Eşimin bitmek bilmeyen borçları

Valla evinin rızkına sahip çıkmayan adama inşallah çocuk yapmazsın. Akıllanmaz bu adam. Ailesi terbiye edememiş de kazık kadar halini sen mi düzelteceksin. Bir şekilde idare ediyorlar diye gayet rahat.
Ayrıca adam profesyonel yalancı nasıl her konuda güvenebilirsin ki? Yalancı birini baba yapmak ne kadar doğru? Hadi sen evlendin iş işten geçti de çocuğun başını yakma.
Defalarca şans verilmiş daha senin de bilmediğin vardır bir dünya yine. Bence bundan yanlış anlama bir cacık olmaz, senin istediğin gibi bir adam çıkmaz.

Şuan atanma dönemini bekleyen bir öğretmenim,bundan dolayı bosanamiyorum,beklemek istiyorum ama aynı evde durmak istemiyorum artık onunla.Ne yapacağımı şaşırdım.
E özelde çalış sen de bahane ile bu işin varacağı yer belli, mutlu olurum sanma ömrünü harcarsın

Kumar kokusu buraya kadar geldi. Bir de şu kpss ye bel bağlamayın lütfen. Güvenip yola çıkılacak son yöntemlerden biri kpss.
Bu konuda tek böyle düşünen benim zannediyordum. Milyon kere katılıyorum.
Konu sahibi sana gelince. Adam belli ki kumarbaz. Bu durum asla değişmez. Tek yapacağın bir şey var. O da ayrılmak.

Size herkesin gözü önündeki çok tanınan birini örnek vereyim. Serdar Ortaç.
Bu adamın kazancı belli ama defalarca kumarda battı. Şimdi geçen ömrünün pişmanlıklarını yaşıyor.Eşi dayanamadı en nihayetinde boşandı.
Kocan bir Sedar Ortaç olmadığına göre sen dibin de dibini görürsün. Yani ağzınla kuş da tutsan bu vakanın çözümü yok.

Günün birinde icra kaynanasına gelmeyecek hanımefendi yaşadıkları eve gelecek

Adamın borcunun nere olduğunu bilmiyorsunuz ama asla karı kız işinin olmadığını söylüyorsunuz. Yani kalp kırmak istemiyorum ama hanımlar bu kadar saf olmayin artık ya. Sizden gizli saklı tonlarca borç takan birinin bir şeyi asla yapmayacagina inanmayın bir zahmet. Bu herifte düzelmez. Kumar vs vardır işin içinde. Debelenmeyin çekin gidin hayatınıza.

Adamdan ayrılmak istemiyorsunuz, KPSS’ye çalışacağınız için işe de giremezsiniz, ailenizin evine gitmek de istemiyorsunuz şu anki durumdan farklı bir şey yapamazsınız ki zaten. Buraya niye konu açtınız gerçekten anlamadım.

Adam kumar oynuyor yada borsada kaybediyor atama olmazsa kendiniz baska is bulun dunyadaki tek is memurluk degil bu adam duzelmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…