eşimin bu halleri

Keşke ülkem kadınları olarak birey olduğumuzun farkına varabilsek
İki kızım var büyüğü 5 yaşında
Küçükken onu öyle bir yetistirmeliyim ki ayağı taşa değmesin ülkemiz artık ayağa kalkabilsin diye düşünürdüm.
Artık 10 nesil gelse geçse belki düzelir diye düşünüyorum.
Sanki bazı saçmalıklar genlerimize kadar işlemiş
Kısacası Allah sonumuzu hayır etsin.

Kappatin zatenne ise yariyorki arkadaslarinla konusup dertlesmiyon sifren zaten kocanda ama fazla da kendinizden ödün vermeyin ama bu kiskanclik nereye kadar

İlgili sosyal ağı kapatmak değil ki sorun insan içine çıkıp çocuğunla park da vakit geçirmek en doğal hakkın.kar yağışını da güneşli hava yı da hepsini değerlendireceksin. Hadi siz kabül etseniz de çocuk nasıl duruyor içerde. Lütfen bir çözüm bulun sosyal ağ değil sorun gerçek hayatı yaşamak

Bunu ben yazsaydim hemen mesaj gelirdi şundan dolayi ceza aldınız diye. Size gelmedi mi?

Ben konu sahibine ya da başka birine ya da kocasına hakaret etmek amaçlı yazmadım onu.

Manyak, takıntılı, saplantılı, manik ataklar geçiren aslında hasta birisi demek. Yani ben kocan şizofren desem hakaret mı etmiş olacaktim

Oha yaa ne manyak adamlar var.
Özgüven sıfırın altında.
Kesinlikle tedavi olmalı.
Allah yardım etsin.

sonradan düzelmez mi sizce
Hiç merak etme düzelir. Seni evinde köle gibi gören, döven, arkadaşlarının önünde hakaret edip yüzüne telefon kapatan adam Erol Evgin olur çok yakında. 3. çocuktan sonra düzeliyor. İki tane daha yap.
Babanın evine gidersin sen boşansan ne olacak ki? Daha mı iyi olacak hayatın. Canına okur baban dul geldin diye. Kendine iyi bir iş bulup tek başına yaşayıp çocuğuna bakacak halin yok.

bana şiddet uyguladı sirf bu yuzden .sinir krizi geçirdim hastanede aldık soluğu

Daha ne olmasını bekliyorsun canım

yapmayalım kapatmalı mıyım

Soru bosanmak için ilk adimi nasıl atmaliyim tarzi bir şey olsaydi keşke.

Bosanmali miyim'a da razi olurduk ama..

Cidden kapatmali miyim diye mi soruyorsun yahu? Facebook falan yok bende. Sevmiyorum. Ama senin hayatla tek baglantin olarak face kalmış zaten. Şaka gibi. Bence sen o adami defet. Sorun kalmaz.

cocuğum kız.anneme anlatiyorum annemde duzelir sabret diyorum sirf duzelecegini umut ettigim için sabrediyorum

Ah bu anneler.. Her konuda aynı şey. Cocuk olsun diye ne ugraslar verirler sonra dayak yiyen, aldatilan kızına sabret, dayan. Ne düzelmesi yahu.. Cidden Polyannacilik bu. Iyimser kelimesi bile hafif kalır.

babam 23 sene sonra düzeldi oda böyleydi

Bi ömür heba olunca yani. Belki senin esinin 33 olur. Annenin tavsiyesi tam tersi olmalıydı. Kendi cekmis de nolmus. Aman yeter ki boşanilmasin da.. Elalem ne der sonra. Gün gelir sen de kizina sabret dersin..

siz sosyal medyada bi fotografinizi paylasirken eşinizden izin alıyor musunuz hemde ben paylaşmadim kardesim ikimizin fotografini paylaşmısti
hayir izinn almiyroum
esim bende ekli deil paylsitigmi biri begnmezse goreemez ama ortak bi dunya arkaads oldugu için aninda goruyor o ayri dava :)

face onemli deil ki arkadasim, bizim sekiz sene evliikden sonra açtik face i olmasada olur

kapinin onune çikip iki insan yuzu goremiyorsun,telefonda konusamiyorsun e kendi gezdiriyor desek oda yok
Allah kurtarsin diyorum abskada ne denirki
hukukla ilgim yok ama hakime esinin yaptigini anlatsan seni bi celsede bosar bence
e dovunce disari çikamiyorsan rapor da alamamisindir sen
of off

İnsanlar kendilerine nasıl hayatları, nasıl evlilikleri layık görüyor aklım almıyor.

Kapat bence sen o facebook sayfasını. Belli ailen arkanda değil, annen de düzelir diye diye sürekli kocana gönderecek gibi. Tek başıma ben evladımı büyütürüm mesleğim var diyebiliyorsan ne alâ. Ha yoksa kapat o facebooku, sen bu psikopatı değiştiremezsin. Kendini ezdirmemek için yaptıkların dayak ve hakaret olarak geri dönecektir.

bu aşırı ask yada sevgiden değil biliyorsunuz değil mi eşinizin ne kendisine ne size güveni var kendini eksik hisseden insan kısıtlama koyar sıddet uygular aşırı kıskanır bu piskolojik sorundur bu gercekten hiç sağlıklı bir ortam da olmadıgınızı gösterir söyliyim yani aşırı kıskanclıktan korkarım ben köle miyim canım eve kapanacağım.

Allah aşkına biri çıkıp yuvanın açılımını yapabilir mi
Zira ülke olarak bunu bilmiyoruz da
Hani korkuyorum böyle geldi böyle gidecek
Düşünsene kızının böyle bir hayat yaşadığını
Lütfen birşeyler yap

Psikopat olabilirmi normal degil esiniz hayati zindan etmis size kesinlikle doktora gitmeli ikna etmeye çalışın annesi falan konussun bole hayat gecmez bu adamla

X