Eşimin Başkalarına Baktığım Takıntısı

Bence bu bayan sinirle konuyu açmış sonra barışmışlar her şey yoluna girmiş ve bizim yardımcı olmak konu sahibesini uyandırmak için yazdığımız yorumlara alınmış,atarlanmış..
2+2=4 tür...Buraya size karşı art niyet taşımayan ve sizi hiç tanıyaman insanlar (anlattığınız kadarıyla) yorum yapıyor konu sahibesi...Kimse size ya da eşiniz hakaret etmiyor olanı söylüyorlar.

Konuyu aile büyüklerine taşıyın ve birlikte onu İkna edin.. Psikiyatr desteğine ihtiyacı var gibi görünüyor..

eşiniz hem hasta hemde özgüven eksikliği sorunu yaşıyor başka açıklaması olamazzzzzz

Benim de yıllar önce bi ilişkim olmuştu ve erkek arkadaşım aynen eşin gibiydi. Dışarı çıkmak istemiyordum onun yüzünden sürekli birilerine baktığımı iddia ederdi. Bitmedi bu kıskançlıkları dayanamadım ve bitti ilişkimiz. Bence sorunun tek çözümü psikolojik tedavi olması. Seni çok yıpratır bu şekilde. Dayanılmayacak bişey. Bakmadığını sen biliyosun ama inandıramıyosun, çok kötü bişey. Çok zor günler geçirmiştim ben bu yüzden. 1 buçuk sene burnumdan gelmişti. Tedavi olmadan çözülebilecek bi problem değil yani.

Evet boyle rahatsiz insanlar isi daha cok buyutuyorlar allah korusun cinayet yada intihara bile gidebiliyor tedaviyi kabul etse ne ala etmezse katlanmaz sizede cok uzuldum hic barismaya calismiyor mu

Evet boyle rahatsiz insanlar isi daha cok buyutuyorlar allah korusun cinayet yada intihara bile gidebiliyor tedaviyi kabul etse ne ala etmezse katlanmaz sizede cok uzuldum hic barismaya calismiyor mu
Malesef biz artık geri dönülmez bir noktadayız barışmayı düşnmüyorumKendiside benden ve bebeğimden nefret ediyormuş.Görmek dahi istemiyormuş bebeğimi.

Malesef biz artık geri dönülmez bir noktadayız barışmayı düşnmüyorumKendiside benden ve bebeğimden nefret ediyormuş.Görmek dahi istemiyormuş bebeğimi.
Diyecek soz bulamiyorum allah yardimcin olsun oda anlar sizin kiymetinizi ama is isten gecer

Sadece ilk mesajı okudum.
Önceden de biliyormuşsun. buna rağmen evlenmişsin. Bu adam ruhsal açıdan sağlıklı değil. Maalesef sorunu da çok ciddi. Bak psikolog bile yeterli değil, acilen profesyonel psikiyatrik yardıma ihtiyacı var. İlaç tedavisi ve terapi vesaire ile ancak düzelmeye doğru gider.

bende şu an sevgilimle zaman zaman aynı durumu yaşıyorum.. hatta bizim tanışmamız bile bu sayede oldu.. otrduğmz cafede onu hiç hatrlamıyrm ama bana bakıyordun bende o yüzden tanışmak için yanına geldim diyor:)

Konu sahibi olarak herkese sataşıyormuşum gibi bi durum çıktı ortaya maksadım niyetim öyle değil oysa...
Belki ben kendimi tam ifade edemedim doğrudur. Yuva yıkmaktan kastım burdaki bi yorumcunun yuva yıkması değil. Tutup burada boşan diyen birisi benim yuvamı tabii ki yıkmıyor ben kendim boşanmaktan bahsediyorum. Yorumlayan arkadaşlarıma teşekkür ederim her birini okudum hepsinin ustune düşündüm. Bi arkadas demiş kesin barışmışlardır o yuzden de atarlanıyor diye, öyle bişey yok günlerdir kırgın ve soğuğum eşime karsı diyalogum mecburi durumlarda var. Kendisi laf atıyor, sarılıyor konuşmaya çalışıyor ama ben tepkisizim. Eşim oyle hanzo kaba biri değil aksine yakışıklı, eğitimli, komik, sevecen, düşüncelidir. Bunları yazıyorum ki akla sadece olay çıkartan sorunlu bi tip gelmesin. Öncelikle kendim gidip psikiyatri dr danısacam ne yapmalıyım diye. Anneme ve kayınvalideme daha önce bu sıkıntılarımdan bahsetmiştim gerekirse ailelere durumu anlatacam ciddi bi şekilde.

açık açık konuşup onun size güvenmemesinin sizi kırdığını söyleseniz böyle yapınca üzüldüğünüzü ve soğuduğunuzu

ve sen bu adamla hala evlisin. balayında seni ne yerine koyduğunu bilerek hemde. benim eşim balayında adamların yanına gidip yaşadığım şehirde yaşayıp yaşamadığımı soracak kadar beni rezil edip, o kelimeyi diyemiyorum anlayan anladı,işte o gibi davranacak,ve ben o gün tasımı taragıımı toplayıp onu terketmeyeceğim öyle mi. sıkardı biraz
bu adamla hayatmı geçer. gitsin başkasının başının etini yesin rahatsızsa,senin değil.

KOCANIZ ŞİDDETLE BİR PARONAYAK BİR PSİKOLOJİK TEDAVİ OLMASINDA YARAR VAR DERİM

KOCANIZ ŞİDDETLE BİR PARONAYAK BİR PSİKOLOJİK TEDAVİ OLMASINDA YARAR VAR DERİM

Burda kolay acaba söyleyen lerde bosanirmi gercekten cok merak ediyorum ins tedaviyi kabul eder boyle insanlar ne cok asiri sevecen nede buz kesilecen yaninda bide onu sevdigini çok soyle aglama herseyde otur konus
neden boşanmasın samire. eğer arkasında kapı gibi ailesi elinde ekmeği varsa ve güçlüyse,özgüveni yerindeyse,böyle alçaltılmayı. .... yerine konmayı,namusuna laf edilmesini,aşağılanmayı,elalemin heriflerine kadar gidip,küçük düşürülmeyi kim çeker.

aynen.sonuna kadar katılıyorum

namusa laf var. namusa arkadaşlar. bence en büyük boşanma sebebidir bu. ve bu bir kere değil,defalarca,küçük düşürerek,başkalarının önünde rezil ederek. neyi savunuyorsunuz siz

ee balayında elin heriflerine gidip karımla bakışıyorsunuz,hangi şehirde oturuyorsunuz,aynı şehirdeymiydiniz diyen adam namusa laf etmemişmi oluyor. sokakta başkasına baktığını söylerken karısının kendi yanındayken başkalarıyla fingirdediğini düşünen adamın bu yaptığı, namusa laf değilde ne peki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…