Eşimin Başkalarına Baktığım Takıntısı

60 yaş mii yuva kurmak kolay değil ki hem tabii seviyorum da bunun dışında hiç bi sorunum yok çok iyi anlaşiriz egleniriz ailem de eşimi sever bu duruma çözüm arıyorum aynı şeyi ben de düşündüm ama ailelerle yüz goz olmak istemiyorum olay yayilsin istemiyorum

Evlilil danismani....
Baska çözümü yok.gideceksiniz ve hatalarini anlayacak..
Tabi bidr allah islah etsin diye dua edeceksiniz..
Bunlarin hepsi özgüven problemi.. gerci kabul etmezler ama danisman onderliginde yola gelecektir..

Gidecegini hiç sanmıyorum arkadasim bence de özgüven sorunu temelinde

Aynen öyle yuva yıkmak ne kadar da kolay olmus
Burda kolay acaba söyleyen lerde bosanirmi gercekten cok merak ediyorum ins tedaviyi kabul eder boyle insanlar ne cok asiri sevecen nede buz kesilecen yaninda bide onu sevdigini çok soyle aglama herseyde otur konus

Ben derhal çıkarmam yuva yıkmak bana o kadar basit gelmiyor
Boşanmayi düşünmüyorum çözüm ariyorum
kusura bakmayın da
namusumu paylastıgım eşim yarım olan adam
benı baska erkeklere bakmakla suclarsa orda hıc bı tedavı cozum olmaz
sadece esım degıl hayatımda kım namusuma laf soylerse affetmem ne demek ya ?
kocam bana bunu derse , benım ıcın bunu dusunurse baska erkekler benım ıcın neler der ?

sız ustelık oncedende vardı evlenınce daha da arttı dıyorsunuz zaten balık bastan kokar....
bosanmak tabıkı kolay degıl yuva tabıkı kolay kurulmuyor farkındaysanız evlı ve hamıleyım dedıgınız gıbı dusunsem dunyaya cocuk getırmek ıstemezdım
zıra kocanızın sızı suclaması gıbı sızde benı suclamıs oldunuz yuva yıkmayı kolay dusunuyormusum gıbı algı olusturuyorsunuz
ben ıhanet ve sıddet dısında bosanılmaz dıye her konuya yorum yaparken...
namus bu ya... bu kadar kolaymı eşinin bıle laf soyleyebılecegı kadar .
aslında hıc yorum yapmamalıymısım haklısınız.

Gidecegini hiç sanmıyorum arkadasim bence de özgüven sorunu temelinde

Haklisin aslinda sorunun kendinde oldugunu farketse aslinda işin cok rahatlayacak..
Belki bu gibi olaylardan bagimsiz cook guzel bi anda cilveyle onla bunla yumuşatarak aslinda kiskancliktan baska bisey olmadigini empoze etmeye calissan, istersen birlikte gidelim.belki sen haklisindir objektif bakis acisi yorum getirirse daha adil olur falan gibi.. bilemedim nasil ikna edecegini..

Burda kolay acaba söyleyen lerde bosanirmi gercekten cok merak ediyorum ins tedaviyi kabul eder boyle insanlar ne cok asiri sevecen nede buz kesilecen yaninda bide onu sevdigini çok soyle aglama herseyde otur konus
samıre senın her actıgın konuda sana ınsallah yuvanda sorunlar duzelır esınle aıle terapıstıne gıdın dıye yorum yapan bırıyım
ılk defa bosan yazıyorum
eşim benım namusuma laf soylerse evet bosanırım cok merak edıyorsan

eşinin ruh sağlığı bozuk canım maalesef aşırı derecede takıntılı ve paranoyak bunu ancak psikiyatri halleder

Bence bayanin eşi o anda namusuna laf ediyor gibi düşünmüyor. Daha sonrasinda sen bana bunu demek istedin diye sikistirsa kocasini eminim sacmala senin namusuna laf etmiyorum diyecektir.
Kendini tutamamaktan ozguveninin eksik olmasindan kaynaklaniyor.
E kadin da kocasinin bu huyunu bertaraf ederse insallah olur be arkadasim.
Dedigim gibi namussuzluga getirse haklisin. Ama bence namussuzluk boyutunda degil gibi

Ya neden herkes uzerine aliniyor ben genel konustum oda belki farkinda olsa belki soylemiyecek boyle insanlar dogru oldugu icin soylemezler iste namusuna laf etmezler oyle kolaymi namusunu laf etmek

konu sahıbının actıgı baslık ve devamında konu ıcerıgınden resmen basımdan asagı kaynar su döküldü ınankı
tanımam etmem ama bana soylenmıs gıbı uzuldum vallahı yanımdada esım var seslı dusundum oda duydu...
şoka gırdım...
yuva yıkmak ne kadar kolay olmus dıye dusunmesı benı nasıl uzdu cunku ben konu sahıbesı ıcın uzuldum kendımı onun yerıne koydum
ınsallah duzelır keske bu zamana kadar beklenmeseymıs hemen tedavıye baslanılsaymıs
esı tedavıyı kabul ederse herseyı kabul etmıs olur evlılıklerını zaten kurtarmıs olur
ınsallah yanı...

Eşinizle oturup ciddi ve sakin bir şekilde bu problemi konuşup bir psikologtan yardım alın.
Bu şekilde asla hayat geçmez...Eğer düzelmezse böyle hayatınıza devam edemezsiniz.

Isı nasıl da namusa getirdiniz hemen? Benim başka erkeklerle isim yokki arkadaşım baska erkekler kim bana ne diyecek? Ben kendimden eminim eşim de namusumdan şüphe etse önce o boşamaz mi zaten? Bırakın işi namus meselesine dökmeyi benim sorunum onun takintisi obsesifliği
Size çocuğunuz ve eşinizle mutluluklar

allah yolunu bahtını acık etsın.

Onun kendi takintisi olduğunu anlattığım bazı zamanlarda cevap vermeyip düşündüğü oldu biraz daha çabalayip anlatmam gerekecek ikna edebilirim belki sürekli söylersem aklına girmeye baslar bilemedim

Aldatilmamis da olabilir .... hatta ayrilma nedenleri size su yasattikladi da olabilir...

samire sen bu söylediklerini eşine uyguladın da aranız düzeldi mi artık? kocam bana or.... muamelesi yapıcak ve ben de onu adam etmeye uğraşıcam öyle mi. bence sizler burdaki diğer üyeler gibi cesur olmadığınızdan dolayı "ortada büyük sorun var yarın seni öldürür bu adam boşan" laflarımız sizleri delirtiyor. ee hani, yuvanızı kurtarmaya çalışıyosunuz peki ya kocalarınız? onlar yuvayı kurtarmaya çalışıyo mu? tek başınıza didinmeniz nereye kadar? 10 yıl sonra ruh halinizin hala sağlıklı olucağına inanıyo musunuz?
ben ruhen ve bedenen sağlıksız bi ömür yaşamaktansa sizin o toz konduramadığınız erkeklerden boşanırım.

Aldatilmamis da olabilir .... hatta ayrilma nedenleri size su yasattikladi da olabilir...

Yok son kız arkadaşıyla ortak arkadaşlarım vardı kız staj döneminde is yerinde biriyle birlikte olmaya başlamış aynı zamanda esimle sevgiliyken. Esimden aldigim duyum değil yani çevrede duyuldu kız da kabul etti.

1. Esinizin kesinlikle psikolojik sorunlari var, bende yasadim buna benzer olaylar;
2. Tedaviyi kesinlikle kabul etmez, psikolojik rahatsizligi olan kisiler, rahatsizliklarini zaten kabul etmezler;
3. Evliliginizi surdurmeyi dusunuyosunuz sanirim, ozaman sunu bilmenizi isterim ki bunlar daha baslangic ve degisir diye umitlenmeyin lutfen, DEGISMEZ !!! Ne yazik ki olan size olucak, adam zaten sadece kiskancliktan yapmiyo bunu, o size itamlarina kendi inaniyoda sizi sucluyo zaten, siz nekadar oyle olmadigini anlatmaya calissanizda size inanmicaktir ve bu hep boyle devam eder , hatta ileriki donemlerde kafasinda hikayeler bile kurmaya baslicak siz onu aldatiyosunuz diye :) emin olabilirsiniz, haaa i-net kullanmaniza bile karisir yarin oburgun ( kesin birileriyle yazisiyo, benim onumde erkeklere bakmaya cekinmedigine gore diye dusunerekten).

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…