Merhaba arkadaşlar 8 yıldır evliyim. Eşim daha önce evlenmiş boşanmış bir kızı var. Benim bunlardan haberim var ve bunu bilerek evlendim, Ancak ilk evliliğinden öncede başka biriyle beraber olmuş ve ondan da bir oğlu var. Benden yıllardır saklamış ben bunu tesadüf eseri e devletinden soy bilgisine bakarken gördüm. E devletini açık unutmuştu. Tüm bunlardan ziyade şiddetli geçimsizliğimiz var. Eşim devamlı sözel olarak şiddet uyguluyor hem bana hem çocuklarımıza hatta benim aileme bile. Küfürler hakaretler aldı başını gidiyor. Arada bana ve büyük oğluma da şiddet uygulamışlığı var. Büyük oğlum 6,5 yaşında. Bizim evliliğimiz de çok olaylı oldu. Ne ailemi ne akrabalarımı kimseyi sevmez saymaz istemez. Herkese ağza alınmayacak laflar etti. Yaşım 28 ve inanın hiç mutlu değilim daha dün gece kavga ettik beni çocuklarımı alıp götürmekle tehdit ediyor. Ellerini ayaklarını bağlar seni delik deşik ederim dedi. Boşanmak istiyorum ama nereden nasıl başlamam gerektiğini bilmiyorum. Tek korkum çocuklarımı kaybetmek istemiyorum. Küçük oğlum daha 2 yaşında büyük olan zaten babasını sevmiyor çünkü babasının ona nasıl davrandığını görüyor. Bu arada boşanma davasında benden gizlediği çocuğunu nasıl ispatlayabilirim. İzinsiz e devletine girmek suç sayılırmış nasıl delil sunacağım mahkemeye bilemiyorum. Ayrıca mahkeme büyük oğlumu babasına vermez değil mi? Biliyorum çok konuştum lütfen kusura bakmayın çok çaresizim ne yapacağımı bilmiyorum babama söylemedim daha eşim babama bir şey yapar diye de çok korkuyorum.