- 13 Ağustos 2022
- 2.271
- 7.426
-
- Konu Sahibi isimizbayan
bilmiyorum cok seviyordum ve sahip cikacgini soyledi soruda belirttigim gibi, aklimdan cikmiyor buyuzden ayrilmak istiyorum
Neden geç kalasiniz ki, hem çocuğunuzun olmaması harika, hamile kalmadan ayrılın ayrilacaksanizayrilma karari aldim gecmi kaldim bunun icin?
Neden geç kalasiniz ki, hem çocuğunuzun olmaması harika, hamile kalmadan ayrilinbayrilma karari aldim gecmi kaldim bunun icin?
Eşinize sevginiz neden azaldı peki?ot icmiyor artik yargilamayin artik o donemde oldu bunlar. ot ictigi icin degil o cocuk benim aklimdan cikmadigi icin ayrilmak istiyorum ben sadece yardim istedim ya ilk kez soru soruyordum burda kimseyle paylasamadigim icin sormak istedim
Evlenmeden önce öğrenip kabul etmişsiniz. Şu an yakınmanız gereksiz. Şu anda da 'hatasını kabul edip evlendim' diye kendiniz söylüyorsunuz zaten. Ne diyelim ? Geçmiş olsun.esimle evlilik yolundayken (sevgiliyken) tek gecelik iliski yasayip hamile biraktigini ogrendim cocugu varmis ve sahip cikmamis bile neyapcagimi sasirdim ayriliyorduk ama ben hala cok seviyordum cok asiktim esime. bana yardim et dedi cocuguna sahip cik birakma dedim biseyler yapmaya calis o kadinla muhattap olman gerekmiyor. tamam yapcam evlenelim falan dedi beni ikna etti bende sevdigim icin vazgecmedimtabi uzun surdu bu surec) ailesi bile silip atabilmis gormezden gelmisler , (tabi ailesi hicbirsekilde acmadi bu konuyu bana bende kendi aileme anlatamadm ailem karsi cikardi cunku biliyorum) kiz cocugu var eyer erkek olsaydi boyle olcagini dusunuyorum o kafadalar sanki ben neredeyse 2 yildir evliyim ve aklima surekli o cocuk geliyor cunku okadar diretmeme ragmen bisey yapmiyor ben o cocugun ahindan korkuyorum oyuzden kendimde cocuk vermek istemiyorum esim o benim cocugum degil simdi olmadigini soyluyor , yasanmamis sayiyor o yaptigi hatayi.. gercekten korkuyorum buyuzden ayrilmayi dusunuyorum herseyi bilerek evlendim biliyorum ama bukadar umursamz adam cocugunu bile dusunmeyen biri tuafima gidiyor artik esimi daha iyi tanimaya basladim sanki evlendikten sonra , bunun icin ayrilmam dogru olur mu? onceden biliyordum cunku lutfen yargilamayin ben gercekten esime cok asiktim oyuzden bu hatasini kabul edip evlendim..
Mesele size söz vermesi değil ki. Öz çocuğuna sahip çıkmamış olması. Siz söyledikten sonra sahip çıkması da ayrı bir sorun olurdu zaten. Ayda bir size iki saat gelse sorun çözülcek gibi davranmayı bırakın o yüzden.benim yüzümden oldugunu dusunmuyorum anasinin yuzunden. ben artik ayrilmayi dusunuyorum cunku soyledigi lafinda durmuyor sahip cikmiyor
Ben olsam baba olamayan bir adamdan asla cocuk yapmamesimle evlilik yolundayken (sevgiliyken) tek gecelik iliski yasayip hamile biraktigini ogrendim cocugu varmis ve sahip cikmamis bile neyapcagimi sasirdim ayriliyorduk ama ben hala cok seviyordum cok asiktim esime. bana yardim et dedi cocuguna sahip cik birakma dedim biseyler yapmaya calis o kadinla muhattap olman gerekmiyor. tamam yapcam evlenelim falan dedi beni ikna etti bende sevdigim icin vazgecmedimtabi uzun surdu bu surec) ailesi bile silip atabilmis gormezden gelmisler , (tabi ailesi hicbirsekilde acmadi bu konuyu bana bende kendi aileme anlatamadm ailem karsi cikardi cunku biliyorum) kiz cocugu var eyer erkek olsaydi boyle olcagini dusunuyorum o kafadalar sanki ben neredeyse 2 yildir evliyim ve aklima surekli o cocuk geliyor cunku okadar diretmeme ragmen bisey yapmiyor ben o cocugun ahindan korkuyorum oyuzden kendimde cocuk vermek istemiyorum esim o benim cocugum degil simdi olmadigini soyluyor , yasanmamis sayiyor o yaptigi hatayi.. gercekten korkuyorum buyuzden ayrilmayi dusunuyorum herseyi bilerek evlendim biliyorum ama bukadar umursamz adam cocugunu bile dusunmeyen biri tuafima gidiyor artik esimi daha iyi tanimaya basladim sanki evlendikten sonra , bunun icin ayrilmam dogru olur mu? onceden biliyordum cunku lutfen yargilamayin ben gercekten esime cok asiktim oyuzden bu hatasini kabul edip evlendim..
Evlenmeden önce öğrendiğini yazmış konu sahibi. O nedenle haklı olarak insanlar böyle biriyle neden evlendin diyor. Bu çocuğa babalık yapmayan adam konu sahibinden çocuk sahibi olsa ona babalık yapacak mı? Bosansalar konu sahibinin çocuğuna maddi destek sağlayacak mi? Biz de bir çocuğun daha günahına girilsin istemiyoruz.Üyeler başka yorumda niye evlendiniz bile bile diyorlar.Siz evliyken öğrendim haberim yoktu diyorsunuz.Zor bir durum.Siz vereceksiniz kararı.Siz olsanizda olmasanizda babalık yapacağını düşünmüyorum ben Yani insanın sevdiği kendi kocası yeri geliyor aynı evde babalığı tam yapamıyor.Boyle birliktelikten aşk yok sevgi yok zoraki babalik kanun zoru ile yapmaz bu adam
Haklısınız.Saygi duyuyorum aynı fikirde olmakla beraber o çocuğun annesini eşi dinlemedigim için net de bilemiyorum nedir ne değildir?Çocuk gerçekten adaminmi bilememki.Hersey oluyor hayatda .Yani kadının ihtiyacı yok babalık davası açmamış bu bile bizim varsayimimiz.Acarsa dnd testi ister çünkü mahkeme .Bende burdan yola cikarak acaba derim bı...forum burası her çeşit fikir var.Tanimiyorumki.Yokmu çocuğu o adamdan olmayıp senden diyenler Esra Erol sevsekde sevmesekde ülke gerçeği dolu yani çocuk başkasından çıkıyor öyle Yani parçalar eksik bu konuda hiç oturmadı kafamda.O kadın nafaka istemese ailesi isterdi niye tek başına büyütsün.Burda her kadın donuna kadar al yazıyor mesela.Kadini tanımıyorum parası varmı gururmu yaptı yoksa başka birseymi.Konu sahibide emin degilki işin bu yönünden.Ayrilsin ayrılmasın orası kendi kararı adamın iliskiside süren iliskimiydi tek gecelikmiydi neydi onuda bilemem Arap saçına dönmüş.Ben kesin gerçeği ortaya çıkarıp emin olurdum.Bu benim.Konu sahibi ne yapar kendi bilir .Evlenmeden önce öğrendiğini yazmış konu sahibi. O nedenle haklı olarak insanlar böyle biriyle neden evlendin diyor. Bu çocuğa babalık yapmayan adam konu sahibinden çocuk sahibi olsa ona babalık yapacak mı? Bosansalar konu sahibinin çocuğuna maddi destek sağlayacak mi? Biz de bir çocuğun daha günahına girilsin istemiyoruz.