Eşimin benden önce çok cinsel ilişkiye girmesi canımı sıkıyor

morkalpppp

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2016
34
-34
27
Eşim benden önce birçok sevgilisi olmuş ve neredeyse hepsi ile cinsel ilişkiye girmiş ben bu durumu hazmedemiyorum sinir ve ağlama krizlerine giriyorum sanki beni aldatmış gibi. Eşim beni çok seviyor bunu hissediyorum ama geçmişinide sürekli kurcalıyorum sizce bu normal mi elimde değil kabullenemiyorum

Ya elimde değil ilişki sırasında bile gözümde canlanıyor onlarlada mı böyle yapmıştı diye kıskançlık krizine giriyorum nasıl atlatacağım bu durumu bilmiyorum elimde değil ama

Kafanızda kurmayın düşünmemeye çalışın. Geleceğinize bakın sizden sonrası önemli eskiye takılırsanız hasta olursunuz

Evet biliyordum başta anlattı hep ama bugün konu açıldı ben yine kavga ettim yediremiyorum tiksiniyorum diye oda sürekli yüzüne vuruyorum diye sinirlendi gitti

Aslında en iyisi bunları hiç konuşmamak. Ha konuştuysanız bile şunu bilin eşinizin aklı halen onlarda olsa o kadınlardan biri ile evli olurdu.
Takmayınız. Ben eşimle eşim yirmi yaşında iken tanışmış olmama rağmen çok kadınla birlikte olduğunu söylemişti. Bu noktada ilk başta biraz ergence davrandım sonra benden öncesinin çok da önemli olmadığını idrak ettim. Sizi de ilgilendiren tek nokta önceki ilişkilerinden herhangi bir cinsel hastalık kapmamış olması.

Evet biliyordum başta anlattı hep ama bugün konu açıldı ben yine kavga ettim yediremiyorum tiksiniyorum diye oda sürekli yüzüne vuruyorum diye sinirlendi gitti
sizin yaptığınız büyük bir ayıp. erkek olsanız demek ki bakire değil diye karısını sokak ortasında döven heriflerden olurmuşsunuz.

Evlenirken bu durumu biliyor muydunuz yoksa evlendikten sonra mı öğrendiniz? Eğer baştan beri biliyorsanız evlenmeyecektiniz madem bu kadar takıyorsunuz. Çünkü eşiniz sizden gizlememiş şu an suçlayıcı konuşmanız çok yanlış. Neticede geçmiş geçmişte kalmış. Önünüze bakmanızı tavsiye ederim. Sizden öncesi sizi ilgilendirmez. Bu kadar kurcalamanız sizi üzer. Böyle yapmanızda evliliğinizde hasara sebebiyet verir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…