Eşimin Başkalarına Baktığım Takıntısı

samire sen bu söylediklerini eşine uyguladın da aranız düzeldi mi artık? kocam bana or.... muamelesi yapıcak ve ben de onu adam etmeye uğraşıcam öyle mi. bence sizler burdaki diğer üyeler gibi cesur olmadığınızdan dolayı "ortada büyük sorun var yarın seni öldürür bu adam boşan" laflarımız sizleri delirtiyor. ee hani, yuvanızı kurtarmaya çalışıyosunuz peki ya kocalarınız? onlar yuvayı kurtarmaya çalışıyo mu? tek başınıza didinmeniz nereye kadar? 10 yıl sonra ruh halinizin hala sağlıklı olucağına inanıyo musunuz?
ben ruhen ve bedenen sağlıksız bi ömür yaşamaktansa sizin o toz konduramadığınız erkeklerden boşanırım.

Lafını bil de konuş ne kadar çirkin itham bu! Sen şu yazdiklarinla sağlıklı olduğunu mu düşünüyorsun? Kendi mutsuzlugunuzu her yere bulaştıyorsunuz anlasilan

Hanımefendi başta, size burada yorum gelebilir. Bunlara açık olmanız lazım. Zira, buradaki insanlar sizi tanımaz etmez. Yani siz boşansanız kimsenin cebine para girmiyor.
Ikincisi, eşim bana başka erkeğe bakıyorsun diye balayında veya normal günde böyle diretse, kavga çıkarsa ben de namusuma laf atıyor derim. Arkadaş HAKLI. İşin namus boyutu burda. Evli kadının başka erkeğe bakıyorsun diye yargılanması 'namus' kavramı ile aynı. Demekki size güvenmiyor.
Bunu da cebe koyun.
Son olarak, boşanmak istemiyorsanız bunun ileride şiddete de dönebileceğini unutmayın bana öyle geldi "baktın mı???!!" diye inanmayıp şiddete başvurabilir. Yani önlem almalısınız. Umarım dönmez ama bu bir hastalıktır. Çok saçma bir süreç evet ama ya yanında olacaksınız, çekeceksiniz ya da boşanacaksınız ve kurtulacaksınız. Psikolojik destek almalısınız ikinizde. Sizin de uçakta bağırarak ağlama krizleriniz normal değil. Ve kendinizi mutlu evliliğim var diye kandırmanız da normal değil bence.. Zira, konu açan sizsiniz demek ki mutsuzsunuz.

samire sen bu söylediklerini eşine uyguladın da aranız düzeldi mi artık? kocam bana or.... muamelesi yapıcak ve ben de onu adam etmeye uğraşıcam öyle mi. bence sizler burdaki diğer üyeler gibi cesur olmadığınızdan dolayı "ortada büyük sorun var yarın seni öldürür bu adam boşan" laflarımız sizleri delirtiyor. ee hani, yuvanızı kurtarmaya çalışıyosunuz peki ya kocalarınız? onlar yuvayı kurtarmaya çalışıyo mu? tek başınıza didinmeniz nereye kadar? 10 yıl sonra ruh halinizin hala sağlıklı olucağına inanıyo musunuz?
ben ruhen ve bedenen sağlıksız bi ömür yaşamaktansa sizin o toz konduramadığınız erkeklerden boşanırım.
Kesinlikle ....

1. Esinizin kesinlikle psikolojik sorunlari var, bende yasadim buna benzer olaylar;
2. Tedaviyi kesinlikle kabul etmez, psikolojik rahatsizligi olan kisiler, rahatsizliklarini zaten kabul etmezler;
3. Evliliginizi surdurmeyi dusunuyosunuz sanirim, ozaman sunu bilmenizi isterim ki bunlar daha baslangic ve degisir diye umitlenmeyin lutfen, DEGISMEZ !!! Ne yazik ki olan size olucak, adam zaten sadece kiskancliktan yapmiyo bunu, o size itamlarina kendi inaniyoda sizi sucluyo zaten, siz nekadar oyle olmadigini anlatmaya calissanizda size inanmicaktir ve bu hep boyle devam eder , hatta ileriki donemlerde kafasinda hikayeler bile kurmaya baslicak siz onu aldatiyosunuz diye :) emin olabilirsiniz, haaa i-net kullanmaniza bile karisir yarin oburgun ( kesin birileriyle yazisiyo, benim onumde erkeklere bakmaya cekinmedigine gore diye dusunerekten).

Bi kadına denilebılecek en agır lafı işitiyor konu sahıbı farkında degıl ...

Hanımefendi başta, size burada yorum gelebilir. Bunlara açık olmanız lazım. Zira, buradaki insanlar sizi tanımaz etmez. Yani siz boşansanız kimsenin cebine para girmiyor.
Ikincisi, eşim bana başka erkeğe bakıyorsun diye balayında veya normal günde böyle diretse, kavga çıkarsa ben de namusuma laf atıyor derim. Arkadaş HAKLI. İşin namus boyutu burda. Evli kadının başka erkeğe bakıyorsun diye yargılanması 'namus' kavramı ile aynı. Demekki size güvenmiyor.
Bunu da cebe koyun.
Son olarak, boşanmak istemiyorsanız bunun ileride şiddete de dönebileceğini unutmayın bana öyle geldi "baktın mı???!!" diye inanmayıp şiddete başvurabilir. Yani önlem almalısınız. Umarım dönmez ama bu bir hastalıktır. Çok saçma bir süreç evet ama ya yanında olacaksınız, çekeceksiniz ya da boşanacaksınız ve kurtulacaksınız. Psikolojik destek almalısınız ikinizde. Sizin de uçakta bağırarak ağlama krizleriniz normal değil.

:KK9: :KK9: :KK9:
işte budur nokta.

Off allah korusun üzüldüm size de gerçekten çoj ciddi durum
Ben şizofren olarak düşünmedim hiç tabii tanıyı ben koyacak değilim ama daha önce aldatıldığı için böyle diye düşündüm hep aman allah korusun
Kışın da çocuk planı istiyordum ama bu durumları düşününce erteliyorum içimde
Daha once aldatildigina emin misin? Adam onlara da ayni sekil davranip kacirmis olmasin, ya da gorup etmeden aldattiklarina inanmistir.
Beraber bir psikologdan fikir almazsak asla seninle disari cikmam de, ki cikilmazda her aninizi zehir eder bu adam.

Benim sorunumla konu sahibinin sorunu bir degil eger ben guclu olsam ailem arkamda olsa maddi gucum olsa baba evine gidince mutlu olacagimi dusunsem bosanirim ama olmuyor iste neden anlamak zor sizin icin ikinci uyelik alacam boyle esiyle sorunlar olunca bosan ben olsam bosanirim diyecem turkiyede o kadar cok kisi varki boşanmak isteyipde eli kolu bagli olan

60 yaş mii yuva kurmak kolay değil ki hem tabii seviyorum da bunun dışında hiç bi sorunum yok çok iyi anlaşiriz egleniriz ailem de eşimi sever bu duruma çözüm arıyorum aynı şeyi ben de düşündüm ama ailelerle yüz goz olmak istemiyorum olay yayilsin istemiyorum
Ailelere yansima dan bir aksam al karşına konuş bu böyle devam edemez ben boşanmak istiyorum bu ithamlarini kaldiramiyorum de zaten dank eder kafasına ... Babam anneme ilk evlendiği zaman buna benzer bi tavır sergilemis annem ağzına geleni söylemiş babama ve tekrarı olursa seni boşarim demiş ... sen beni bosayamazsin oğlanın yüzünü göremezsiniz ozaman demiş ... annemde ne oğlunu isterim ne seni isterim o büyüyünce beni isterse gelir beni bulur anlatırım seni demiş ... o zaman babama dank etmiş :) tabi annem asla bırakmazdim aklını başına toplaması için dedim der ise de yaramiş :) sende bi nabız yokla bence

Lafını bil de konuş ne kadar çirkin itham bu! Sen şu yazdiklarinla sağlıklı olduğunu mu düşünüyorsun? Kendi mutsuzlugunuzu her yere bulaştıyorsunuz anlasilan
laflarımdaki çirkinlik nerde?
aa siz sanırım or... kelimesine kızdınız. fakat okumadınız sanırsam. bu ithamı size ben yapmıyorum kesinlikle. bunu size eşiniz yapıyo. kocası olduğu halde erkeklerle bakışıp flört eden bi kadın olarak gören kişi eşiniz, ben değil. ona atarlanın :)

Psikolojik bir bozukluk bu tedavi edilmeli
gun gelecek hic katlanamayacak hale geleceksiniz, cok zor sizin icin cok yipratici birsey

Bunu da cebe koyun.
Son olarak, boşanmak istemiyorsanız bunun ileride şiddete de dönebileceğini unutmayın bana öyle geldi "baktın mı???!!" diye inanmayıp şiddete başvurabilir. Yani önlem almalısınız. Umarım dönmez ama bu bir hastalıktır. Çok saçma bir süreç evet ama ya yanında olacaksınız, çekeceksiniz ya da boşanacaksınız ve kurtulacaksınız. Psikolojik destek almalısınız ikinizde. Sizin de uçakta bağırarak ağlama krizleriniz normal değil. Ve kendinizi mutlu evliliğim var diye kandırmanız da normal değil bence.. Zira, konu açan sizsiniz demek ki mutsuzsunuz.

Ben zaten yorumlar icin konu actim ama namus desinler eşimin o... ima ettigi yorumu gelsin ben yine de her yoruma açık olayım gak guk demiyim oylemi
Yapıcı olan arkadaşlar ortada böyle kötü niyetli söylemler ortada gayet anlaşılıyor

Kızlar işin içinden çıkamayacak duruma geldim. En son cumartesi günü olay yaşadık. Eşimle yaklaşık 7 yıldır birlikteyiz, 15 aylık da evliyiz. Sevgiliyken de böyle sorunlar vardı ama evlenince boyutu arttı ya da ben katlanamaz oldum. Eşime göre sağıma soluma çok bakıyormuşum gözüm dışardaymış. Bi mekanda bi erkeğe baktığımı iddia ediyor ve o kişide bana bakıyormuş. Yolda olabilir, kafede olabilir, avm olabilir artık bıktım usandım. Herkes gibi sağıma soluma bakıyorum, normalde yoldan tanıdık gecse onu bile farketmeyebilirim çok dikkatli değilimdir.
Balayında akşam masalarda otururken ön masalarda bi adama baktığımı iddia etti o da bana bakıyormuş. O gece öyle sıkıntı oldu yeminler etsem de inandıramıyorum. Ertesi gün havuza indik ön şezlongda oturuyormuş o kişiler gene bakıştıgımızı iddia etti ve cocugun yanına giderek konuştu benim daha önce yasadığım şehirde oturup oturmadığını sormuş o da hayır demiş tabii ki ben onu tanımam o beni tanımaz. Ağla ağla gecti balayında o günüm. Bir iki ay önce uçağa binerken onun önünden yürüyordum, benim önümde de kızlar vardı neymiş ilerde bi erkek varmış ona bakıyormuşum o da bana bakıyormuş o yüzden önden yürümüşüm. Oysa ben havalimanıyla ucak arasında tüp gecit var ya ordan yürüyordum insanlar da tek sıra halindeydi o yüzden hafif önünde yürüyordum. Uçakta bana kriz geldi o kadar insanın içinde ağlamaktan kendimi susturamadım...Tam bir rezillikti, normalde yaygaracı insan değilimdir ama öyle bir ağlama krizi geldi ki sesli sesli ağladım. Üstelik ilk evlilik yıl dönümümüzdü o gün... Gecen gün de onun kuzeninin nişanına gittik. Masada otururken oynayanlara bakıyordum doğal olarak. Sarı tişörtlu cocuga bakıyomusum o da bana bakıyomuş. Ben salak değilim bu gözler herşeyi görüyor, baskalarına bakacaksan boşan diyor. Dönerken kavga kıyamet koptu arabada tüm sesimizle kavga ettik. Bakmadığımı söylüyorum yeminler ediyorum bazen kimi kastettiğini bile anlamıyorum ama inatla salak olmadığını herşeyi gördüğünü söylüyor. Allah aşkına ben ne yapacağım huzur kalmadı güzelce gezip eğlenirken hop kavga kıyamet kopuyor.
Esin paranoid baska hastaliklari da olabilir yoksa insan namusuna laf ettigi kadinla evli kalmaz da sen niye buna katlaniyosun onu anlamadim senin de var mi psikolojik sorunlarin?

kocan kafayı yemiş
direk tedavi
allah sana sabır versin canıım

Daha once aldatildigina emin misin? Adam onlara da ayni sekil davranip kacirmis olmasin, ya da gorup etmeden aldattiklarina inanmistir.
Beraber bir psikologdan fikir almazsak asla seninle disari cikmam de, ki cikilmazda her aninizi zehir eder bu adam.

Evet eminim eski ortak arkadaşlarımız vardı yani ortada yalan atma veya kurma durumu yok aldatilmamsı konusunda

Esin paranoid baska hastaliklari da olabilir yoksa insan namusuna laf ettigi kadinla evli kalmaz da sen niye buna katlaniyosun onu anlamadim senin de var mi psikolojik sorunlarin?

Var psikolojik sorunlarım mesela bu durumdan bi zevk alıyorum anlatamam

bizim en buyuk hatamız konu sahıbının yerıne kendımızı koyduk
tanımadıgımız halde esının ona ettıgı laflar bızım zorumuza gıttı
ama bız suclu olduk ıyı mı :KK70:
:KK70:
yoo esın senın namusuna laf soylememıs
şaka yapmıştır o
cok sevdıgı ıcın kıskandıgından o

bizim en buyuk hatamız konu sahıbının yerıne kendımızı koyduk
tanımadıgımız halde esının ona ettıgı laflar bızım zorumuza gıttı
ama bız suclu olduk ıyı mı :KK70:
:KK70:
yoo esın senın namusuna laf soylememıs
şaka yapmıştır o
cok sevdıgı ıcın kıskandıgından o

Arkadaşım boşan demek kolay boşanacak olsam buraya konu açıp fikir sormazdım
Direkt boşan demeden önce yapıcı yorumların olsaydı niyetini anlayabilirdim
Sen ve diğerleri dalga geç diye dökmedım sıkıntımı buraya

Hemen boşanmak da ne demek?diyelim ki hasta hemen boşanacak mısınız?kanser olsa boşanır mısınız?çok yanlış yorumlar.
Önce konu sahibi elinden geleni yap.buraya değil gidip uzmana anlat.sana yol göstersin.olmadı mı arttı mı hezeyanları tedavi olması için ailesiyle ikna et yine olmazsa o za an boşanırsın.

:KK57:
bastan sona komple okuyup yorum yaptım
cozumu olsa soylerdım kendımızı nane dıye yetıstırmedık bu dunyada
kımse kımsenın bosanmasından zevk almaz
hep mı boyleydın yoksa yasadıgın sıkıntılardan mı boylesın bılmıyorum ama ınanılmaz derecede sertsın cok yanlıs anlamaya meyıllısın olumsuz yorum yuapan herkese dusman gozuyle bakıyorsun
nerdeyse yuva yıkıcı ılan ettın bızı tavrının farkına varsan keske
ettıgım duayı bıle farketmedın o denlı gozun kapalı
benım ne gıbı bı kotu nıyetım olsun bosanman bana ne fayda saglıcak sonucta
ılk yazdıgım 3 msjı ıyı okumus olsaydın bu kadar sert cıkmazdın bana ...

Konu sahibinin psikolojik sorunlari olmasi gerekmez, sadece bu adami sevdigi icin duzelmesini umit ediyo (ki duzelmez, zamanla kendi de anlicaktir, olan gecen yillarina olur) , maddi etkenler, ailevi durumlar da neden olabilir ayrilmak istemeyisinin, kolay kolay kimse bosanmak istemez, okadar senesini de vermis, gerci eminim ki ozamanlar farkindaydin durumlarin ama duzelir diye dusunmussundur (bak duzelmedi aksine kotuye gidiyo)... Ama ileriki yillarda ne yazik ki seninde psikolojin etkilenicek, kacinilmaz, kendine guvensizlik problemleri baslicak, daha neler neler... Senin adina uzgunum. :KK43:

bak arkadaşım sen bize kızdın ettin ama biz her kadına "boşan" demiyoruz. ortada bi anlaşmazlık vardır ya da eşin bi kusuru vardır, biz o zaman boşanmak haricindeki önerilerimizi söylemeye çalışıyoruz. ama eşininki bi kusur değil ki güzelim. günün birinde karşıdaki insanı öldürmesine sebep bile olabilicek bi hastalık. kimiler doktora gidin demiş. "gitmez" demişsin. tek çözüm doktora gitmek. eşinin doktora gitmiyceğini de biliyosun, geriye ne gibi bi çözüm olabilir ki? seni tanımayız etmeyiz niye düşman olalım sana, niye kötülüğünü isteyelim.

X