Eşimin benden önce çok cinsel ilişkiye girmesi canımı sıkıyor

Seni cok iyi anlıyorum..
Benimkide benden önce yaşamış ama ben hâlâ sindiremiyorum yüzüne vuruyorum engel olamıyorum kendime ağzıma geleni söylüyorum.... bastan bilseydim evlenmezdim yada bilir ona göre kabullenirdim herseyi evlendikten sonra öğrendim ne yazikki... içimi dökünce rahat ediyorum yoksa icime ata ata kafayı yiyecektim bi ara... onlar bitti simdi aile derdimiz başladı ne anasindan yuzum güldü ne gorumceden...ve eski defterlerde aklima geldikce çıldırıyorum resmen

Kimsenin yüzüne bile bakmadığı, asosyal bir sünepeyle evlenerek bu dertlerden kurtulabilirsiniz kızlar. Hayatta herşeyin aynı anda olmadığını kaç yaşında öğreneceksiniz acaba? Bilmem kaç yaşına kadar kız arkadaşı olmamış adam, karşındaki adamla aynı mı olacak sanıyorsun? Bir ilişki nasıl kurulur, nasıl ilerletilir ?cinsel ilişkiye nasıl girilir, gökten vahiyle öğrenecekti heralde bu adamlar.o çıldırdığın ilişkiler olmasa adamın ne özgüveni olurdu, ne sorunsun bir cinsel hayatı ne de olayı evliliğe görtürecek bir yeteneği olurdu cicim.at gözlüklerinizi çıkartın.bu yaşa kadar neden kızlarla ilişki yaşayamadım diye psikolojisi bozuk, ruhsal gelişimini tamamlayamamış, cinselliği kullanmaya kullaaya bozulmuş birini istoyorsan buyur.eziklerden ezik beğen.gırla valla.

Aynı sorundan bende dertliyim , sevgilim benden önce dediğine göre iki kişi ile birlikte olmuş bu benim çok canımı sıkıyor sürekli soruyorum öyle mi yaptın ondan daha da mı zevk aldın felan diye
Sen kendi hikayeni anlattın mı adama, karşındakinin birlikteliklerine tahammül. Edememek için önce senin hiç birliktelik yaşamamış olman lazım

Ya elimde değil ilişki sırasında bile gözümde canlanıyor onlarlada mı böyle yapmıştı diye kıskançlık krizine giriyorum nasıl atlatacağım bu durumu bilmiyorum elimde değil ama
kim olsa aynen böyle düşünür ve bu düşünceden kaçamazdı bence saçmalıyosun diyenler empati kuramıyo

1 sene oldu aslında bana ilk sevgili iken anlatmıştı hep biliyim diye ama bugün konu açıldı yine ben bağırdım çağırdım tiksiniyorum her önüne gelenle yatmışsın diye
ama bakın ne kadar doğru bir hareket,size yalan söylemeyi tercih edebilirdi ama bunu yapmadı, dürüst oldu :) bence bu bir nimet

Bende kıskancım ama ölçülü bir şekilde benden önce ne yaptığı beni hiç mi hiç ilgilendirmiyor aynı şekilde benimki de onu. Geleceğimize yansıyacak bir şey yapmadiysa geçmişinde ben olmadığım için hiç bunu düşünüp ilişkiyi zedeleyemem yani üstelik sevgiliyken biliyormuşsunuz o zamanlarda düşünmeyip şimdi bu kadar üstünde durmanız sanki şu an ona güvenmiyor gibi geldiniz bana

Eski eskide kalmıstır Sonuçta sizinle evli sizinle birlikte bu tarz konuları düşünmek ilişkinize zarar verir tani bunları sormus yada eşinizin söylemiş olmasıda hata siz sordu isenizde sizin büyük hatanız

Ben demek kahrimdan ölmeliydimAllah aşkına başka dert bul kendine.Senden önce yaşanmis olmuş bitmiş karıştırma aklına bir şeyler sokma adamın boş yere

Evet öyle gerekiyor. Diğer türlü evlenmeseymiş bu kadar takacaksa. Kendini tanımadan, karakterini bilmeden evlenince bunlar oluyor.

Tabiki de normal değil. Eğer bunları biliyorduysan ve sorun yapacaktıysan neden bile bile evlendin hadi bilmiyordun diyelim sen yokken olan şeyleri kıskanmak ne alaka?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…