Sana tek soyleyebilecegim şey boşan hiç arkana bakma ... Emin ol tedavi falan olmaz isede yaramaz ... Size iffetsiz kadın muamelesi yapan bir adamla ömür geçirmeyin ... Çok yakınimda gördüğüm bir çift var yaşları 60 oldu adam halen daha kadına ona baktın suna göz süzdün diyip kadını deli ediyor .... seviyorum diyorsan da en azından blof yap boşanmak istiyorum ben senin geçmişinde ki o kadınlar gibi değilim bana onlarmis gibi muamele yapamazsın de gözü korkar belki aklına gelsede dile getirmez susar ...
Evlilil danismani....
Baska çözümü yok.gideceksiniz ve hatalarini anlayacak..
Tabi bidr allah islah etsin diye dua edeceksiniz..
Bunlarin hepsi özgüven problemi.. gerci kabul etmezler ama danisman onderliginde yola gelecektir..
benım esım bana boyle bı suclamada bulunsa
derhal hayatımdan cıkarırdım
Valla burda herkes ozguvenli onlarin sunduğu cozum hep bosanma oluyor genelde mutlaka tedavi olmasını ikna et
Burda kolay acaba söyleyen lerde bosanirmi gercekten cok merak ediyorum ins tedaviyi kabul eder boyle insanlar ne cok asiri sevecen nede buz kesilecen yaninda bide onu sevdigini çok soyle aglama herseyde otur konusAynen öyle yuva yıkmak ne kadar da kolay olmus
kusura bakmayın daBen derhal çıkarmam yuva yıkmak bana o kadar basit gelmiyor
Boşanmayi düşünmüyorum çözüm ariyorum
Gidecegini hiç sanmıyorum arkadasim bence de özgüven sorunu temelinde
samıre senın her actıgın konuda sana ınsallah yuvanda sorunlar duzelır esınle aıle terapıstıne gıdın dıye yorum yapan bırıyımBurda kolay acaba söyleyen lerde bosanirmi gercekten cok merak ediyorum ins tedaviyi kabul eder boyle insanlar ne cok asiri sevecen nede buz kesilecen yaninda bide onu sevdigini çok soyle aglama herseyde otur konus
kusura bakmayın da
namusumu paylastıgım eşim yarım olan adam
benı baska erkeklere bakmakla suclarsa orda hıc bı tedavı cozum olmaz
sadece esım degıl hayatımda kım namusuma laf soylerse affetmem ne demek ya ?
kocam bana bunu derse , benım ıcın bunu dusunurse baska erkekler benım ıcın neler der ?
sız ustelık oncedende vardı evlenınce daha da arttı dıyorsunuz zaten balık bastan kokar....
bosanmak tabıkı kolay degıl yuva tabıkı kolay kurulmuyor farkındaysanız evlı ve hamıleyım dedıgınız gıbı dusunsem dunyaya cocuk getırmek ıstemezdım
zıra kocanızın sızı suclaması gıbı sızde benı suclamıs oldunuz yuva yıkmayı kolay dusunuyormusum gıbı algı olusturuyorsunuz
ben ıhanet ve sıddet dısında bosanılmaz dıye her konuya yorum yaparken...
namus bu ya... bu kadar kolaymı eşinin bıle laf soyleyebılecegı kadar .
aslında hıc yorum yapmamalıymısım haklısınız.
Ya neden herkes uzerine aliniyor ben genel konustum oda belki farkinda olsa belki soylemiyecek boyle insanlar dogru oldugu icin soylemezler iste namusuna laf etmezler oyle kolaymi namusunu laf etmeksamıre senın her actıgın konuda sana ınsallah yuvanda sorunlar duzelır esınle aıle terapıstıne gıdın dıye yorum yapan bırıyım
ılk defa bosan yazıyorum
eşim benım namusuma laf soylerse evet bosanırım cok merak edıyorsan
konu sahıbının actıgı baslık ve devamında konu ıcerıgınden resmen basımdan asagı kaynar su döküldü ınankıBence bayanin eşi o anda namusuna laf ediyor gibi düşünmüyor. Daha sonrasinda sen bana bunu demek istedin diye sikistirsa kocasini eminim sacmala senin namusuna laf etmiyorum diyecektir.
Kendini tutamamaktan ozguveninin eksik olmasindan kaynaklaniyor.
E kadin da kocasinin bu huyunu bertaraf ederse insallah olur be arkadasim.
Dedigim gibi namussuzluga getirse haklisin. Ama bence namussuzluk boyutunda degil gibi
Eşinizle oturup ciddi ve sakin bir şekilde bu problemi konuşup bir psikologtan yardım alın.Kızlar işin içinden çıkamayacak duruma geldim. En son cumartesi günü olay yaşadık. Eşimle yaklaşık 7 yıldır birlikteyiz, 15 aylık da evliyiz. Sevgiliyken de böyle sorunlar vardı ama evlenince boyutu arttı ya da ben katlanamaz oldum. Eşime göre sağıma soluma çok bakıyormuşum gözüm dışardaymış. Bi mekanda bi erkeğe baktığımı iddia ediyor ve o kişide bana bakıyormuş. Yolda olabilir, kafede olabilir, avm olabilir artık bıktım usandım. Herkes gibi sağıma soluma bakıyorum, normalde yoldan tanıdık gecse onu bile farketmeyebilirim çok dikkatli değilimdir.
Balayında akşam masalarda otururken ön masalarda bi adama baktığımı iddia etti o da bana bakıyormuş. O gece öyle sıkıntı oldu yeminler etsem de inandıramıyorum. Ertesi gün havuza indik ön şezlongda oturuyormuş o kişiler gene bakıştıgımızı iddia etti ve cocugun yanına giderek konuştu benim daha önce yasadığım şehirde oturup oturmadığını sormuş o da hayır demiş tabii ki ben onu tanımam o beni tanımaz. Ağla ağla gecti balayında o günüm. Bir iki ay önce uçağa binerken onun önünden yürüyordum, benim önümde de kızlar vardı neymiş ilerde bi erkek varmış ona bakıyormuşum o da bana bakıyormuş o yüzden önden yürümüşüm. Oysa ben havalimanıyla ucak arasında tüp gecit var ya ordan yürüyordum insanlar da tek sıra halindeydi o yüzden hafif önünde yürüyordum. Uçakta bana kriz geldi o kadar insanın içinde ağlamaktan kendimi susturamadım...Tam bir rezillikti, normalde yaygaracı insan değilimdir ama öyle bir ağlama krizi geldi ki sesli sesli ağladım. Üstelik ilk evlilik yıl dönümümüzdü o gün... Gecen gün de onun kuzeninin nişanına gittik. Masada otururken oynayanlara bakıyordum doğal olarak. Sarı tişörtlu cocuga bakıyomusum o da bana bakıyomuş. Ben salak değilim bu gözler herşeyi görüyor, baskalarına bakacaksan boşan diyor. Dönerken kavga kıyamet koptu arabada tüm sesimizle kavga ettik. Bakmadığımı söylüyorum yeminler ediyorum bazen kimi kastettiğini bile anlamıyorum ama inatla salak olmadığını herşeyi gördüğünü söylüyor. Allah aşkına ben ne yapacağım huzur kalmadı güzelce gezip eğlenirken hop kavga kıyamet kopuyor.
kusura bakmayın da
namusumu paylastıgım eşim yarım olan adam
benı baska erkeklere bakmakla suclarsa orda hıc bı tedavı cozum olmaz
sadece esım degıl hayatımda kım namusuma laf soylerse affetmem ne demek ya ?
kocam bana bunu derse , benım ıcın bunu dusunurse baska erkekler benım ıcın neler der ?
sız ustelık oncedende vardı evlenınce daha da arttı dıyorsunuz zaten balık bastan kokar....
bosanmak tabıkı kolay degıl yuva tabıkı kolay kurulmuyor farkındaysanız evlı ve hamıleyım dedıgınız gıbı dusunsem dunyaya cocuk getırmek ıstemezdım
zıra kocanızın sızı suclaması gıbı sızde benı suclamıs oldunuz yuva yıkmayı kolay dusunuyormusum gıbı algı olusturuyorsunuz
ben ıhanet ve sıddet dısında bosanılmaz dıye her konuya yorum yaparken...
namus bu ya... bu kadar kolaymı eşinin bıle laf soyleyebılecegı kadar .
aslında hıc yorum yapmamalıymısım haklısınız.
allah yolunu bahtını acık etsın.Isı nasıl da namusa getirdiniz hemen? Benim başka erkeklerle isim yokki arkadaşım baska erkekler kim bana ne diyecek? Ben kendimden eminim eşim de namusumdan şüphe etse önce o boşamaz mi zaten? Bırakın işi namus meselesine dökmeyi benim sorunum onun takintisi obsesifliği
Size çocuğunuz ve eşinizle mutluluklar
Haklisin aslinda sorunun kendinde oldugunu farketse aslinda işin cok rahatlayacak..
Belki bu gibi olaylardan bagimsiz cook guzel bi anda cilveyle onla bunla yumuşatarak aslinda kiskancliktan baska bisey olmadigini empoze etmeye calissan, istersen birlikte gidelim.belki sen haklisindir objektif bakis acisi yorum getirirse daha adil olur falan gibi.. bilemedim nasil ikna edecegini..
Off allah korusun üzüldüm size de gerçekten çoj ciddi durum
Ben şizofren olarak düşünmedim hiç tabii tanıyı ben koyacak değilim ama daha önce aldatıldığı için böyle diye düşündüm hep aman allah korusun
Kışın da çocuk planı istiyordum ama bu durumları düşününce erteliyorum içimde
samire sen bu söylediklerini eşine uyguladın da aranız düzeldi mi artık? kocam bana or.... muamelesi yapıcak ve ben de onu adam etmeye uğraşıcam öyle mi. bence sizler burdaki diğer üyeler gibi cesur olmadığınızdan dolayı "ortada büyük sorun var yarın seni öldürür bu adam boşan" laflarımız sizleri delirtiyor. ee hani, yuvanızı kurtarmaya çalışıyosunuz peki ya kocalarınız? onlar yuvayı kurtarmaya çalışıyo mu? tek başınıza didinmeniz nereye kadar? 10 yıl sonra ruh halinizin hala sağlıklı olucağına inanıyo musunuz?Burda kolay acaba söyleyen lerde bosanirmi gercekten cok merak ediyorum ins tedaviyi kabul eder boyle insanlar ne cok asiri sevecen nede buz kesilecen yaninda bide onu sevdigini çok soyle aglama herseyde otur konus
Aldatilmamis da olabilir .... hatta ayrilma nedenleri size su yasattikladi da olabilir...