esimin benimle tanismadan once bi kiz cocugu varmis

Rezil ve leş olması yetmezmiş gibi birde sizi aldatan bir herifi seviyorum aşığım gibi ucuz argumanlarla kendinizi hiçe sayarak kabul etmişsiniz, tercihinizi yaşayacaksınız burda zirlamayin.
aldatmadi, benimle tanismasinda anlatti bunlari benden 4 yil once oldu butun bunlar

ne alakasi var kadina sahip cikmasi gerekmiyordu , benim tek uzuldugum nokta cocugun ortada kalmasi yoksa kadininda esimden bi farki yok

ne alakasi var kadina sahip cikmasi gerekmiyordu , benim tek uzuldugum nokta cocugun ortada kalmasi yoksa kadininda esimden bi farki yok
Niye kadın da mağdur olmus tek basına buyutmek zorunda kalmıs cocuğu. El alemin içine çıkması o kadın için kolay birsey mi? En azından cocuğa maddi desteği olsa haftasonları gidip görse alsa cocuğunu ilgilense adam, kadın bu kadar yük altında kalmak zorunda kalmazdı. Tek basına mı yaptı o cocuğu.
O cocuğu düşünün bir, her gün kaç kere babam kim neden beni istemiyor sevmiyor görmüyor diye yarım kalıyordur az değil 6yasında anladığım kadarıyla cocuk okul yasına gelmiş. Eşinizin hiçbir yerden tutulur yanı yok.
Sadece cocuk açısından değil çocuğun annesi yerine de koyun kendinizi. Kim o pozisyonda bir duruma düşmek ister kaç kişi kaldırabilir bunca yükü?
He bilemiyorum belki kadın tüm bunları düşünüp bile isteye çocupu aldırmamış olabilir veya öğrendiğinde aldırmak için cok geç olmuş olabilir ama yine de durum değişmez eşiniz her türlü kendi sorumluluğunda olan bir cocuğu reddetmiş ve bu hiç normal bir davranış değil.

Çok aşıktınız evlendiniz? Şimdi o çok aşkınız geçti mi?

olay y.dışında geçiyor, herhalde bekar anne olmanın sorun olduğu bir yer değil, olsa zaten konu böyle ilerlemezdi.

en azından avrupada tek gecelik ilişkiyle çocuk sahibi olan kimi kadınlar, özellikle adamla hiç bir duygusal bağı yoksa ve başka ilişkisi filan olmuşsa/oluyorsa çocukla baba arasında iletişim olmasını çok arzu etmiyorlar.

ha adam babalık yapmak istese yapardı elbette ben onu demiyorum sadece bekar anne olmak her toplumda bizdeki kadar anormal dışlanma sebebi vs değil

anne olduğu için çalışmayıp bakım ve çocuk parasını da almıştır zaten. hatta sırf bu yüzden 3 senede bir başka başka adamlardan çocuk yapanı biliyorum. çocuğu uyutup gece klübe gidiyordu, orada birini bulup eve geliyordu, oluyor öyle...

Canım belli ki bunu sindiremeyeceksin.Böyle yaşanmaz,bu düşünceyle evlilik devam etmez.Kendini yer bitirirsin.Ömür dediğin geçip gidiyor.Mutlu değilsin ve olamayacaksın da anlaşılan.Madem öyle devam etmenin de bir anlamı yok öyle değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…