Eşimin bitmek bilmeyen borçları

Ne saçma bir mantığın var. Bir kere okulun biter bitmez kaça kaça evlenmişsin. Ailenden hoşlanmıyorsun onlar da senden hoşlanmıyordur doğal olarak. Küçük kardeşlerin olduğuna göre ailen daha çalışıyor çocuk bakıyor. Biraz çalışıp hem kpss hazırlansaydın hem de ailene destek olsaydın şimdi dönmeye yüzün olurdu!
Hadi bunj yapmadın bari evlendikten sonra birşeyler yapsaydın. Adam bu kumaşı belli girip bir işe 3-5 biriktireeydin. O da yok. Daha girilmemiş bir kpss den umut mu bağlıyorsun? Ben senin ders çalıştığına da inanmıyorum.
Ayrıca eşinin ailesi nur nimet yani. Evli barklı 2 yetişkinin borcunu ödeyip duruyor. Ben olsam seninle ve kocanla muhatap olmazdım.

Öncelikle yaslar kaç?
1. Durumu toparlayana kadar evde KPSS çalış ama kesin hallet
2. Kocan değişmez ve kumar oynuyor %99… banka şifresini verse gider başka bankadan hesap açar bunun takibini asla yapamazsın
3. Çocuk yapma çok pişman olursun

Off rezil bir konu, hiç mi utanmıyorsunuz başka insanlar toplanıp toplanıp evinize geliyor bunların borcunu nasıl öderiz diye?? İnsan şu duruma bir kere düşse kahrından ölür, sizde alışkanlık yapmış.
Velev ki atandınız -kusura bakmayın ama şu durumda çok ihtimal veremedim- siz kocanızın rahat duracağına inanıyor musunuz? Maaşınız elinize bile geçmeyecek muhtemelen. Ayrıca aile büyükleri dediğiniz her kimse ( sadece anne baba değil gibi geldi bana ki bu daha da berbat bir durum) sonsuza kadar borçlarınızı ödemeye devam etmeyecekler. Çünkü gerçekten onları asla ilgilendirmeyen bir konu.

Eşiniz kumar, iddia benzeri bir şeyin bağımlısı
İyi ki siz çalışmıyormuşsunuz, sizi de çok çeşitli hikayelerle kandırıp size kredi filan çektirirdi.
Asker mi bu arada eşiniz?

Evdeki bitmek bilmeyen işi elfler mi yapıyor
Ya da cocuklar dogurulup atıp kendıliğinden büyüyen bsey gbı mı goruluyor anlamak Cok güç
Ev hanımı olmak cocugun 24 saat bakım ve ıhtıyacını anneanne babaanneye bakıcıya yıkmak degıl de tamamen o sorumluluğu anne babaları olarak ( anne yuzde 70) almak nasıl evde boş boş oturmak olarak goruluyor
Cocuklar fidan mı kendiliğinden Bi iki saat sulamayla serada cıcek sular gbı azıcık azıcık damlatmayla mı yetısıyor?
Bir kadının tercihi neden dısarda calısmak degılde evinde calısmak olamıyor
Evde calısmak neden bos bos oturmak olarak goruluyor bos bos oturuluyorsa evdeki bu isleri kım yapıyor cocukların fiziksel duygusal tum ıhtıyaclarını kım karsılıyor.
Cocukların en Cok anneye ihtiyacı var her anlamda.
annesinin para kazanmasına ve statusune degıl
Aksamlarıişten gelınce ikı saat yuzunu gorup haydi uyku vakti dıye savusturulmasına degıl.

Ben kadının calısmasını destekliyorum calısmamasını da destekliyorum
Ve Ikısi için de elestırılecek yonler var
ama sen bos bos oturuyor evdekiler dersen calısanlarda cocukla daha az muhattap olmak ıcın calısıyor evden kaçıyor cocugundan kaçıyor derim.cocuk bakamıyor evine yemek yapamıyor kadınlık ona gore degıl derim?!
Denir yani!!!
Boyle knusursan boyle aksiyon alırsın

Biraz kendıne gel bence
Biraz agzından cıkanı kulagın duysun düsturun olsun herkesten tepkı topluyorsun her seferinde

yıne de bakış açına kendine diline eline cekıduzen verdıgın yok. Claire Fraser

Araba aldır sen ona borç tak nasıl baş edilirki böyle biriyle. Adamın borcu olmayınca rahat duramıyor demekki.

Millet yazmış akıl vermiş nafile.
Kocası isterse, 500 bin borç yapsın konu sahibi için vızıltı gelecek.
Derdi, sıcak, sorunsuz, harala gürele olmayan evin de kpss kazanıp adamı ondan sonra postalamak.

Adam bi nevi kpss sponsoru .
Borç çok da derdi değil adamla gelecek düşünmüyor… Fakat ailesi borçlarını ödemeyip maaşına icralar tren vagonu gibi takılıp… Evde yiyecek bulamayınca, ev soğuyunca kaçışır konu sahibi….

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…