esimin benimle tanismadan once bi kiz cocugu varmis

DNA testi mi yapılmış nasıl ortaya çıkmış tek gecelikse? Kadınla hiç konuştunuz mu? Bence konuşmalısınız

hayir herkes hata yapar dedim , ben yurtdisinda yaşıyorum burda esrar kullanma yasagi yok savunmuyorum asla ama yemisler bi bok , benimde cok hatalarim oldu yargilmadim ama sahip cokavgina soz verdi bende ona inandigim icin kabull ettim

Hala asik degilseniz birakin, ama sadece cocuguna sahip cikmadigi icin degil boyle insanlarla dusup kalktigi icin

ben varken butun bunlar yoktu esrar falan kullanmiyordu yani. ayrilma kararim gecmi kaldim?
Hanımefendi kusura bakmayın ama siz naif misiniz? Esr*r içen kadınlarla düşüp kalkan adamın ağzına sürmediğine sizi ikna eden şey neydi? Siz tam da bu yüzden boşanmak istiyorsunuz değil mi, bu adam ot içmeyen, sorumluluk sahibi biri olsa bi yerlerde sahip çıkmadığı bir çocuğu varmış çok kafanıza takılmazdı, takılsaydı zaten evlenmezdiniz. Bile bile kabul edilen hiçbir şey boşanma sebebi olmuyor kimsenin, genelde çok farklı şeylerden boşanılıyor. Çocuğu bilmenize rağmen evlenmişsiniz ama ot sürpriz olmuş.

beni aldatmadi 4yil once olmis benimde tanismadan once, farketmiyor gerci ayrilmak istiyorum ben artik surekli aklimda cikmiyor

Esrar+gayrimeşru ve sahip çıkılmayan bir çocuk (kim bilir daha neler vardır) hayatınızın hiç mi değeri yok ya nasıl evlenebiliyorsunuz şöyle adamlarla.

ne cok seviyorsunuz yargilmayi, benim ne yasadigimi nerden bilceksen kendi ozelimi? ben kendimi zaten yargiliyorum suclu buluyorum oyuzden yardim istiyorum sizden beni yargilayin diye sormadim ben bunlari
Yine yargılayan biz olduk ne diyelim hanımefendi? Biz psikolog muyuz? Kendimizce yorumluyoruz yanlışa da yanlış diyoruz.
Sakince düşünüp boşanma kararı alın. Belli ki aslında mantıklı birisiniz çocuk yapmadığınıza göre.

ot icmiyor artik yargilamayin artik o donemde oldu bunlar. ot ictigi icin degil o cocuk benim aklimdan cikmadigi icin ayrilmak istiyorum ben sadece yardim istedim ya ilk kez soru soruyordum burda kimseyle paylasamadigim icin sormak istedim

Evlendikten sonra öğrenmissiniz.Simdi eşinizle sanırım biraz mutsuzluk varki buna da takmissiniz.Bikere o çocuğun günahı onu yapanlarin boynuna.Tek gecelik iliskide duygusal birşey yok ortada vaat yok bişey yok esrar cekiliyir hamile kalınıyor yetmiyor doguruluyor .Yani koca insanlar korunma diye bir gerçek var Bu kafayla oh doğur herkesden bir tane.Begenilmesede bu yorum gerçek bu.Kadin babalık davası acabilirdi nafaka isteyebilirdi.Niye yapmadı????? Gelelim bu güne ben olsam ki bu benim çocuğu bulmasını isterdim DNA testi olmalı cocugun babasiysa sorumluluğu almasını isterim maddi manevi.Cocugun annesi esrar vs içiyor yada çocuğu babaya vermek isterse ne kadar zor gelsede nefsine alır bakardım.Tabi ben kendime göre yorumladım.Cocuğun suçu ne mantiğindayim.

Ayrılınca sizin çocuğunuzu da arayıp sormaz bu adam. Çok gençsiniz önünüze bakın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…