okudum, okudum atarlanacak bir mesaj göremedim konu sahibi neden saydırmışsın millete? bence kızlar haklı, bu adam hasta ayrıca seni de hasta etmeyi başarmış.. uçakta bağıra bağıra ağlama krizi geçirmen sağlıklı bir durum değil.. ikinizde gidin bir doktora..
Evet boyle rahatsiz insanlar isi daha cok buyutuyorlar allah korusun cinayet yada intihara bile gidebiliyor tedaviyi kabul etse ne ala etmezse katlanmaz sizede cok uzuldum hic barismaya calismiyor muAynı sorunlar bendede vardı sürekli yeminler ederek konuşarak bir şeyleri ispat etmeye çalışıyordum ve dahaha farklı boyutlara geçti bizimki babamı arayıp kızın erkeklere yiyicek gibi bakıyor vs dedi evden 6 aylık hamileyim şimdi boşanma davası açmak üzereyim.İnanki ne kendime nede bebeğime bunca aydır çektirdiğim sıkıntıya değmezmiş.
Malesef biz artık geri dönülmez bir noktadayız barışmayı düşnmüyorumKendiside benden ve bebeğimden nefret ediyormuş.Görmek dahi istemiyormuş bebeğimi.Evet boyle rahatsiz insanlar isi daha cok buyutuyorlar allah korusun cinayet yada intihara bile gidebiliyor tedaviyi kabul etse ne ala etmezse katlanmaz sizede cok uzuldum hic barismaya calismiyor mu
Diyecek soz bulamiyorum allah yardimcin olsun oda anlar sizin kiymetinizi ama is isten gecerMalesef biz artık geri dönülmez bir noktadayız barışmayı düşnmüyorumKendiside benden ve bebeğimden nefret ediyormuş.Görmek dahi istemiyormuş bebeğimi.
Kızlar işin içinden çıkamayacak duruma geldim. En son cumartesi günü olay yaşadık. Eşimle yaklaşık 7 yıldır birlikteyiz, 15 aylık da evliyiz. Sevgiliyken de böyle sorunlar vardı ama evlenince boyutu arttı ya da ben katlanamaz oldum. Eşime göre sağıma soluma çok bakıyormuşum gözüm dışardaymış. Bi mekanda bi erkeğe baktığımı iddia ediyor ve o kişide bana bakıyormuş. Yolda olabilir, kafede olabilir, avm olabilir artık bıktım usandım. Herkes gibi sağıma soluma bakıyorum, normalde yoldan tanıdık gecse onu bile farketmeyebilirim çok dikkatli değilimdir.
Balayında akşam masalarda otururken ön masalarda bi adama baktığımı iddia etti o da bana bakıyormuş. O gece öyle sıkıntı oldu yeminler etsem de inandıramıyorum. Ertesi gün havuza indik ön şezlongda oturuyormuş o kişiler gene bakıştıgımızı iddia etti ve cocugun yanına giderek konuştu benim daha önce yasadığım şehirde oturup oturmadığını sormuş o da hayır demiş tabii ki ben onu tanımam o beni tanımaz. Ağla ağla gecti balayında o günüm. Bir iki ay önce uçağa binerken onun önünden yürüyordum, benim önümde de kızlar vardı neymiş ilerde bi erkek varmış ona bakıyormuşum o da bana bakıyormuş o yüzden önden yürümüşüm. Oysa ben havalimanıyla ucak arasında tüp gecit var ya ordan yürüyordum insanlar da tek sıra halindeydi o yüzden hafif önünde yürüyordum. Uçakta bana kriz geldi o kadar insanın içinde ağlamaktan kendimi susturamadım...Tam bir rezillikti, normalde yaygaracı insan değilimdir ama öyle bir ağlama krizi geldi ki sesli sesli ağladım. Üstelik ilk evlilik yıl dönümümüzdü o gün... Gecen gün de onun kuzeninin nişanına gittik. Masada otururken oynayanlara bakıyordum doğal olarak. Sarı tişörtlu cocuga bakıyomusum o da bana bakıyomuş. Ben salak değilim bu gözler herşeyi görüyor, baskalarına bakacaksan boşan diyor. Dönerken kavga kıyamet koptu arabada tüm sesimizle kavga ettik. Bakmadığımı söylüyorum yeminler ediyorum bazen kimi kastettiğini bile anlamıyorum ama inatla salak olmadığını herşeyi gördüğünü söylüyor. Allah aşkına ben ne yapacağım huzur kalmadı güzelce gezip eğlenirken hop kavga kıyamet kopuyor.
Amin cümlemizin yardımcısı olsunDiyecek soz bulamiyorum allah yardimcin olsun oda anlar sizin kiymetinizi ama is isten gecer
açık açık konuşup onun size güvenmemesinin sizi kırdığını söyleseniz böyle yapınca üzüldüğünüzü ve soğuduğunuzuKonu sahibi olarak herkese sataşıyormuşum gibi bi durum çıktı ortaya maksadım niyetim öyle değil oysa...
Belki ben kendimi tam ifade edemedim doğrudur. Yuva yıkmaktan kastım burdaki bi yorumcunun yuva yıkması değil. Tutup burada boşan diyen birisi benim yuvamı tabii ki yıkmıyor ben kendim boşanmaktan bahsediyorum. Yorumlayan arkadaşlarıma teşekkür ederim her birini okudum hepsinin ustune düşündüm. Bi arkadas demiş kesin barışmışlardır o yuzden de atarlanıyor diye, öyle bişey yok günlerdir kırgın ve soğuğum eşime karsı diyalogum mecburi durumlarda var. Kendisi laf atıyor, sarılıyor konuşmaya çalışıyor ama ben tepkisizim. Eşim oyle hanzo kaba biri değil aksine yakışıklı, eğitimli, komik, sevecen, düşüncelidir. Bunları yazıyorum ki akla sadece olay çıkartan sorunlu bi tip gelmesin. Öncelikle kendim gidip psikiyatri dr danısacam ne yapmalıyım diye. Anneme ve kayınvalideme daha önce bu sıkıntılarımdan bahsetmiştim gerekirse ailelere durumu anlatacam ciddi bi şekilde.
ve sen bu adamla hala evlisin. balayında seni ne yerine koyduğunu bilerek hemde. benim eşim balayında adamların yanına gidip yaşadığım şehirde yaşayıp yaşamadığımı soracak kadar beni rezil edip, o kelimeyi diyemiyorum anlayan anladı,işte o gibi davranacak,ve ben o gün tasımı taragıımı toplayıp onu terketmeyeceğim öyle mi. sıkardı birazKızlar işin içinden çıkamayacak duruma geldim. En son cumartesi günü olay yaşadık. Eşimle yaklaşık 7 yıldır birlikteyiz, 15 aylık da evliyiz. Sevgiliyken de böyle sorunlar vardı ama evlenince boyutu arttı ya da ben katlanamaz oldum. Eşime göre sağıma soluma çok bakıyormuşum gözüm dışardaymış. Bi mekanda bi erkeğe baktığımı iddia ediyor ve o kişide bana bakıyormuş. Yolda olabilir, kafede olabilir, avm olabilir artık bıktım usandım. Herkes gibi sağıma soluma bakıyorum, normalde yoldan tanıdık gecse onu bile farketmeyebilirim çok dikkatli değilimdir.
Balayında akşam masalarda otururken ön masalarda bi adama baktığımı iddia etti o da bana bakıyormuş. O gece öyle sıkıntı oldu yeminler etsem de inandıramıyorum. Ertesi gün havuza indik ön şezlongda oturuyormuş o kişiler gene bakıştıgımızı iddia etti ve cocugun yanına giderek konuştu benim daha önce yasadığım şehirde oturup oturmadığını sormuş o da hayır demiş tabii ki ben onu tanımam o beni tanımaz. Ağla ağla gecti balayında o günüm. Bir iki ay önce uçağa binerken onun önünden yürüyordum, benim önümde de kızlar vardı neymiş ilerde bi erkek varmış ona bakıyormuşum o da bana bakıyormuş o yüzden önden yürümüşüm. Oysa ben havalimanıyla ucak arasında tüp gecit var ya ordan yürüyordum insanlar da tek sıra halindeydi o yüzden hafif önünde yürüyordum. Uçakta bana kriz geldi o kadar insanın içinde ağlamaktan kendimi susturamadım...Tam bir rezillikti, normalde yaygaracı insan değilimdir ama öyle bir ağlama krizi geldi ki sesli sesli ağladım. Üstelik ilk evlilik yıl dönümümüzdü o gün... Gecen gün de onun kuzeninin nişanına gittik. Masada otururken oynayanlara bakıyordum doğal olarak. Sarı tişörtlu cocuga bakıyomusum o da bana bakıyomuş. Ben salak değilim bu gözler herşeyi görüyor, baskalarına bakacaksan boşan diyor. Dönerken kavga kıyamet koptu arabada tüm sesimizle kavga ettik. Bakmadığımı söylüyorum yeminler ediyorum bazen kimi kastettiğini bile anlamıyorum ama inatla salak olmadığını herşeyi gördüğünü söylüyor. Allah aşkına ben ne yapacağım huzur kalmadı güzelce gezip eğlenirken hop kavga kıyamet kopuyor.
KOCANIZ ŞİDDETLE BİR PARONAYAK BİR PSİKOLOJİK TEDAVİ OLMASINDA YARAR VAR DERİMKızlar işin içinden çıkamayacak duruma geldim. En son cumartesi günü olay yaşadık. Eşimle yaklaşık 7 yıldır birlikteyiz, 15 aylık da evliyiz. Sevgiliyken de böyle sorunlar vardı ama evlenince boyutu arttı ya da ben katlanamaz oldum. Eşime göre sağıma soluma çok bakıyormuşum gözüm dışardaymış. Bi mekanda bi erkeğe baktığımı iddia ediyor ve o kişide bana bakıyormuş. Yolda olabilir, kafede olabilir, avm olabilir artık bıktım usandım. Herkes gibi sağıma soluma bakıyorum, normalde yoldan tanıdık gecse onu bile farketmeyebilirim çok dikkatli değilimdir.
neden boşanmasın samire. eğer arkasında kapı gibi ailesi elinde ekmeği varsa ve güçlüyse,özgüveni yerindeyse,böyle alçaltılmayı. .... yerine konmayı,namusuna laf edilmesini,aşağılanmayı,elalemin heriflerine kadar gidip,küçük düşürülmeyi kim çeker.Burda kolay acaba söyleyen lerde bosanirmi gercekten cok merak ediyorum ins tedaviyi kabul eder boyle insanlar ne cok asiri sevecen nede buz kesilecen yaninda bide onu sevdigini çok soyle aglama herseyde otur konus
aynen.sonuna kadar katılıyorumsamıre senın her actıgın konuda sana ınsallah yuvanda sorunlar duzelır esınle aıle terapıstıne gıdın dıye yorum yapan bırıyım
ılk defa bosan yazıyorum
eşim benım namusuma laf soylerse evet bosanırım cok merak edıyorsan
ee balayında elin heriflerine gidip karımla bakışıyorsunuz,hangi şehirde oturuyorsunuz,aynı şehirdeymiydiniz diyen adam namusa laf etmemişmi oluyor. sokakta başkasına baktığını söylerken karısının kendi yanındayken başkalarıyla fingirdediğini düşünen adamın bu yaptığı, namusa laf değilde ne peki.Isı nasıl da namusa getirdiniz hemen? Benim başka erkeklerle isim yokki arkadaşım baska erkekler kim bana ne diyecek? Ben kendimden eminim eşim de namusumdan şüphe etse önce o boşamaz mi zaten? Bırakın işi namus meselesine dökmeyi benim sorunum onun takintisi obsesifliği
Size çocuğunuz ve eşinizle mutluluklar