu değil ve kendi ağzından çıkanları kulağı duymayan bir insan müsvettesiyle burada kavga edecek değilim. Siz yaşadığınız her şeyi kocam beni aldatıyor şeklinde yorumluyor olabilirsiniz. Ben yapmıyorum herkesin kocası aldatmak zorunda değil. Senin tahmininle veya demenlede düşüncem değişecek değil. Gerçekten bebeğine yazık umarım sana çekmez. Utanç verici bi kadınsın.
Evet konuşacaktım ama Allahtan ben çevremde cahil bulundurmuyorum. :) Ayrıca nasıl konuşacağımla ilgili sizden icazet alacak da değilim. Beni alıntılamayın çünkü sizin düşmanınızım :)Ağır konusma hakkına sahip değilsiniz.
Siz her kızdığınıza bu şekilde konusabiliyor musunuz?
Bu olay senin en yakın arkadaşının başına gelse bu şekilde mi konuscaktınız. Burası sizin rahatlama istasyonunuz değil.
Bayanın inancı kimseyi ilgilendirmez.
Dil uslup düzgün olmadığı sürece bencede bir gram ileri gidemeyeceğiz.
Çünkü kadın kadının en güzel düşmanı!
Sen kocamı alıp duruyorsun ? Belliki koca konusunda kuyruk acın var. yüzsüz gibi yazıp durma o zaman daha fazla senle muhattap olmak istemiyorum zaten
Ya cidden kaç yaşındasın? Lütfen sonucu buraya yaz. Belli ki yaşın küçük. Nasıl bir ortamda büyüdün?Bu cehalet ve önyargı sizin gibilerde olduğu sürece hiç ileri gidilmez en azından hayatımda bi kere falcıya gidip söylediklerini dert etmişim bu durum beni cahil yapacaksa yapsın sorun değil. Siz tanımadığınız etmediğiniz insanları önyargılı şekilde eleştiriyorsunuz hakaret ediyorsunuz. Kocam beni aldatıyor olsaydı fark ederdim ve dertlerim bu yönde olurdu demekki eşimi ve onu büyüten o kadınıda tanıyorumki böyle bir şey aklıma gelmemiş.
İlim sahibi olan falcın zaten gerekeni söylemiş. İlim cinle falla olmaz. Sen ilmi farklı anlamışsın :)
Bu kadar şeyi yaşa sonra eşim yanlış anlar diye sormaya çekiniyorum deFalcıya ve fala inan, bir insanın cinlerinin olmasına inan, o cinlerin insanların her işini hallettiğine inan ama eşinle şifreli şifreli mesajlar yoluyla iletişimde olan bir kadınla eşinin ilişkisi olacağına inanma. Polyanna bile daha gerçekçi bence
Ben ya ben lohusayım içim ürperdiYasak!
İnsanlar korkabilir,gidin diyaneti arayın,psikologa gidin ne bilim size hakikaten yardım edecek birilerine gidin.
Burada kim ne yapsın?
Böyle korkutmaya ne gerek var,hamilesi var,yalnız yaşayanı var.
Seni alıntılarım çünkü düşmanımı yakınımda tutarımEvet konuşacaktım ama Allahtan ben çevremde cahil bulundurmuyorum. :) Ayrıca nasıl konuşacağımla ilgili sizden icazet alacak da değilim. Beni alıntılamayın çünkü sizin düşmanınızım :)
Ablacım ben sana nasıl yardım edebilirim ki? Biz nasıl yardım edicez anlamadım? Hep beraber kış kış cinler mi diyelim? Bizden ne gibi bir yardım bekliyorsun?İlimle ilgili ne anlamışım, senin ilimden anladığın ne? Konuyu fesata bağlayıp hakaret etmek mi? Ha madem amacın yardım etmek değildi o zaman neden yorum yapma gereksinimi duyuyorsun? Cidden canın çok sıkılmış senin