• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin bilgisayar bağımlılığı yüzünden sürekli tartışıyoruz.

delimiyimneyim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2010
31
0
36
İstanbul
Çok sevdiğim bir eşim var, ufak tefek sorunlarımız dışında çok şükür iyi de anlaşıyoruz. Ama bir konu var ki bu konuya sinirlendiğimde gözüm dönüyor. Benim gibi birçok arkadaşın ortak derdi: bilgisayar bağımlılığı... Eşime söylediğim şey şu, sen benden saatler önce eve geliyorsun, ben gelene kadar ne yapacaksan yap ama lütfen ben eve gelince kalk şunun başından. Güzelce söylüyorum olmuyor, küsüyorum olmuyor, bağırıyorum olmuyor :( orada oturduğu sürece ne bana yardım ediyor, yemeğe çağırıyorum 10 dakika sonra geliyor, yemekten sonra oturuyor yüzünü göremiyorum bütün akşam. Ancak ben kızarsam geliyor biraz. Gece yarılarına kadar orda, yatağa gelmiyor. Arada kontrol ediyorum, oyun oynuyor, gazete okuyor vs vs... Ama daha 6 aylık evliyken böyleyse 6 yıllık olunca ne yapacağız?

Çok sevdiğim bir eşim var, ufak tefek sorunlarımız dışında çok şükür iyi de anlaşıyoruz. Ama bir konu var ki bu konuya sinirlendiğimde gözüm dönüyor. Benim gibi birçok arkadaşın ortak derdi: bilgisayar bağımlılığı... Eşime söylediğim şey şu, sen benden saatler önce eve geliyorsun, ben gelene kadar ne yapacaksan yap ama lütfen ben eve gelince kalk şunun başından. Güzelce söylüyorum olmuyor, küsüyorum olmuyor, bağırıyorum olmuyor :( orada oturduğu sürece ne bana yardım ediyor, yemeğe çağırıyorum 10 dakika sonra geliyor, yemekten sonra oturuyor yüzünü göremiyorum bütün akşam. Ancak ben kızarsam geliyor biraz. Gece yarılarına kadar orda, yatağa gelmiyor. Arada kontrol ediyorum, oyun oynuyor, gazete okuyor vs vs... Ama daha 6 aylık evliyken böyleyse 6 yıllık olunca ne yapacağız?

yaa bu bağımlılık olmuş artık..ne yapılır bilmiyorum..ancak bilgisayar oyunu bağımlılığı yüzünden üniversiteden mezun olamayan öss de derece yapmış insanlar biliyorum..tek bildiğim: ilk aşamanın eşinin bunu bir sorun olarak görmesi olduğu...:51:

yaa bu bağımlılık olmuş artık..ne yapılır bilmiyorum..ancak bilgisayar oyunu bağımlılığı yüzünden üniversiteden mezun olamayan öss de derece yapmış insanlar biliyorum..tek bildiğim: ilk aşamanın eşinin bunu bir sorun olarak görmesi olduğu...:51:

Eşim bu konuya fazla tepki verdiğimi düşünüyor :( nerde kabul etmek :(

bide androit telefonlar çıktı.. bilgisayar kapalı olunca bu seferde onunla uğraşıyor eşim.. aşırı bir bağımlılık değil ama hergeçen gün bu konuda ilerleme kaydediyoruz :1:

Bu sorun sadece sizin değil tüm bayanların ortak sorunu
Benim eşim bilgisayarla tuvalete girer saatlerce çıkmazdı:37:

ben daha balayındayken bıkmıştım eşimin bilgisayar oyunu bağımlılığından..dediğiniz gibi naapsanız olmuyor..
evlilikler için kanayan bir yara..en son benimde bilgisayarda işim var dedim,maksimum 2saat oyun oynayabildim çok sıkıldım..amacım bana yaşattıklarını onunda hissetmesiydi...ama hep normal karşıladı..1kere bile hadi artık benimle ilgilen demedi..ben bilgisayara geçince oda odamızda yada salonda uzanıyor..oysa gelip yanıma uzansa sorun kalmayacak..neyse ben birikimlerin ardından zaten şuanda ayrılık aşamasındayım..sırf buyuzden ayrılık kararı almadım ama bilgisayar bağımlısı bi kocadan ayrılırken çok fazlada üzülemiyr insan..
evini ayırdı adam yanına don atleten önce bilgisayarını aldı..ne diyim yolu açık olsun..

ben sabahtan akşama kadar oturyormuşum o geldiğinde kalkcakmışım o oynayacakmış
fifa oynuyor sözlüklerde yorum okuyor futbolla ilgili

ee yemeğe yardım etmiiyor kurmaya kaldırırken bile masanın yarısını siliyr kendi tabaklarını götürüyor bilgisayarı koyuyor bn
yannda yemek yiyorum :26::25:

kızıyorum bağrıyorum çağrıyorum pc kapatıyor barşıyoz 5 dkka sonra hemen pc açıyor :22:

ben sabahtan akşama kadar oturyormuşum o geldiğinde kalkcakmışım o oynayacakmış
fifa oynuyor sözlüklerde yorum okuyor futbolla ilgili

ee yemeğe yardım etmiiyor kurmaya kaldırırken bile masanın yarısını siliyr kendi tabaklarını götürüyor bilgisayarı koyuyor bn
yannda yemek yiyorum :26::25:

kızıyorum bağrıyorum çağrıyorum pc kapatıyor barşıyoz 5 dkka sonra hemen pc açıyor :22:

sanırım siz çalışmıyorsunuz..eşinizde bunu fırsat bilerek şimdide sıra bende moduna giriyor..
oysa ben ve eşim çalışıyourz..yinede bilgisayarından taviz vermiyor..bu seferde,çok yoruluyorum,stres atıyorum diyor..heee bide senin işyerinde bilgisayr var bütün gün onu kullanıyosun diyor:9:
yani sonuç olarak biz bu adamlara laf yetiştiremeyiz..oysa onlardan daha zekiyiz ama işte teknoloji karşısında bizde böyle tıkanıyoruz..:52:

Bilgisayarı çıkaranlara dua değil bence beddua etmelıyız bu ne böyle kardeşim.aileler yıkılma aşamasına geldi olmazki böyle...

bizim dün akşam elektriğimiz kesildi bankadan otomatik ödeme olmamış elektriğe mühür koymuşlar akşam çok güzel mum ışığında oturduk sohbet ettik ne güzel pc yoktu tv yoktu.. elektriğinizi kesin bence :D

allah herkese yardım etsin bu konular zor olmalı

bizim evdede var bilgisayar eşim eve ilk aldığında başından hiç kalkmıyordu

evleneli 5.senemize giriyoruz son 3,5 yldır işten gelir yemek yer 10 15 dk bilde bakınır

sonra bırakır sanırım bilden sıkıldı :1: iyide oldu cnm allah herkese nasip etsin

eşlerinin bilden sıkılmasını:3: inşlhh bu böylee devam etmez arkadaşlar sizin adınıza dua edicem

allah herkese yardım etsin bu konular zor olmalı

bizim evdede var bilgisayar eşim eve ilk aldığında başından hiç kalkmıyordu

evleneli 5.senemize giriyoruz son 3,5 yldır işten gelir yemek yer 10 15 dk bilde bakınır

sonra bırakır sanırım bilden sıkıldı :1: iyide oldu cnm allah herkese nasip etsin

eşlerinin bilden sıkılmasını:3: inşlhh bu böylee devam etmez arkadaşlar sizin adınıza dua edicem

Dua et valla canım sen nasıl kendine bağladın adamı?:)))))))

Bilgisayarı ortadan kaldırıp bir de o telefonları akşam kapattıracaksın çözüm bu...
He olmadı mı üstüne ya tedavi ya da yatak cezası. :8:
Evli değilim ama az çok taktikler belli sanırım. :51:

arkadaşım hepimizin başından geçti bunlar eşimde bağımlılık yaptığı zaman çok küstüm çok konuşmadım.
ama sabırlı ol belli zamn sonra sıkılıyorlar
eşim şimdi pc yi eline bile almıyo saatlerce oyun oynardı bide dışarı ses verir beni cinnete sokardı.
ha eşinin oyundan başka bişey yapmadığına eminsen:emir_bebek:
boşver belli süre sonra sıkılır

herkeste aynı dert varmıs demek ki tek ben degilmisim:) eşim de bilgisayara cok baglı surekli oyun haber falan gına gelio bana da.anlattıklarınızın aynısı bizim evde de var yni. bilgisayar olmazsa da telefondan oyun oynuo:2:

ben 8 aylık evliyim.3 ay filan oldu bilgisayar aldık.yalnız almadan önce ben korkuyodum açıkcası çünkü eşim oyun oynamayı acayip seviyo.. 3. kişi olacak,benle ilgilenmicek diye korkuyodum..o da daha çok benim için istediğini söylüyodu,gündüz yalnızım canım sıkılmasın diye..
korktuğum gibi olmadı,bazı akşamlar oyun oynuyo,maç yapıyo,birlikte gazete okuyoruz,bişeylere bakıyoruz vs vs..tek başına bikaç saat takılmasına müsaade etmiyorum açıkcası,ya surat asıyorum ( o zaman hemen bırakıyo ) :27: ya da yanına gidip dikkatini dağıtıyorum..hiç sorun yaşamadık,başlarda ses çıkarmadım hevesini alsın diye..o da suyunu çıkarmadı sağolsun..öyle gidiyo bakalım..
surat asman işe yaramıyosa,o başında değilken sen pc ile oyalan..o sıkılsın biraz da..ya da ne bilim pcden daha eğlenceli daha güzel şeylere özendir,birlikte başka şeyler yapmak iste,ilgisini çeksin..bi de tavsiye,üstüne gitme arkadaşım,madem sakıncalı şeyler yapmıyo,biraz oyalansın bakalım,nasılsa bıkar,bırakır..

bnde 8 aylık evliyim.ve 4 aydır evimizde bilgisayar var.işten gelir gelmez bn sofrayı hazrlyna kadar ellerini yıkar hemen oturur bil. başınaa.sonra yemek yer o lanet şeyi(sgra) içer ordan doğruuu play station başına birinden sıkılırsa ötekine ötekinden sıkılırsa birine.bi bakmışız saat 24 olmuş..doğru yatağaa ve bir horultuu çeker..sinir olmayımda napayım.

Back