Eşimin Başkalarına Baktığım Takıntısı

ykmz

Guru
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2008
248
29
Kızlar işin içinden çıkamayacak duruma geldim. En son cumartesi günü olay yaşadık. Eşimle yaklaşık 7 yıldır birlikteyiz, 15 aylık da evliyiz. Sevgiliyken de böyle sorunlar vardı ama evlenince boyutu arttı ya da ben katlanamaz oldum. Eşime göre sağıma soluma çok bakıyormuşum gözüm dışardaymış. Bi mekanda bi erkeğe baktığımı iddia ediyor ve o kişide bana bakıyormuş. Yolda olabilir, kafede olabilir, avm olabilir artık bıktım usandım. Herkes gibi sağıma soluma bakıyorum, normalde yoldan tanıdık gecse onu bile farketmeyebilirim çok dikkatli değilimdir.
Balayında akşam masalarda otururken ön masalarda bi adama baktığımı iddia etti o da bana bakıyormuş. O gece öyle sıkıntı oldu yeminler etsem de inandıramıyorum. Ertesi gün havuza indik ön şezlongda oturuyormuş o kişiler gene bakıştıgımızı iddia etti ve cocugun yanına giderek konuştu benim daha önce yasadığım şehirde oturup oturmadığını sormuş o da hayır demiş tabii ki ben onu tanımam o beni tanımaz. Ağla ağla gecti balayında o günüm. Bir iki ay önce uçağa binerken onun önünden yürüyordum, benim önümde de kızlar vardı neymiş ilerde bi erkek varmış ona bakıyormuşum o da bana bakıyormuş o yüzden önden yürümüşüm. Oysa ben havalimanıyla ucak arasında tüp gecit var ya ordan yürüyordum insanlar da tek sıra halindeydi o yüzden hafif önünde yürüyordum. Uçakta bana kriz geldi o kadar insanın içinde ağlamaktan kendimi susturamadım...Tam bir rezillikti, normalde yaygaracı insan değilimdir ama öyle bir ağlama krizi geldi ki sesli sesli ağladım. Üstelik ilk evlilik yıl dönümümüzdü o gün... Gecen gün de onun kuzeninin nişanına gittik. Masada otururken oynayanlara bakıyordum doğal olarak. Sarı tişörtlu cocuga bakıyomusum o da bana bakıyomuş. Ben salak değilim bu gözler herşeyi görüyor, baskalarına bakacaksan boşan diyor. Dönerken kavga kıyamet koptu arabada tüm sesimizle kavga ettik. Bakmadığımı söylüyorum yeminler ediyorum bazen kimi kastettiğini bile anlamıyorum ama inatla salak olmadığını herşeyi gördüğünü söylüyor. Allah aşkına ben ne yapacağım huzur kalmadı güzelce gezip eğlenirken hop kavga kıyamet kopuyor.

Kocan aşırı derece de obsesif ve sen onun huyunu bile bile tedavi ettirmeden evlendin mi?

Keşke evlenmeden bu takıntılarından kurtarsaydın, evlendikten sonra sana sahip olunca artması normal.

Bence bir an evvel konuşup tedavi ettir, hayat geçer mi bu şekilde?

Allahımmmm yardımcın olsun kuzum ya bu resmen kendi yaptıklarını sana atıyor...Herkesi kendisi gibi sanmak tam da bu olmalı.... !!!

adam takıntılı
at gözlüğü taktıracak elinden gelse
ya umarım halledersin bu sorunu
çok incitici bişey
sonra ikna oluyo mu bakmadığına?
nasıl barışıyorsunuz?

Sevgiliyken bu kadar değildi sanki kıskanc dedim çok üstünde durmadım belki de... Takıntı yaptığını söylüyorum kabul etmiyor, benden önceki iki sevgilisi de onu aldatmış... En son aldatan iki yıllık sevgilisiymiş. Kızıyorum senin eski sevgililerinin hatasının ceremesini ben cekecek değilim diyorum ama çözüm yok

Allahımmmm yardımcın olsun kuzum ya bu resmen kendi yaptıklarını sana atıyor...Herkesi kendisi gibi sanmak tam da bu olmalı.... !!!

Kendisi öyle değildir ama hiç yanlışı olmadı bakma etme başkasına felan hiç şüpheli bi durumu da olmadı

Eşiniz iyi durumda değil. Çözüm de sizin ağlamanız filan değil, psikoloji bilimi. Ama kendisinin kabul etmesi, istemesi gerekir herhalde. Siz bence kendinizi yıpratmayın hiç boş yere.

offff çok zor ... bence bu kıskançlık değil artık paranoya gelişmiş.. bence tedavi olmalı...

Kesinlikle tedavi edilmeli eşiniz.
Aksi takdirde hem sizin yaşamınızı hem de kendi ruh halini berbat edecek

Şimdiden gezmeye tozmaya çıkarken korkar oldum, ona da söylüyorum oturacam evde cıkmayacam diye onu da kabul etmiyor... zaten çıkarım onun yüzünden kendimi eve kapatacak değilim tabi

Acilen tedavi olmalı eşiniz.
Allah korusun gözümün önünden ne senaryolar gecti,bir bilseniz kıskançlıkla ilgili
Derhal tedavi edilmeli...
Siz de tedbirli olun bu süre zarfında.

Eşiniz iyi durumda değil. Çözüm de sizin ağlamanız filan değil, psikoloji bilimi. Ama kendisinin kabul etmesi, istemesi gerekir herhalde. Siz bence kendinizi yıpratmayın hiç boş yere.

Kabul etmiyor paranoya olduğunu nasıl ettireceğim napabilirim nasıl ikna ederim

Şimdiden gezmeye tozmaya çıkarken korkar oldum, ona da söylüyorum oturacam evde cıkmayacam diye onu da kabul etmiyor... zaten çıkarım onun yüzünden kendimi eve kapatacak değilim tabi

Psikolojik tedavi için ikna etmelisiniz. En azından bunun sadece bir deneme olacağını söyleyin.
Sen hastasın takıntılısın gibi değil ama mutluluğumuz için bir kere denesek ne olur sanki gibisinden konuşsanız olmaz mı acaba?

Acilen tedavi olmalı eşiniz.
Allah korusun gözümün önünden ne senaryolar gecti,bir bilseniz kıskançlıkla ilgili
Derhal tedavi edilmeli...
Siz de tedbirli olun bu süre zarfında.

Off ne yapacağım ben ben de artık endişe ediyorum

Muhtemelen bu huyunu bilerek evlendiniz.
Bence tedavi olması şart, bu kıskançlık falan değil düpedüz takıntı.

esinizin ailesinden de yardim isteyip psikolojik destek almaya ikna etmeniz gerekli.aksi takdirde siddet bile gormeniz mumkundur.umarim duzelir.

ben de otururken bakarım insanlara. benımkı bişi demez, o bakınca ben de demem. çünkü bakıcak başka neresı var kı, yoldasın insanlara bakıcaksın, bir yerde oturuyorsun dogal olarak gene ınsanlara bakarsın
kör gibi önüne bakmazsın elbet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…