Eşimin benden önce çok cinsel ilişkiye girmesi canımı sıkıyor

Aynı sorundan bende dertliyim , sevgilim benden önce dediğine göre iki kişi ile birlikte olmuş bu benim çok canımı sıkıyor sürekli soruyorum öyle mi yaptın ondan daha da mı zevk aldın felan diye
Kız senin daha önce ilişkilerin olmamış mıydı? Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu?

Evet biliyordum başta anlattı hep ama bugün konu açıldı ben yine kavga ettim yediremiyorum tiksiniyorum diye oda sürekli yüzüne vuruyorum diye sinirlendi gitti
Bosan madem yediremiyorsan herif senden gizlememis yalan soyleseydi seni aptal yerine koysa daha mi iyiydi yani

Girmeyen erkek mi var az yada çok ne farkeder sadece açıkça eşine dile getirmeyen erkek vardır, şahsen ben sormadım bizimkine benden öncesi adı üstünde önce hiç kafanı bulandırma boşuna yoluna devam et.

evlilik öncesi geçmiş ilişkiler belki konuşulabilir. kimle çıktın neden ayrıldın gibi ama cinsellik detayına girmek bana anlamsız geliyor. her erkeğin kadının yaşadıkları vardır ve yaşananlar yaşandığı zamanda ve kişilerde kalmalıdır.sürekli bunları konuşur ve deşersen kavgaya bahane şeyler çıkar ortaya. sinirlenecek bişey değil bence bu durum asla bu sebeple kendini yıpratmamalısın. önemli olan seninle evliyken seni bi başkası ile aldatmaması. eğer böyle birşey yaparsa o zaman sinirlenip dert edip bi çözüm arayışına gitmelisin.

Çok sağlıksız bir durum. Bunun için uzman desteği alın.
Herkesin bir geçmişi var ve çiftler birbirlerine saygı duymak zorunda.
Benim geçmişimi yüzüme vuran birini çekmezdim ben. Kendinize çeki düzen vermezseniz karşınızdakini kaybedersiniz.

Evet biliyordum başta anlattı hep ama bugün konu açıldı ben yine kavga ettim yediremiyorum tiksiniyorum diye oda sürekli yüzüne vuruyorum diye sinirlendi gitti
Adam gizlememiş, saklamamış, sizi kandırmamış, herşeyi biliyordunuz. Madem kafanıza takacaktınız o zaman evlenmeseydiniz. Şimdi yüzüne vuruyorsunuz adam ne yapsın? Kendi kendinize huzurunuzu kaçırıyorsunuz. Geçmiş geçmişte kalmıştır, sizden sonrası önemli, bunları düşünmeyin. Yok ben yapamam, geçmişi kafama takacağım huzurumuzu kaçıracağım diyorsanız o zaman yol yakınken boşanın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…