- 1 Şubat 2016
- 9.242
- 34.205
- Konu Sahibi lalevehale
He ondan!Eneee ondan mi mavi oldu gerçketen?
Saka kız şaka yahu))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
He ondan!Eneee ondan mi mavi oldu gerçketen?
Yardımcı olayım o haldeKonuyu açmak yasakmış dedigim gibi sonradan öğrendim. ama aynı zamanda bu tür konulara yorum yapmakta yasakmış bunuda öğrendim. Okumadan geçsenizde sonuçta yorum yapmaktan geri kalmamışsınız. Siz neden kuralları bildiğiniz halde uymadınız? Konunun en kısa sürede kapanmasını bende istiyorum.
Ağzımı kötü açacağım! Sen aptal mısın kadın? Ben şu an uyuyan bebeğimle evde tek kalıyorum ve sen beni korkuttun Allahın cezası ya! Deli misiniz nesiniz?
Kocan o cevriyeyle mercimeği fırına vermiş, cini değil boy boy yavruları vardır emin ol!
Of cahil insanlar! Çok cahilsiniz yeter şu cehalet ne zaman bitecek!
Konunun nereye gidecegi belliydi okumasaydiniz keske.ben sonunu bile bile okudum tirstim o ayri tabiiAğzımı kötü açacağım! Sen aptal mısın kadın? Ben şu an uyuyan bebeğimle evde tek kalıyorum ve sen beni korkuttun Allahın cezası ya! Deli misiniz nesiniz?
Kocan o cevriyeyle mercimeği fırına vermiş, cini değil boy boy yavruları vardır emin ol!
Senin gibi fesat düşünceli iğrenç ağızlı bir kadının bebeği mi var bebeğine acıdım açıkçası. Sadece korktuğunu belirtip kızsaydın belki özürde dilerdim. Çünkü bilmeden açtım bu konuyu. düşünemedim korkacak insanların merak edip konuyu inceleyeceğini. Kendi cehaletin ağzından akıyor zaten kalkıp beni cahillikle itham edemezsin en azından sen bunu yapacak son kişisin. Belliki kendi kocandan kuyruk acın var yoksa niye milletin eşinin annesi yaşında birisiyle yatmasıyla itham edesin bu ne biçim bi bakış açısı
Pardon da bu konuda ben dini bir şey göremiyorum!Bu korkular hep inancsizliktan. Cok fazla dusunmeye gerek yok ben gece neler neler izliyorum
Ya bide burda uyeler kocalariyla cinsel pozisyonlarini paylasiyor o zaman yasak olmuyor. Sonucta bekari var , dulu var, bosanmisi var. (heves etme, zinaya itme)
biri dini acidan bir yardim istedi diye bu kadar niye sorun olduki?
Bir de eşimi üç harfliler kurtarmış demek şirk. Ayrıca büyük tovbe gerekir. Konu uzuyor ama söylemeden edemedim.Pardon da bu konuda ben dini bir şey göremiyorum!
Onların insanlarla iletişime girmesi yasak! Giriyorlar diye günaha giriliyor!
Fal günah ama bakılıyor!
Gaybı bilmek günah ama hem biliniyor hem de inanılıyor?!
Burda dini yorum yapacaksak eğer “git tövbe et” deriz!
Aynen aynen. Biz olsak “verilmiş sadakamız varmış, Allah korudu resmen” deriz. Ama bunlar cin kurtartı diyerek şirke düşmüyor, biz bir şey söyleyince inançsız kafir oluyoruz :) bu tayfa zaten hep böyle :)Bir de eşimi üç harfliler kurtarmış demek şirk. Ayrıca büyük tovbe gerekir. Konu uzuyor ama söylemeden edemedim.
Bu korkular hep inancsizliktan. Cok fazla dusunmeye gerek yok ben gece neler neler izliyorum
Ya bide burda uyeler kocalariyla cinsel pozisyonlarini paylasiyor o zaman yasak olmuyor. Sonucta bekari var , dulu var, bosanmisi var. (heves etme, zinaya itme)
biri dini acidan bir yardim istedi diye bu kadar niye sorun olduki?
Siz akıllıysanız, korktuğunuz halde konuya niye giriyorsunuz?Ağzımı kötü açacağım! Sen aptal mısın kadın? Ben şu an uyuyan bebeğimle evde tek kalıyorum ve sen beni korkuttun Allahın cezası ya! Deli misiniz nesiniz?
Aynen aynen. Biz olsak “verilmiş sadakamız varmış, Allah korudu resmen” deriz. Ama bunlar cin kurtartı diyerek şirke düşmüyor, biz bir şey söyleyince inançsız kafir oluyoruz :) bu tayfa zaten hep böyle :)
Bir de eşimi üç harfliler kurtarmış demek şirk. Ayrıca büyük tovbe gerekir. Konu uzuyor ama söylemeden edemedim.
Teşekkür ederim. Tuhaf olan şu ki , eşimin annesi yaşındaki kadınla ilişkisi olduğunu öne sürecek kadar aklı kalbi fesat insanlar var ve merakına dayanamayıp, korkacağını bile bile okuyup sonrada bana kızan insanlarda mevcut, sanki zorla okutturuyorum. ama dediğiniz gibi cinsellikle ilgili bir şeyler yazsaydım bu kadar gereksiz ve ağır ithamlara maruz kalmazdım. Benim bu tür şeylere inanıp korkmam hastalıklı bir durumda olabilir bazılarına göre ama şuna eminim bu tür yorumlar yapanlar kat ve kat daha hastalıklı ama kimse bu kişileri uyarmıyor, sadece beni uyarıyor.