Eşimin benden önce çok cinsel ilişkiye girmesi canımı sıkıyor

Normal değil Geçmişinizdeki olaylarla alakalı kendinize bir çözümünüz varsa eşinizede tavsiye edin..Hatta hepimize belki pişmanlıklarımızı telafi edebiliriz..

Bu elimde olmadan olayına da ayrı hastayım. İnsanoğlunun en büyük ve hayvandan ayıran özelliklerinden biri düşünce ve davranışlarını kontrol etmesidir halbuki...

Merakından kadınların hepsinin ismine cismine kadar öğrenip ,bilmemesi gereken tüm mahrem detayları adama sormuş. Şimdi de "tiksiniyorum" diyor.

2 tarafta hatalı. Adam adam olsa , 4 duvar arasında kalması gereken detayları anlatmazmış.

Konu sahibi de , dediği kadar hassas olsa ; adam tüm geçmişini detaylıca anlattığı an bu ilişkiyi bitirirmiş.

Ben de takardim.. erkek bir kız seviştiğinde nasıl uykuları kaçıyor evlilikte bunu yansitinca e erkek zoruna gider deniyorsa bizim toplumda benimde zoruma giderdi valla ...

Detay var mıymış ki? Ben okumadım sanki öyle bişey. Adam sadece geçmişte senden önce başkaları oldu ve onlarla seviştim demiş gibi geldi bana. Ha bunu söyleme ihtiyacı neden hissetmiş bilmiyorum.

Detay var mıymış ki? Ben okumadım sanki öyle bişey. Adam sadece geçmişte senden önce başkaları oldu ve onlarla seviştim demiş gibi geldi bana. Ha bunu söyleme ihtiyacı neden hissetmiş bilmiyorum.

Ya elimde değil ilişki sırasında bile gözümde canlanıyor onlarlada mı böyle yapmıştı diye kıskançlık krizine giriyorum nasıl atlatacağım bu durumu bilmiyorum elimde değil ama

Detay sorgulamasa , flash tv "Gerçek Kesit" canlandırması yaşamazdı diye düşündüm.

Detay olmamasına rağmen bu haldeyse, ne denir bilmiyorum.

Geçmiş adı üstünde sizde karıştırmayın karistircik ca sevginiz azalacak evlilikle sorunlar çıkabilir

Sanırım buna retroaktif kıskançlık deniyordu. Geçmişe yönelik kıskançlık.
Yani bundan önce eşinizin hayatında yoktunuz. Sizi ilgilendiren kısmı ilişkinizin başladığı dönem ve sonrası. Geçmişine laf söylemek hiç doğru değil.
Bir de gerçekten hiç hoş durmuyor bu yüzden sorun çıkarmak. Tat kaçırmaya hiç gerek yok, evliliğinizin aşkın tadını çıkarın

Normal değil. Evlenmeseydin keşke bu adamla. Ya psikolojik destek al ya da boşan

Normal degil. Dertsiz basiniza dert ariyorsunuz. Hastalikli bir davranis bu.

Kabullenemeyecektin madem neden evlendinde adamin basini yaktin gecmise takintili ezik bir kdin gibi davraniyosun kocan yakinda bunlardan bunalip senden soguyabilir cunku kimse gecmisin hesabini vermek zorunda degil

En azından deliği buluyor, tecrubesizlikten bulamayanlar var.
Evet ya biz esimle ilk gecemizde korkunc bir deneyim yasadık. İdrar deligine zorluyormus ben de duvar var hissi yasadıgım için kasılmaya ve kitlenmeye basladım beceremedik vajşnusmus oldugmu kabul ettim cunku her ilişkide idrar deligine zorluyor e bende deligimin farkında değilim kasılıyorum en son doktor tedavi seans derken hallettik o işi ama 2 ay kadar ilişki olmadı ilk zamanlar deligi nulamadıgımzdan meger bir tık asagı kayacakmıs cumburlop giriyor benden de kaynaklı sorundu tabi cok sıkıyordum kendimi ve içine bişeyler girecefi hissi korkutuyordu beni doktor dedi parmagnla kendini kesfet ya ben onu yapabilse zaten kocamın penisinide alabilirim sonra doktor knedisi parmak ve nefes egzersiziyle gösterdi eşime yaptırdı bak delik bursı dye . Cok komik ya neler yasamısız biz diyorum bir deligi bulmak için

Konu sahibi kimi erkekler yapmasa bile oo benm cok sevgilim oldu pwsimde cok kız vardı cok kızla birlikte oldum vs bunları söyleyince hep tercih edilen erkek işte kızlar benimle yatmak için ölüp bitiyor süsü vermek istemiştir o yuzden sallamıstr bence onla yattım bunla yattım hep onlar istedi mutlu etmeyi biliyprum ayagı. Burcu ne bide merak ettim.ayrıca kendinizi üzmeyin sizin gcmişinizde kimse olmadı mı.

İşte ben bundan diyorum adamlar hayvan gibi şaaparken sizin de eliniz armut toplasın diye. Al işte vay ben hep seni beklerken sen önüne geleni şeetmişsin diye dertlen dur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…