Eşimin benden önce çok cinsel ilişkiye girmesi canımı sıkıyor

Ben de bu ruh halindeyim su siralar. Evlenmeden once cok sorgulamamistim esimin gecmisini karistirmadim. Sadece oldu dedi gectik. Hpv suphesi var su an kendisinde. Gecmisinde para karsiligi da iliskileri olmus. Midem bulandi epey sogudum.
Herkes gecmis gecmiste kalmis diye yorum yazmis da degisik bir ruh hali valla. Bir anda dusunceler beynine hucum ediyor insanin. Normalde kiskanc biri olmadigimi dusunurdum ama kiskanmayla karisik igrenme hissediyorum malesef.

Eşim benden önce birçok sevgilisi olmuş ve neredeyse hepsi ile cinsel ilişkiye girmiş ben bu durumu hazmedemiyorum sinir ve ağlama krizlerine giriyorum sanki beni aldatmış gibi. Eşim beni çok seviyor bunu hissediyorum ama geçmişinide sürekli kurcalıyorum sizce bu normal mi elimde değil kabullenemiyorum
Evlenmeseydiniz.

EvlenmemeniZ daha doğru olurmuş ama hatalarını bilerek evlenmişsiniz. Umarım eşiniz yaşadıklarından dolayı Allah katında pişmanlık duyuyordur. Benim düşüncem bunu normal bir şekilde anlatıyor ise bu tarz olayları meşrulaştıriyordur kıskanmaniz çok normal.
Siz eşinize gidip bende 5 erkekle ilişkiye girdim sonra da bakirelik için ameliyat oldum deyin bakalım o size nasıl tepkiler veriyor. Ben normal olarak düşünmüyorum kıskanmakta da haklısınız ama bilerekte evlenmişsiniz. Allah yardımcınız olsun

Eşim benden önce birçok sevgilisi olmuş ve neredeyse hepsi ile cinsel ilişkiye girmiş ben bu durumu hazmedemiyorum sinir ve ağlama krizlerine giriyorum sanki beni aldatmış gibi. Eşim beni çok seviyor bunu hissediyorum ama geçmişinide sürekli kurcalıyorum sizce bu normal mi elimde değil kabullenemiyorum
Kıskanmanız normal belli etmeyin.Geçmışte kalan geçmiştedir.Önemli olan sizle evlendikten sonra size sadık kalması.

Bende aynı şeyi yaşadım evlenmeden önce birlikte olduğu biri vardı ama şöyle düşün her erkek neredeyse yapar sakın kafana takma sakın her aklına geldikçe çok kötü olursun

Herkesin şartları farklı. Yani benden önce ne olduysa oldu kafası bana sağlıklı gelmiyor. Yani bu geçmiş perdesi arkasından, hpv, bel soğukluğu, hiv çıkabilir. Hatta sevimli bir bebek bile olabilir. Bu kadar korkunç riskler barındıran bir durumu en azından yetiştirdiğimiz çocuklara "insan" nasıl olmalı diye anlatmamız gerekir. Sonuçta bizi hayvandan ayıran özellikler var. Mesela rastgele cinsellik genelde hayvanlarda gözlemlenir. Neyse konu sizin ozelinizde genel mesaja dönüştü.

Konuya dönecek olursak, adam dürüst bı insanmış bunu gözardi etmeyin.

Aile terbiyesi diye çok önemli bi konu var ve o bunu ailesinden ogrenmemis maalesef.

Siz kendi açınızdan, aklı başında terbiyeli çocuklar yetiştirerek toplumu daha insan yapmaya destek olabilirsiniz. Bunun dışında şuan takıldığınız her detay size derin yaralar açar ve bı sonuca götürmez.

Eşinizde bir insan ve sizin gözünüzde büyüttüğünuz kadar kutsal değil. Putlastirmayin, insan olarak kabul edin. Gelip gectigimiz şu dünya da arkadaş olarak görün bosverin.

Bakire kadın isteyen adamlar olduğu gibi bakir erkekle evlenmek isteyen kadınlar da olabilir. Siz bu kategoride gibisiniz ama eşinizi seçerken buna dikkat edecektiniz şimdi iş işten geçmiş

Zaten öyle kıskançlık krizine giriyorum bu sefer ruhen hep mutsuz oluyorum
Valla adamın önüne gelen kadın olduğuna ve cinsel gücüne dua et.ne saf salak adamlar var 30 yaşına kadar kimseyi bulamamış, beceriksiz, iktidarsız.şu hayata tek taraflı bakmaktan bir vazgeçin artık.ben de tam tersi gurur duyarım bu durumda.türkiyede gibi cinselliğin özellikle kadınlar için tabu olduğu bir ülkede birçok seks partneri bulabilmek bir erkek için büyük başarı.üstelik muhtaç ve bilinçsiz bir erkek olmamasına rağmen herkese sırtını dönüp sizinle evlenmesi gurur verici.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende tam olarak böyleydim evlendiğinden bu yana . Kendimi buldum yazdiklarinizda . Bi çözüm buldunuz mu yada değiştiniz mi?

Hastalıklı bi durum.. tedavi olun

Ke
Eşim benden önce birçok sevgilisi olmuş ve neredeyse hepsi ile cinsel ilişkiye girmiş ben bu durumu hazmedemiyorum sinir ve ağlama krizlerine giriyorum sanki beni aldatmış gibi. Eşim beni çok seviyor bunu hissediyorum ama geçmişinide sürekli kurcalıyorum sizce bu normal mi elimde değil kabullenemiyoru
Merhaba.Geçmişe yok geleceğe bakman lazım.İlişki her yerde var.Tek siz değilsiniz.Eşini sev ama gözden bırakma.Güven ama analiz yap.Kızlar kadınlarla yaşamış boş ver şimdiki zamana dön bak. Geçmişteki kiz kadinlarla yazişiyormu ya konuşmasi varmi izle takip et.

Bile bile evlendiyseniz üzülmeyin

Senden öncekileri aklına sokup huzur kaçırıp senden sonra başkalarına gitmesini istiyor gibisin, yapma. Bi yerden sonra eeeh senle mi uğraşacağım moduna girer. Hem olmuş bitmiş şeyi kurcalamak aşıRı saçma, her seferinde kurup kavga çıkarmak tedavi gereği.

Ay helal olsun. Bakir değil diye erkeğe hesap soran kadın. Hoşuma gitti ne yalan söyleyim. 😂 hep erkekler mi kadınlara yapacak..

Gerçeklere dönersek,
Eşiniz için zor… değiştiremeyeceği birşey. Yalan da söylememiş. Bu şekilde sadece yıpranırsınız. Ya kabul edip bir daha asla konusunu açmayın ya ayrılın yani. Bu şekilde sadece zulüm. Ne yapmasını bekliyorsunuz ki..

X