- 15 Mayıs 2016
- 34
- -34
- 27
-
- Konu Sahibi morkalpppp
Ya elimde değil ilişki sırasında bile gözümde canlanıyor onlarlada mı böyle yapmıştı diye kıskançlık krizine giriyorum nasıl atlatacağım bu durumu bilmiyorum elimde değil amaBence siz kendi huzurunuza kastınız var geçmiş geçmişte kalmıştır senden sonra bir şey yapmadıktan sonra bu boş düşüncelerle kendine , eşine ve evliliğine zarar verirsin acil olarak içinde bulunduğun ruh halinden uzaklaş bu konuları açma bile
Yeni mi evlendiniz ?Ya elimde değil ilişki sırasında bile gözümde canlanıyor onlarlada mı böyle yapmıştı diye kıskançlık krizine giriyorum nasıl atlatacağım bu durumu bilmiyorum elimde değil ama
Zaten öyle kıskançlık krizine giriyorum bu sefer ruhen hep mutsuz oluyorumKafanızda kurmayın düşünmemeye çalışın. Geleceğinize bakın sizden sonrası önemli eskiye takılırsanız hasta olursunuz
1 sene oldu aslında bana ilk sevgili iken anlatmıştı hep biliyim diye ama bugün konu açıldı yine ben bağırdım çağırdım tiksiniyorum her önüne gelenle yatmışsın diyeYeni mi evlendiniz ?
Evet biliyordum başta anlattı hep ama bugün konu açıldı ben yine kavga ettim yediremiyorum tiksiniyorum diye oda sürekli yüzüne vuruyorum diye sinirlendi gittisiz evlenmeden önce bunu biliyor muydunuz?
Bildiğiniz ve rahatsız olduğunuz halde evlendiyseniz adamın yapabileceği bir şey yok bu durumda.
Bir zaman sonra ilişkinizi girdaba sokmak istemiyorsanız unutun önünüze bakın.
Bekaretin bozulmuş diye kadına eziyet aleden adamlara benziyorsunuz.Evet biliyordum başta anlattı hep ama bugün konu açıldı ben yine kavga ettim yediremiyorum tiksiniyorum diye oda sürekli yüzüne vuruyorum diye sinirlendi gitti
sizin yaptığınız büyük bir ayıp. erkek olsanız demek ki bakire değil diye karısını sokak ortasında döven heriflerden olurmuşsunuz.Evet biliyordum başta anlattı hep ama bugün konu açıldı ben yine kavga ettim yediremiyorum tiksiniyorum diye oda sürekli yüzüne vuruyorum diye sinirlendi gitti
Bakir biriyle evlenseydin.Evet biliyordum başta anlattı hep ama bugün konu açıldı ben yine kavga ettim yediremiyorum tiksiniyorum diye oda sürekli yüzüne vuruyorum diye sinirlendi gitti
Aa olur mu? Nerde girişken, ağzı laf yapan, kadının dilinden anlayan adamlar var bulurlar sonra mik mik beynini yerler yazıkların.Bakir biriyle evlenseydin.