- 3 Eylül 2012
- 1.835
- 2.261
- Konu Sahibi morkalpppp
Normal değil Geçmişinizdeki olaylarla alakalı kendinize bir çözümünüz varsa eşinizede tavsiye edin..Hatta hepimize belki pişmanlıklarımızı telafi edebiliriz..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu elimde olmadan olayına da ayrı hastayım. İnsanoğlunun en büyük ve hayvandan ayıran özelliklerinden biri düşünce ve davranışlarını kontrol etmesidir halbuki...
Diyorum işte çok da dürüst olmamak lazım
Ben de takardim.. erkek bir kız seviştiğinde nasıl uykuları kaçıyor evlilikte bunu yansitinca e erkek zoruna gider deniyorsa bizim toplumda benimde zoruma giderdi valla ...Eşim benden önce birçok sevgilisi olmuş ve neredeyse hepsi ile cinsel ilişkiye girmiş ben bu durumu hazmedemiyorum sinir ve ağlama krizlerine giriyorum sanki beni aldatmış gibi. Eşim beni çok seviyor bunu hissediyorum ama geçmişinide sürekli kurcalıyorum sizce bu normal mi elimde değil kabullenemiyorum
Kadınlara yapılan da yanlış diyoruz ama. Yanlışı yanlışla savunuyorsunuz.Ben de takardim.. erkek bir kız seviştiğinde nasıl uykuları kaçıyor evlilikte bunu yansitinca e erkek zoruna gider deniyorsa bizim toplumda benimde zoruma giderdi valla ...
Detay var mıymış ki? Ben okumadım sanki öyle bişey. Adam sadece geçmişte senden önce başkaları oldu ve onlarla seviştim demiş gibi geldi bana. Ha bunu söyleme ihtiyacı neden hissetmiş bilmiyorum.Merakından kadınların hepsinin ismine cismine kadar öğrenip ,bilmemesi gereken tüm mahrem detayları adama sormuş. Şimdi de "tiksiniyorum" diyor.
2 tarafta hatalı. Adam adam olsa , 4 duvar arasında kalması gereken detayları anlatmazmış.
Konu sahibi de , dediği kadar hassas olsa ; adam tüm geçmişini detaylıca anlattığı an bu ilişkiyi bitirirmiş.
Bakire değil diye kadını hırpalayan erkekler haklı o zamanBen de takardim.. erkek bir kız seviştiğinde nasıl uykuları kaçıyor evlilikte bunu yansitinca e erkek zoruna gider deniyorsa bizim toplumda benimde zoruma giderdi valla ...
Detay var mıymış ki? Ben okumadım sanki öyle bişey. Adam sadece geçmişte senden önce başkaları oldu ve onlarla seviştim demiş gibi geldi bana. Ha bunu söyleme ihtiyacı neden hissetmiş bilmiyorum.
Ya elimde değil ilişki sırasında bile gözümde canlanıyor onlarlada mı böyle yapmıştı diye kıskançlık krizine giriyorum nasıl atlatacağım bu durumu bilmiyorum elimde değil ama
Onlara da mı böyle yapmıştı dediğine göre detay yok bence. Kafasında kuruyor.Detay sorgulamasa , flash tv "Gerçek Kesit" canlandırması yaşamazdı diye düşündüm.
Detay olmamasına rağmen bu haldeyse, ne denir bilmiyorum.
Normal değil. Evlenmeseydin keşke bu adamla. Ya psikolojik destek al ya da boşanEşim benden önce birçok sevgilisi olmuş ve neredeyse hepsi ile cinsel ilişkiye girmiş ben bu durumu hazmedemiyorum sinir ve ağlama krizlerine giriyorum sanki beni aldatmış gibi. Eşim beni çok seviyor bunu hissediyorum ama geçmişinide sürekli kurcalıyorum sizce bu normal mi elimde değil kabullenemiyorum
Normal degil. Dertsiz basiniza dert ariyorsunuz. Hastalikli bir davranis bu.Eşim benden önce birçok sevgilisi olmuş ve neredeyse hepsi ile cinsel ilişkiye girmiş ben bu durumu hazmedemiyorum sinir ve ağlama krizlerine giriyorum sanki beni aldatmış gibi. Eşim beni çok seviyor bunu hissediyorum ama geçmişinide sürekli kurcalıyorum sizce bu normal mi elimde değil kabullenemiyorum
Evet ya biz esimle ilk gecemizde korkunc bir deneyim yasadık. İdrar deligine zorluyormus ben de duvar var hissi yasadıgım için kasılmaya ve kitlenmeye basladım beceremedik vajşnusmus oldugmu kabul ettim cunku her ilişkide idrar deligine zorluyor e bende deligimin farkında değilim kasılıyorum en son doktor tedavi seans derken hallettik o işi ama 2 ay kadar ilişki olmadı ilk zamanlar deligi nulamadıgımzdan meger bir tık asagı kayacakmıs cumburlop giriyor benden de kaynaklı sorundu tabi cok sıkıyordum kendimi ve içine bişeyler girecefi hissi korkutuyordu beni doktor dedi parmagnla kendini kesfet ya ben onu yapabilse zaten kocamın penisinide alabilirim sonra doktor knedisi parmak ve nefes egzersiziyle gösterdi eşime yaptırdı bak delik bursı dye . Cok komik ya neler yasamısız biz diyorum bir deligi bulmak içinEn azından deliği buluyor, tecrubesizlikten bulamayanlar var.
Koptum bunaEn azından deliği buluyor, tecrubesizlikten bulamayanlar var.
İşte ben bundan diyorum adamlar hayvan gibi şaaparken sizin de eliniz armut toplasın diye. Al işte vay ben hep seni beklerken sen önüne geleni şeetmişsin diye dertlen durEşim benden önce birçok sevgilisi olmuş ve neredeyse hepsi ile cinsel ilişkiye girmiş ben bu durumu hazmedemiyorum sinir ve ağlama krizlerine giriyorum sanki beni aldatmış gibi. Eşim beni çok seviyor bunu hissediyorum ama geçmişinide sürekli kurcalıyorum sizce bu normal mi elimde değil kabullenemiyorum