Kızlar işin içinden çıkamayacak duruma geldim. En son cumartesi günü olay yaşadık. Eşimle yaklaşık 7 yıldır birlikteyiz, 15 aylık da evliyiz. Sevgiliyken de böyle sorunlar vardı ama evlenince boyutu arttı ya da ben katlanamaz oldum. Eşime göre sağıma soluma çok bakıyormuşum gözüm dışardaymış. Bi mekanda bi erkeğe baktığımı iddia ediyor ve o kişide bana bakıyormuş. Yolda olabilir, kafede olabilir, avm olabilir artık bıktım usandım. Herkes gibi sağıma soluma bakıyorum, normalde yoldan tanıdık gecse onu bile farketmeyebilirim çok dikkatli değilimdir.
Balayında akşam masalarda otururken ön masalarda bi adama baktığımı iddia etti o da bana bakıyormuş. O gece öyle sıkıntı oldu yeminler etsem de inandıramıyorum. Ertesi gün havuza indik ön şezlongda oturuyormuş o kişiler gene bakıştıgımızı iddia etti ve cocugun yanına giderek konuştu benim daha önce yasadığım şehirde oturup oturmadığını sormuş o da hayır demiş tabii ki ben onu tanımam o beni tanımaz. Ağla ağla gecti balayında o günüm. Bir iki ay önce uçağa binerken onun önünden yürüyordum, benim önümde de kızlar vardı neymiş ilerde bi erkek varmış ona bakıyormuşum o da bana bakıyormuş o yüzden önden yürümüşüm. Oysa ben havalimanıyla ucak arasında tüp gecit var ya ordan yürüyordum insanlar da tek sıra halindeydi o yüzden hafif önünde yürüyordum. Uçakta bana kriz geldi o kadar insanın içinde ağlamaktan kendimi susturamadım...Tam bir rezillikti, normalde yaygaracı insan değilimdir ama öyle bir ağlama krizi geldi ki sesli sesli ağladım. Üstelik ilk evlilik yıl dönümümüzdü o gün... Gecen gün de onun kuzeninin nişanına gittik. Masada otururken oynayanlara bakıyordum doğal olarak. Sarı tişörtlu cocuga bakıyomusum o da bana bakıyomuş. Ben salak değilim bu gözler herşeyi görüyor, baskalarına bakacaksan boşan diyor. Dönerken kavga kıyamet koptu arabada tüm sesimizle kavga ettik. Bakmadığımı söylüyorum yeminler ediyorum bazen kimi kastettiğini bile anlamıyorum ama inatla salak olmadığını herşeyi gördüğünü söylüyor. Allah aşkına ben ne yapacağım huzur kalmadı güzelce gezip eğlenirken hop kavga kıyamet kopuyor.