eşimin bu halleri

Allah yardımcınız olsun, peki aynı şeyi sizde ona yapsanız yani arkadaşları ile görüştüğünde telefonla iki dakika fazla konuştuğunda güvenseniz bile güvenmiyor gibi yapıp canından bezdirseniz belki sizi anlar.
bende dediginiz gibi yaptım ama bana arkadaşlarinin yaninda hakaret etti kapatti

Bilemiyorum cidden. 18 yaşında reşitler artık. Evet bence de hala çocuklar ama bu adama çocuk yapmak çok büyük sorumsuzluk. Bu adamın bir de kız çocuğu var. Artık yıldım. Artık kadınlar kendilerine hangi hayatı layık görüyorlarsa görsünler de şu hayata bir bebek yapılır mı? Yalnız ve bomboş hayatı paylaşmak için yapılmıştır muhtemelen. Kapıdan çıkarılmayacak bir kız daha olmuş oldu o evde. İçim acıyor artık. Herkes insan gibi yaşamayı hakediyor ve bu yaşam insani değil. Biri gelip boşan demek kolay yuva kolay kurulmuyor derse çok pis kalbini kırıcam bu konuda. Ayıp artık.
18 yaşında reşit olmasına reşit ama evlilik gibi ciddi bir meselede maalesef 100 gençten 70 i yanlış kararlar alabiliyor
Toplumun kadın anne aile kavramları değerleri yanlış hastalıklı
Bu değerlerle büyümüş insanlar eğitim (eğitim sistemi de çokta iyi değil ona rağmen) almamış ise ne bekleyebiliriz
İşin açıkçası ben çok şey beklemiyorum

Arkadaşım bu çok seviyor kıskanıyor değil, bu patolojik resmen. Çok kıskançlık çok sevmek demek değil. Tamamen insanlardan izole bir hayat yaşatıyor sana. Tek vazifen evde hiç iletişim kurmadan oturup çocuğuna bakmak, kocanın ihtiyaçlarını karşılamak. Böyle hayat mı geçer yahu yapma bunu kendine. Kendi kendine de düzelmez kafasına saksı falan düşmedikçe, gereksiz iyimserlikten de vazgeçin. Bir yerde tavrını koy artık. Terapi önerisi verirdim ama bilmiyorum gidebilir misiniz?

Herkese merhaba.ben 22 yaşindayım 18 yaşinda evlendik 1 kızım var eşimle severek evlendik beni sevdiğini biliyorum bende seviyorum onu ama çok bunalttı artık eşim çok aşırı kıskanç sürekli kısıtlıyor sürekli bastırıyor evlenmeden önce bi atölyede çalışıyordum arkadaşlarım vardı ancak şimdi hicbir arkadaşimla görüsemiyorum 1 kisi dışında. kapidan dışarı çikamıyorum kar yağdıginda çocuğumla kapınin onune inmistik 2 adim ileri gitmedik gelince çok kotu kavga ettik benden habersiz neden çikiyorsun diye.o bugün ne yaptıniz diye sorunca bende bunu yaptık böyle yaptık diye biseyler yaptık diyecegimiz biseyler olsun istiyorum ama izin vermiyor.bizi bi yere çıkartmıyor cocukları parka goturmeme bile karısıyor telefonumda olan bi müzige facebook ta paylastigim bi resme bi sòze bi beğeniye çok karısiyo bir sürü laf ediyor.arkadaşlarimla telefonda görüssem laf ediyor facebookta gorussem bu kadar süredir neden aktifsin diye arıyor kavga ediyoruz şifresini bildiği halde.güvenini sarsacak hiç bisey yapmadım eminim buna.bir kaç gün once kardesim cekindigimiz fotografı facebook hesabina koydu iyiki varsın ablacım yazmış kardesimin 80 arkadaşı var hepside kadın ve akraba arkadaş. cok kavga ettik bana şiddet uyguladı sirf bu yuzden .sinir krizi geçirdim hastanede aldık soluğu.sadece facebook hesabım var arada arkadaslarımla konuşuyorum şimdi onu da kapatmamı istiyor istemekle kalmayıp kapatmak için link falan arıyor internet kullanmayı çok bilmediği için bulamıyor ne yapmayalım kapatmalı mıyım.1 kız arkadaşmla haftada 1 bire telefonda konusuruyoruz ona bile laf ediyor sizce ne yapmalıyım kapatsam herseyin son bulacağina inanmiyorum ne yapmayalım kapatmalı mıyım çok bunaldim gercekten.esir hayatı yaşiyorum neden böyle yapiyor olabilir sizce
Sevdiginden eminim diye baslayan konunuzda sevgi kirintisi goremedim desem.
Allah yardim etsin ne diyelim ki

Arkadaşım bu çok seviyor kıskanıyor değil, bu patolojik resmen. Çok kıskançlık çok sevmek demek değil. Tamamen insanlardan izole bir hayat yaşatıyor sana. Tek vazifen evde hiç iletişim kurmadan oturup çocuğuna bakmak, kocanın ihtiyaçlarını karşılamak. Kendi kendine de düzelmez kafasına saksı falan düşmedikçe, gereksiz iyimserlikten de vazgeçin. Bir yerde tavrını koy artık. Terapi önerisi verirdim ama bilmiyorum gidebilir misiniz?
gidemeyiz istemez

ne yapmayalım bosanmalı miyim kiziminda benim gibi olmaması için
Bir şekilde hatasını anlamasını sağlamanız gerekiyor. Artık gidişata dur demeniz gerekiyor, şuan sadece kendiniz bu hayatı yaşıyorsunuz ama ileride kızınız da ortak olacak sizinle birlikte, onun sorumluluğuda size ait.

siz sosyal medyada bi fotografinizi paylasirken eşinizden izin alıyor musunuz hemde ben paylaşmadim kardesim ikimizin fotografini paylaşmısti

babam 23 sene sonra düzeldi oda böyleydi

23 seneni dayak ve hakaret yiyerek geçirebilecek kadar cesurmusun?

siz sosyal medyada bi fotografinizi paylasirken eşinizden izin alıyor musunuz hemde ben paylaşmadim kardesim ikimizin fotografini paylaşmısti

hayır. dışarı çıkarken arkadaşlarımla görüşürkende almıyorum..
eşinizin tedaviye ihtiyacı var..

Ne fotoğraf paylaşmak için, ne de çocuğunuzu parka götürmek için izin almanız normal değil.
Arkadaşlarınızın olması ve onlarla konuşmak için bile izin alınmamalı.

Herkese merhaba.ben 22 yaşindayım 18 yaşinda evlendik 1 kızım var eşimle severek evlendik beni sevdiğini biliyorum bende seviyorum onu ama çok bunalttı artık eşim çok aşırı kıskanç sürekli kısıtlıyor sürekli bastırıyor evlenmeden önce bi atölyede çalışıyordum arkadaşlarım vardı ancak şimdi hicbir arkadaşimla görüsemiyorum 1 kisi dışında. kapidan dışarı çikamıyorum kar yağdıginda çocuğumla kapınin onune inmistik 2 adim ileri gitmedik gelince çok kotu kavga ettik benden habersiz neden çikiyorsun diye.o bugün ne yaptıniz diye sorunca bende bunu yaptık böyle yaptık diye biseyler yaptık diyecegimiz biseyler olsun istiyorum ama izin vermiyor.bizi bi yere çıkartmıyor cocukları parka goturmeme bile karısıyor telefonumda olan bi müzige facebook ta paylastigim bi resme bi sòze bi beğeniye çok karısiyo bir sürü laf ediyor.arkadaşlarimla telefonda görüssem laf ediyor facebookta gorussem bu kadar süredir neden aktifsin diye arıyor kavga ediyoruz şifresini bildiği halde.güvenini sarsacak hiç bisey yapmadım eminim buna.bir kaç gün once kardesim cekindigimiz fotografı facebook hesabina koydu iyiki varsın ablacım yazmış kardesimin 80 arkadaşı var hepside kadın ve akraba arkadaş. cok kavga ettik bana şiddet uyguladı sirf bu yuzden .sinir krizi geçirdim hastanede aldık soluğu.sadece facebook hesabım var arada arkadaslarımla konuşuyorum şimdi onu da kapatmamı istiyor istemekle kalmayıp kapatmak için link falan arıyor internet kullanmayı çok bilmediği için bulamıyor ne yapmayalım kapatmalı mıyım.1 kız arkadaşmla haftada 1 bire telefonda konusuruyoruz ona bile laf ediyor sizce ne yapmalıyım kapatsam herseyin son bulacağina inanmiyorum ne yapmayalım kapatmalı mıyım çok bunaldim gercekten.esir hayatı yaşiyorum neden böyle yapiyor olabilir sizce
tedavi görsün eşiniz.şiddet uyguladığı zaman darp raporu alın boşanmayı düşünürseniz yardımcı olur.

Bu soruyu neden soruyorsunuz
Kendi ailenizde gördükleriniz annenizin sinmesi sizin ne kadarını kabul edebilirim demenize yol açıyor annenizin evliliği de sağlıklı değil sizinde değil yarın kızınızın olmayabilir

gidemeyiz istemez

Tahmin ettim. O zaman artık tavrını koyma zamanın gelmiş de geçiyor. Her dediğine "Peki kocacım" deme. Neden sana güvenmediğini sorgula. Çünkü altında ya kendinden ya senden kaynaklı bir güven eksikliği mevcut. Madem terapiye yanaşmaz o zaman karşılıklı oturup bu tavırlarını sorgulayarak bunların seni çok üzdüğünü belirtmekten başka bir hal çaresi yok gibi gözüküyor. Sineye çekersen hep böyle gider, hiçbir şey de kendiliğinden düzelmez.

aile büyüklerini alın karsınıza beraber cocugunparka götüremiyorum kapının önüne cıkamaıyorum de . anlat . arkadas kalmadı de .

face benimde kapalı esim bos mecra dersi bana görede öyle . bazısı istemez esinin foto atmasını

X