Eşimin Başkalarına Baktığım Takıntısı

hergun bosanıyormusuz gıbı
herkes evlılıgınde neler yasıyor ben kayınvalıdem ve eltımın yaptıklarını anlatsam konu sahıbıde emın olsun kı bana neden bosanmadın derdı oyle seyler
konuyu bastan sona okuduk yazdık
gercekden cok uzuldum ya vallahı kendısının kotulugune veya sırf laf olsun dıye bosanmalısın namusuna laf soyluyor demedım
namusu nerden cıkardın namusa nerden getırdın dedı, yuva yıkmak bosan demek kolay olmus dedı...
esı bak konu sahıbının burda konusulmasına neden oldu en basıtı yahu cunku kendı esı dıyor bız neden konusmayalım ? bunu kasteddım
aslında konu sahıbı kendısı kabul edemıyor ınanmak ıstemıyor esını sevdıgınden aklına kotusu gelmıyor...
tedavıyı kabul etmıyor her ortamda erkege bakıyorsun dıyor buda siddet ve bı kadına edılecek en agır laf ya...

şizofren mi ne

Yahu bu adamla sen nasil omur gecireceksin. Valla cekemem ben. Bu ne. Senin yerine sinirlendim, bide kendim yaşasam kafayi yerdim herhalde.

Ben seni avm de görüp, benim kocama niye bakıyorsun hanım desem, saçımı başımı yolar, namusuma laf etti dövdüm dersin eminim.

Ama kocişler yapınca kıskanç, hasta oluyo.

Adam senin evli bi kadın olarak başkalarına bakabileceğine inanıyo ve hatta senin lafına inanmayıp elin adamına gidip nerde yaşıyosun diye soruyo.. Bu namusu laf etmek değilde ne?

Bugün bu kaçıncı şiddet/psikolojik şiddet konusuna yazdığım yorum bu. Ve ortak nokta hepsi bi takmış yuva yuva. Yuvası batsın, ölüp gitceksiniz kafayı yiyip mutsuzluktan elin herifleri Uğruna.

Gerçekten o iki eski sevgilinin aldattığına emin misin?

Onlar da böyle normal biçimde etrafa bakan kızlarsa ve eşin onlara da aynı biçimde davranıyorsa ve kızlar sonunda dayanamayıp kaçtılarsa aldattı demiş olamaz mı? Böyle adamlar sorumluluğu almazlar. Ben ihtimal vermiyorum aldatıldığına sadece bunu paravan olarak kullanıyor. Kesinlikle tedavi olmalı.

Hemen cocuk yapmamani tavsiye ederim canim.

Yine kiplemismisiniz konu sahibini
şahsen ben ılk yorumumda bana verdıgı tepkıde
bıde bı arkadasın yorumunda verdıgı cok agır tepkıde kibledım
arkadas ınsallah sorunlarını cozer
ama uslup, bakıs acısı, karsındakı konusanı sadece dınlemek degıl aynı zamanda anlamak, iletısım kurmak yontemlerını secmek... bunlarıda denemelı.
kendısı cok agır ıthamda ve cevaplarda bulundu farkında degıl...
en basıtı actıgın konularda sen kımseye boyle cevaplar vermedın samire öyle dusun.

Yine kiplemismisiniz konu sahibini
şahsen ben ılk yorumumda bana verdıgı tepkıde
bıde bı arkadasın yorumda verdıgı cok agır tepkıde kibledım
arkadas ınsallah sorunlarını cozer
ama uslup, bakıs acısı, karsındakı konusanı sadece dınlemek degıl aynı zamanda anlamak, iletısım kurmak yontemlerını secmek... bunlarıda denemelı.
kendısı cok agır ıthamda ve cevaplarda bulundu farkında degıl...
en basıtı actıgın konularda sen kımseye boyle cevaplar vermedın samire öyle dusun.

okudum, okudum atarlanacak bir mesaj göremedim konu sahibi neden saydırmışsın millete? bence kızlar haklı, bu adam hasta ayrıca seni de hasta etmeyi başarmış.. uçakta bağıra bağıra ağlama krizi geçirmen sağlıklı bir durum değil.. ikinizde gidin bir doktora..

çok daha enteresan olanı kısının profılınde gecmıs yorumlarına baktım
2 sene once daha soyle yorumu var
nısanlım bana kotu davranıyor adlı konuya; kendınıze kotu davranılmasına nasıl ızın verıyorsunuz anlamıyorum demıs.
yanı aslında konu sahıbının dusuncelerını sımdıkı noktaya getıren eşi
eskı halı neşelı...
hatta kendınızı 3 kelıme ıle elestırın adlı konuyada soyle yorum yapmıs;hatamı kabul edemem once huysuzlanır sonra yapmam gerekenı yaparım demıs
hatta daha daha ılgıncı yıne bı konuda konu sahıbıne elestırıye acık olun lutfen herkes yorum yazabılır demıs
yanı aslında sımdıkı halınden eser yok
bunu nıye yazdım
sıteye döndugunde okusun ve gercekden bızı anlasın dıye
dısardan bı goz olarak kendısının ıyılıgı ıcın yazıyorum
ınsallah hersey ıstedıgı gıbı olur...

Aynı sorunlar bendede vardı sürekli yeminler ederek konuşarak bir şeyleri ispat etmeye çalışıyordum ve dahaha farklı boyutlara geçti bizimki babamı arayıp kızın erkeklere yiyicek gibi bakıyor vs dedi evden 6 aylık hamileyim şimdi boşanma davası açmak üzereyim.İnanki ne kendime nede bebeğime bunca aydır çektirdiğim sıkıntıya değmezmiş.

Sen simdi anlatinca aklima " yilanlarin ocu' dizisi geldi.
Ordaki doktor mehmette aynen bu durumu yasiyordu. Lokantada yemek yerken sen benim karima bakiyosun diye yan masadaki adami rezil etmisti. Basbas bagirmisti.

O diziden yola cikarak su hastaligimi var acaba diycem ama dizi sezon finali oldu
Sorunu tam olarak nedir o doktorun hala cozemedim, aklimda sizofreni var. Sezon baslasin bakalim..

Aaaa adam deli çok pardon ama normal biri değil. Yakında sizi öldürür buna baktın sunla yattin diye dikkat edin derim.

Off ya nasıl katlanıyorsunuz belli ki hasta bide gidip adamla konuşmak nedir hemde balayında balayını tek geçirirdi benim ki emin olun resmen sizi ne yerine koyuyor pess
Samire tmv senin babanda böyleymiş sen babana çekmişsin demek ki kıskançlıkta canım

Konu sahibi çözüm arıyorum demiş ama evlilik danışmanı fikrini eşim gitmez deyip kestirip atmış, boşanma önerilerine de bayağı öfkelenmiş. Yani nasıl bir çözüm arıyor acaba bilsek de ona göre yorum yapsak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…