esimin benimle tanismadan once bi kiz cocugu varmis

Evlendikten sonra öğrenmissiniz.Simdi eşinizle sanırım biraz mutsuzluk varki buna da takmissiniz.Bikere o çocuğun günahı onu yapanlarin boynuna.Tek gecelik iliskide duygusal birşey yok ortada vaat yok bişey yok esrar cekiliyir hamile kalınıyor yetmiyor doguruluyor .Yani koca insanlar korunma diye bir gerçek var Bu kafayla oh doğur herkesden bir tane.Begenilmesede bu yorum gerçek bu.Kadin babalık davası acabilirdi nafaka isteyebilirdi.Niye yapmadı????? Gelelim bu güne ben olsam ki bu benim çocuğu bulmasını isterdim DNA testi olmalı cocugun babasiysa sorumluluğu almasını isterim maddi manevi.Cocugun annesi esrar vs içiyor yada çocuğu babaya vermek isterse ne kadar zor gelsede nefsine alır bakardım.Tabi ben kendime göre yorumladım.Cocuğun suçu ne mantiğindayim.
hayir mutsuzluk yok iyi evliligmiz ben artik dayanamiyorum yapamiyorum yasim 24 ayrilip kendi hayatimi kurmak istiyorum

Zararın neresinden dönsen kardır. Derhal boşanın. Kaç defa sevdim aşık oldum inandım yazdınız, bu nasıl bir sevmektir? Mideniz nasıl bulanmadı bu adamdan? Kandırdı inandırdı öyle dedi böyle dedi. Duymak istediğinizi duymuş görmek istediğinizi görmüşsünüz. Millet borcu çıkan adamla evlenmeyi erteliyor iptal ediyor, sizi çocuk bile durdurmamış. Yapıcam edicem bakıcam..yap ondan sonra düşünürüz evlenmeyi diyemediniz mi? Ben çok şaşırdım nasıl siz de çocuk yapmadınız diye. Onunla eğlenmiş sizinle evlenmiş mi oluyor bu durum? Sevgiliyken ayrılmak yerine mahkemelerde gezeceksiniz. Yurt dışı dediğiniz Amerika veya Avrupa ülkeleriyse adama eliyle çöp toplatır yine de nafakayı ödetirler.

Yazık yazık, elin beş para etmez haysiyetsiz bağımlısına biri çocuk vermiş diğeri de nikahlanmış koca yapmış. Milletin zamanı yılları ne kıymetsiz ya.

Zararın neresinden dönsen kardır. Derhal boşanın. Kaç defa sevdim aşık oldum inandım yazdınız, bu nasıl bir sevmektir? Mideniz nasıl bulanmadı bu adamdan? Kandırdı inandırdı öyle dedi böyle dedi. Duymak istediğinizi duymuş görmek istediğinizi görmüşsünüz. Millet borcu çıkan adamla evlenmeyi erteliyor iptal ediyor, sizi çocuk bile durdurmamış. Yapıcam edicem bakıcam..yap ondan sonra düşünürüz evlenmeyi diyemediniz mi? Ben çok şaşırdım nasıl siz de çocuk yapmadınız diye. Onunla eğlenmiş sizinle evlenmiş mi oluyor bu durum? Sevgiliyken ayrılmak yerine mahkemelerde gezeceksiniz. Yurt dışı dediğiniz Amerika veya Avrupa ülkeleriyse adama eliyle çöp toplatır yine de nafakayı ödetirler.

Yazık yazık, elin beş para etmez haysiyetsiz bağımlısına biri çocuk vermiş diğeri de nikahlanmış koca yapmış. Milletin zamanı yılları ne kıymetsiz ya.
malesef cok yazik ettim neyin kafasini yasadim bilmiyorum cok pismanim cok

Yine yargılayan biz olduk ne diyelim hanımefendi? Biz psikolog muyuz? Kendimizce yorumluyoruz yanlışa da yanlış diyoruz.
Sakince düşünüp boşanma kararı alın. Belli ki aslında mantıklı birisiniz çocuk yapmadığınıza göre.
tesekkurler ayrilcam evet cok pismanim

hayir herkes hata yapar dedim , ben yurtdisinda yaşıyorum burda esrar kullanma yasagi yok savunmuyorum asla ama yemisler bi bok , benimde cok hatalarim oldu yargilmadim ama sahip cokavgina soz verdi bende ona inandigim icin kabull ettim

Biz ne yapalım o zaman??? Madem eşiniz şahane, o gariban çocuk da o kadın da ne yaparsa yapsın bize ne ki?

Ay eşya mısınız? Şu sahip çıkma lafına da kıl oluyorum. Hoff
Çocuğun annesi sanırım ilgileniyor ki önüne çocukşa ilgili hiç bir şey gelmemiş. Dava açılmamış nafaka istememiş. Bence karşı tarafta bu adamla muhatap değil

Sizin gibi kadınlar sayesinde bu herifler başı ağrımadan yaşayıp gidiyor. Ondan üre bundan üre şundan üre, sorumluluk yok bişey yok ohh valla.

Katılıyorum. Toplumda ahlaksıızlığın ve rezillliğin yayılmasından ahlaksız erkekler kadar midesiz ve tıynetsiz kadınlar da sorumlu. Erkekler her bku rahatça yiyebiliyor çünkü hiçbir yaptırım yok, hesap soran yok.

Son düzenleme:
Konuda tek önemli olan o çocuk ona ne olacak annesi umarım iyi bakiyordur ona.Yoksa sizde esinizde ayrilirsiniz ayrilmazsiniz bu değil yani

nediyosunuz ya nasil yargilamak bunlar? esim zengin degil tam tersi durumumuz okadar iyi degil

evet rastgele bi kadindan oldu merak etme arastirdim ve gercek bu , kadinda esrar kullanan biriymis zaten tanindik biri ben yurtdisinda yaşıyorum kadin yabanci , tek gecelik iliskide oluyor butun bunlar . ister inanin ister inanmayin ama ben cok seviyordum esime asiktim bana yardim et deyince onu birakmadim ve dediklerimi yap sahip cik dedim ve yapicagini soyledi. artik evlendik askimda sevgimde azalmaya basladi bu adam ayrilmak istiyorum cocuk dogurmaya korkuyorum istemiyorum bu gercekler
Biraz gerçekçi olalım tek gece ilişki ile hamile kalma oranı çok çok düşüktür neredeyse imkansızdır o dizilerde filmlerde olur. Defalarca yapmışlardır korunmadan.

Sen hiç merak etmedin mi bu olayın gerçeği ne? Birde şu var sadece olayı adamın ağzından duyarak böyle inandın mı? İşine gelmemiş inanmışsın sen konu sahibi. Senin bu yok sevdim evlendim, inandım vs laflarında pek gerçekçi değil, aklı başında bir kadın bunu bilerek böyle evlenmez.

Adam sevgilisi ile çocuk mu yapmış, rastgele bir kadından mı, kim bilir kaç yaşında birisi. Saçma yani adamın hikayesi. Belki davaları vardır haberin yoktur.
Hiç böyle düşünmedim.Cok doğru bakmışsınız olaya.Sadece bu adamın dedikleri var oda doğrumu belli değil

X