esimin benimle tanismadan once bi kiz cocugu varmis

Yok artık daha neler . Konu sahibinin suçu ne ? Bahsettiğiniz gibi bir karakter olsa bu konuyu gündeme bile getirmez . Nasıl olsa benim resmi nikahlı kocam herkes ne yapıyorsa yapsın ben kendi içime bakarım deyip yoluna devam eder. Kadın belli ki onca zaman kocasının sözünü tutmasını beklemiş tutmayınca da vicdanı rahat etmemiş , kendine ait olmayan bir çocuğu düşünerek ayrılmak istiyor. Yorum yaparken iyi okuyun, okuduğunuzu anlayın.

cok tesekkur ederim beni gercekten anladiginiz iicin! gozlerim doldu okadar cikmazda hissediyorumki kendimi cok sagolun beni gerçekten anladiginiz icin!

Üyeler başka yorumda niye evlendiniz bile bile diyorlar.Siz evliyken öğrendim haberim yoktu diyorsunuz.Zor bir durum.Siz vereceksiniz kararı.Siz olsanizda olmasanizda babalık yapacağını düşünmüyorum ben Yani insanın sevdiği kendi kocası yeri geliyor aynı evde babalığı tam yapamıyor.Boyle birliktelikten aşk yok sevgi yok zoraki babalik kanun zoru ile yapmaz bu adam

çocuğuna sahip çıkmayan adam adam değildir net. bu durumda kesinlikle boşanmalısınız yarın öbür gün senin çocuğuna da sahip çıkmayacak

Evliyken değil evlenecekken öğrenmiş. Adama söz verdirmiş söz verirse 4 yıldır yüzüne bakmadığı çocuğa sahip çıkacağını sanmış sözde. Ya ciddi saf ya da o yana yatıyor.

Tek gecelik ilişkiler yaşamış, esrar kullanan bir tiple evlenmiş. Çocuk bile var ortada. Kadın bunları evlenmeden önce öğrenmiş. Evlenirken derdi altınmış. Burada konu bile açmış. Ay çocuğu geçtim insan kendini düşünür. İnsan kendi sağlığını, gelecekte doğacak çocuklarını düşünür bu adamı evine paspas bile yapmaz.

cok tesekkur ederim beni gercekten anladiginiz iicin! gozlerim doldu okadar cikmazda hissediyorumki kendimi cok sagolun beni gerçekten anladiginiz icin!
Yani tabii ki tercih sizin ama çocuğun annesi bu durumu çok büyük bir dert haline getirseydi babalık ve nafaka davası açardı hakkını arar ve kazanırdı. Bu durum veya günah eşinize ait siz kendinize yük edip travma haline getirmeyin . Kendinizi çok kötü hissediyor ise çocuk ve annesi ile siz geçin irtibata sonra da eşinizin tepkisine bakın. Görüştüğünüz için size de tepki gösterip ayrılma noktasına getirirse o zaman gerekeni yaparsınız

hayir ben yoktum benimle tanismadan 4 yil once oldu

cunku sahip cikcagini soyledi bana bende inandim
Yaşınız genç, yapmışsınız bir toyluk o yüzden sizi yargılamayacağım ama evet ayrılmanız doğru olur, çocuk doğurmamakla da iyi etmişsiniz, çocuğuna babalık yapmak isteyen adam sizden 4 yıl önce yaşanmış hikayede daha bebek doğar doğmaz bu bebeğin babası benim deyip gerekeni yapardı, vaktiyle babalık yapmayan bu saatten sonra hiç yapmaz, kızını yok sayan yarın sizin çocuklarınızı da yok sayar, çınlata çınlata kulaklarını patlatacağım utanç abidesi bir akrabam var ve kendisi sözde baba ama ne baba, 5 tane çocuğu var hepsinin annesi farklı ve bu sayı bizim bildiğimiz, bilmediklerimiz de olduğunu düşünüyorum, bir tanesine bile babalık yapmıyor, hepsini anneleri büyütüyor, ki şunu da not düşeyim çocukların annelerinden birkaçıyla nikahlanmıştı yani babalık yapmak istemeyen yalnızca evlilik dışı ilişkiden olan çocuklarını yok saymıyor, nikahlıyken olan çocuklarını da yok sayıyor.

Yani keşke zamanında bu adam bu zamana kadar çocuğuna babalık yapmamış benim iki lafımla mı baba olacak diye düşünseymişsiniz iyi olurmuş ama hiçbir şey için geç değil yol yakınken ayrılın.

Bu adamla durmna hata. ne olursa olsun coxuga sahip çıkması lazim.Belkki kadinid acocuk dogunca ebkeniriz diye kandirdi cocuk kiz olunca vazgexti .sizinde ileride ne olacahiniz belli degil .o cocuk ac mi acikta mi
? İnsan nasil bu kadar unursamaz olur ya .bu adma sizden coxuk yapsa 2 gun sonra onada sahip cikmayacak .emin olabilirsiniz .

4 yıl çocuğuna sahip çıkmayan adamdan sahiplenme mi beklediniz? Buna rağmen evlenmişsiniz, boşanmanız bu yüzden değil. Hadi biz bizeyiz şurda anlatın ne yaptı?
+1

bu olay dışında ne oldu da boşanmak istiyor kim bilir. Sırf bu konu yüzünden boşanmak istediğini bende sanmıyorum.

Burada bir üye vardı eşinin çocuğu olduğuna dair eve kağıt gelmişti eşi yanlışlık yapmışlar diye bir kağıt kakalamıstı da üyeler çevirisini yapmıstı yine eşini savunmuştu bence bu konu sahibi vicdan yapıyor az çok
Ayrılacaksan ayrıl 4 yıl uzun süre
Ha tek gecelik bir şeyden yıllar sonra al bu senin çocuğun diye getirildiyse bu da kolay değildir burada evlilik dışı hamileyim diyenlere aldır deniyor. Tek gece takıldığı birinden doğurduğu çocuğun sorumluluğunu bile isteye alan annede de tuhaflık var gibi konuda ki herkes garip zaten

Eşinizin yalnızca bir tane çocuğu olduğundan emin misiniz? Esrar içtiği başka günlerde de tek gecelik ilişkiler yaşayıp çocuk sahibi olmuş olabilir yani eşinizin sizin bilmediğiniz başka çocukları olabilir. Ayrıca şu ayrıntıyı da merak ettim: Eşiniz hâlâ esrar kullanıyor mu? Bunu da gizli saklı yapıyor olabilir.

Yani hem sizi aldatti, hem evlilik disi cocuk yapti, hem o kadina ve kiza sahip cikmadi, yinede sizinle evlenebildi ve hala ayni pisligine devam ediyor. Oha. Yani biz en ufak hatamizda kendimizi yiyip duruyoruz, masallah böyle herifler hic umursamiyor kücük cehennem odunu.
Yerinizde olsam bastan böyle biri ile evlenmezdim. Ama madem evlendiniz ve sözünü tutmadi bosanirdim. Cünkü suratina ne zaman baksam igrenme hissi gelirdi. Allah o kiz cocuguna cok güzel kapilar acsin. Esinize de Allah hidayet versin. Cok igrenc bir insan

Sizden yada bir başkasından hiç fark etmez, baba olma konusunda aynı sorumluluk ve duygulara sahip olduğunu düşünüyorum.
Vicdanlı ve yaptıklarının sorumluluğunu almayı bilen düzgün karakterli biri o çocuğu yok sayamaz, saymaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…