- 1 Temmuz 2020
- 322
- 391
-
- Konu Sahibi morkalpppp
Ben olsam boşanırdım. Ne demek benden önce başka kadınlarla sevişmek... Erkek dediğin kendini karısına saklar. Geçmişi kirli, namusu kirli. Yüzünüze nasıl bakıyor? İlerde doğacak çocuklarının yüzüne nasıl bakacak?Eşim benden önce birçok sevgilisi olmuş ve neredeyse hepsi ile cinsel ilişkiye girmiş ben bu durumu hazmedemiyorum sinir ve ağlama krizlerine giriyorum sanki beni aldatmış gibi. Eşim beni çok seviyor bunu hissediyorum ama geçmişinide sürekli kurcalıyorum sizce bu normal mi elimde değil kabullenemiyorum
Bence gecmisi gecmiste birakin keske bu durumu size hic soylemeseymis ama sanirim durust olup anlatmak istemis bazen gecmis iliskileri bilmemek daha iyi gibime geliyor. Bende cok takardim eski sevgili olaylarini acaba hala aklinda mi gibi ama zamanla iliskiniz oturdukca aklina bile gelmez senden oncesine degil suana odaklan bosuna kendini uzmeEşim benden önce birçok sevgilisi olmuş ve neredeyse hepsi ile cinsel ilişkiye girmiş ben bu durumu hazmedemiyorum sinir ve ağlama krizlerine giriyorum sanki beni aldatmış gibi. Eşim beni çok seviyor bunu hissediyorum ama geçmişinide sürekli kurcalıyorum sizce bu normal mi elimde değil kabullenemiyorum
yani cinsel ilişki tek bir şekilde yapılır zaten böyle mi yapmıştı diye bir şey yok. olay belli.Ya elimde değil ilişki sırasında bile gözümde canlanıyor onlarlada mı böyle yapmıştı diye kıskançlık krizine giriyorum nasıl atlatacağım bu durumu bilmiyorum elimde değil ama
Öncesinde biliyordum ama takılmamıştım sonradan eşime daha çok bağlandıkça sorun yapmaya başladım elimde olmadanEvlenirken bu durumu biliyor muydunuz yoksa evlendikten sonra mı öğrendiniz? Eğer baştan beri biliyorsanız evlenmeyecektiniz madem bu kadar takıyorsunuz. Çünkü eşiniz sizden gizlememiş şu an suçlayıcı konuşmanız çok yanlış. Neticede geçmiş geçmişte kalmış. Önünüze bakmanızı tavsiye ederim. Sizden öncesi sizi ilgilendirmez. Bu kadar kurcalamanız sizi üzer. Böyle yapmanızda evliliğinizde hasara sebebiyet verir.
Eşim dürüst olmak için bilmemi isteyip anlatmıştı işte başlarda sorun yapmıyordum ama ona bağlandıkça böyle bi kıskançlıklar başladı elimde olmadanBekaretten dolayı kadınlara eziyet edenleri nasıl yanlış buluyorsak sizin davranışınız da yanlış. Bile isteye evlenmişsiniz. Aklınıza getirmeden önünüze bakın. Bir de niye böyle detaylı konuşuyorsunuz geçmişi ya
Bu elimde olmadan olayına da ayrı hastayım. İnsanoğlunun en büyük ve hayvandan ayıran özelliklerinden biri düşünce ve davranışlarını kontrol etmesidir halbuki...Eşim dürüst olmak için bilmemi isteyip anlatmıştı işte başlarda sorun yapmıyordum ama ona bağlandıkça böyle bi kıskançlıklar başladı elimde olmadan
Diyorum işte çok da dürüst olmamak lazımEşim dürüst olmak için bilmemi isteyip anlatmıştı işte başlarda sorun yapmıyordum ama ona bağlandıkça böyle bi kıskançlıklar başladı elimde olmadan
Tamam teşekkür ederimZamanla düzelir umarım, ama sürekli adama da hatırlatmayın eskilerini oda iyi bir şey değil kendiniz kafanızda kuruyor olabilirsiniz ama sürekli adamında aklına sokmayın bence
Niye evlendin ki adamın hayatını zehir etmeye mi?Eşim benden önce birçok sevgilisi olmuş ve neredeyse hepsi ile cinsel ilişkiye girmiş ben bu durumu hazmedemiyorum sinir ve ağlama krizlerine giriyorum sanki beni aldatmış gibi. Eşim beni çok seviyor bunu hissediyorum ama geçmişinide sürekli kurcalıyorum sizce bu normal mi elimde değil kabullenemiyorum
Evlenmeseydin ?Eşim benden önce birçok sevgilisi olmuş ve neredeyse hepsi ile cinsel ilişkiye girmiş ben bu durumu hazmedemiyorum sinir ve ağlama krizlerine giriyorum sanki beni aldatmış gibi. Eşim beni çok seviyor bunu hissediyorum ama geçmişinide sürekli kurcalıyorum sizce bu normal mi elimde değil kabullenemiyorum
Benim eski kocamın 30 yaşına kadar kimseyle cinsel iliskisi olmamıştı bende bayağı sevinmiştim,evliyken beni aldattı.. söyleyeceklerim bu kadar. Güveni bunlar belirlemez senden sonrası önemli lütfen kendine dert çıkartmaEşim benden önce birçok sevgilisi olmuş ve neredeyse hepsi ile cinsel ilişkiye girmiş ben bu durumu hazmedemiyorum sinir ve ağlama krizlerine giriyorum sanki beni aldatmış gibi. Eşim beni çok seviyor bunu hissediyorum ama geçmişinide sürekli kurcalıyorum sizce bu normal mi elimde değil kabullenemiyorum