esimin benimle tanismadan once bi kiz cocugu varmis

acele degildi aslinda inanmistim sadece , sahip cikar diye dusundum cok cok zor donemlerde benim icin cok zorlanmistim
4 yıl çocuğuna sahip çıkmayan adamdan sahiplenme mi beklediniz? Buna rağmen evlenmişsiniz, boşanmanız bu yüzden değil. Hadi biz bizeyiz şurda anlatın ne yaptı?

Nasıl sevdin nasıl evlendin ya?
benimle tanismadan 4 yil once olmus , biz tanistik bana anlatti ben eşime okadar asik olmustumki bana yardim et deyince birakmak istemedim tmm sahip cik cocuguna dedim gelsin bize birlikte vakit geciririz benim icin asla sorun olmaz ama birakma cocugunu ahi cikar o senin evladin dedim tmm dedi evlendik soylememe ragmen bisey yapmiyor artik bende buyuzden hamile kalmadim ve artik ayrilmak istiyorum

benimle tanismadan 4 yil once olmus , biz tanistik bana anlatti ben eşime okadar asik olmustumki bana yardim et deyince birakmak istemedim tmm sahip cik cocuguna dedim gelsin bize birlikte vakit geciririz benim icin asla sorun olmaz ama birakma cocugunu ahi cikar o senin evladin dedim tmm dedi evlendik soylememe ragmen bisey yapmiyor artik bende buyuzden hamile kalmadim ve artik ayrilmak istiyorum
Cocuguna sahip cikmayan birinden hayir gelmez bellidir davranisindan

Sen hiç merak etmedin mi bu olayın gerçeği ne? Birde şu var sadece olayı adamın ağzından duyarak böyle inandın mı? İşine gelmemiş inanmışsın sen konu sahibi. Senin bu yok sevdim evlendim, inandım vs laflarında pek gerçekçi değil, aklı başında bir kadın bunu bilerek böyle evlenmez.

Adam sevgilisi ile çocuk mu yapmış, rastgele bir kadından mı, kim bilir kaç yaşında birisi. Saçma yani adamın hikayesi. Belki davaları vardır haberin yoktur.
evet rastgele bi kadindan oldu merak etme arastirdim ve gercek bu , kadinda esrar kullanan biriymis zaten tanindik biri ben yurtdisinda yaşıyorum kadin yabanci , tek gecelik iliskide oluyor butun bunlar . ister inanin ister inanmayin ama ben cok seviyordum esime asiktim bana yardim et deyince onu birakmadim ve dediklerimi yap sahip cik dedim ve yapicagini soyledi. artik evlendik askimda sevgimde azalmaya basladi bu adam ayrilmak istiyorum cocuk dogurmaya korkuyorum istemiyorum bu gercekler

Evliliginiz suresince cocugun annesi sizinle iletisime gecti mi? Bir talebi var mi? Bir kadinin tek gecelik iliskiden cocuk yapmasi bizim ulkede cok rastlanan bir sey degil. Iliskileri tek gecelik olmayabilir.
yurtdisinda yasiyorum turkiyede olmadi , annesi benimle iletisime gecmedi

evet rastgele bi kadindan oldu merak etme arastirdim ve gercek bu , kadinda esrar kullanan biriymis zaten tanindik biri ben yurtdisinda yaşıyorum kadin yabanci , tek gecelik iliskide oluyor butun bunlar . ister inanin ister inanmayin ama ben cok seviyordum esime asiktim bana yardim et deyince onu birakmadim ve dediklerimi yap sahip cik dedim ve yapicagini soyledi. artik evlendik askimda sevgimde azalmaya basladi bu adam ayrilmak istiyorum cocuk dogurmaya korkuyorum istemiyorum bu gercekler

Eee kızım, sen leş gibi herifle evlenmişsin
Kocan esrar kullanan, tek gecelik ilişkiler yaşayan birisi. Belki üzerinde hastalık bile vardır. Ki kesin vardır.

Hiç mi iğrenmedin hastalık kapma endişen olmadı? Böyle aşk mı olur? İnsan sağlığını nasıl riske atar. Kim bilir kaç çocuğu vardır, kaç kere bunu yapmıştır.

Sizi aldatmış, çocuğu olmuş çocuğuna sahip çıkmayan onu çocuğu gibi görmeyen bi insanla evlenmişsiniz zaten. Başlarım sevgisine sen beni aldattın ne halin varsa gör der ayrılırdım en başında. Ama siz ödül verir gibi bide üstüne evlenmissiniz ne diyelim.

4 yıl çocuğuna sahip çıkmayan adamdan sahiplenme mi beklediniz? Buna rağmen evlenmişsiniz, boşanmanız bu yüzden değil. Hadi biz bizeyiz şurda anlatın ne yaptı?
nasil ne yapti ? ben burda olanlari anlatiyorum? yardim istedigim icin actim soruyu ve yargilamaya devam ediyorsunuz

Kocan esrar kullanan, tek gecelik ilişkiler yaşayan birisi. Belki üzerinde hastalık bile vardır. Ki kesin vardır.

Hiç mi iğrenmedin hastalık kapma endişen olmadı? Böyle aşk mı olur? İnsan sağlığını nasıl riske atar. Kim bilir kaç çocuğu vardır, kaç kere bunu yapmıştır.
Anlaşıldı derdi hanımefendinin, adam otu bırakmıyor yoksa çocuk kimin umru?

ben varken butun bunlar yoktu esrar falan kullanmiyordu yani. ayrilma kararim gecmi kaldim?

Ister 1gecelik olsun ister olmasin neticede bi cocuk ortada ve hic bir cocuk kendi istegiyle gelmiyor dünyaya.madem kabul etmeyecekti o zaman dikkat edecekti. Korunma denen bisey var ki bu her 2 taraf icinde gecerli. Hadi diyelim bi sekilde oldu bebek dünyaya geldi. O zaman sahip cikacaksin basta onlem almamissan simdi sorumluluktan kacamazsin.kaciyosan insan degilsin denir zaten bu adama
Eee butun bunlari bilip nasil evlendin ? Nasil icin aldi ufacik bir bebege sahip çıkmayan birinin sevgiside evliligide eksik olsun.

Ister 1gecelik olsun ister olmasin neticede bi cocuk ortada ve hic bir cocuk kendi istegiyle gelmiyor dünyaya.madem kabul etmeyecekti o zaman dikkat edecekti. Korunma denen bisey var ki bu her 2 taraf icinde gecerli. Hadi diyelim bi sekilde oldu bebek dünyaya geldi. O zaman sahip cikacaksin basta onlem almamissan simdi sorumluluktan kacamazsin.kaciyosan insan degilsin denir zaten bu adama
Eee butun bunlari bilip nasil evlendin ? Nasil icin aldi ufacik bir bebege sahip çıkmayan birinin sevgiside evliligide eksik olsun.
ayrilma karari aldim gecmi kaldim bunun icin?

Gerçekten bazen kelimelerim tükeniyor. Böyle bir adama nasıl sevgi besleyip üstüne evlenebildiniz hayret ediyorum. Adamda ne evlat sevgisi ne sorumluluk duygusu var. Çocuğunu kabul etmiyor bile! Yazık o yavruya da.
Bence de çocuk falan yapmayın bu arada, olur da boşanırsanız sizin çocuğunuzu da reddeder, nafaka falan da vermez gider başka kadınla evlenir. Haa boşanmasanız dahi çocuğunuza babalık yapar mı aynı evde o bile tartışılır.

Uyuşturucu kullanan ve bunu bahane edip bir kadını iğfal eden , doğan çocuğa pic muamelesi yapan şeref yoksunu bir adamı nasıl sevdiniz???? insan yüzüne baktıkça migdesi bulanır siz kendinize koca etmişsiniz.Tabi karşıdaki kadın kötü, yollu olunca koca kişisi gözünüze çok minnoş gelmiş

Valla hayret doğrusu çok mu aç kaldınız bir adama? Adam hem keş hem sahip çıkmadığı bir çocuğu var buna rağmen evlenmişsiniz.
ne cok seviyorsunuz yargilmayi, benim ne yasadigimi nerden bilceksen kendi ozelimi? ben kendimi zaten yargiliyorum suclu buluyorum oyuzden yardim istiyorum sizden beni yargilayin diye sormadim ben bunlari

ben varken butun bunlar yoktu esrar falan kullanmiyordu yani. ayrilma kararim gecmi kaldim?

Nerden biliyorsun kullanmadığını? Adam o kadar kullanmış, neden öyle nikahlanınca bıraksın, kim bilir neler neler var adamda haberin yok. Bu sadece sana anlatabildikleri.sen önce doktora gidip kendine baktır bu pis herif sana hastalık bulaştırdı mı diye. Allah korusun birde bunun hastalığıyla uğraşma

X