- 22 Mart 2025
- 303
- 440
- 18
- Konu Sahibi golldkahveemm
konu sahibi daha öncesinde 12 yıllık çalışma geçmişinden bahsetmiş, 250 bin tl değerinde altın birikimi de varmış sanırım. eğer çalışma hayatına geri dönebilme imkanınız varsa dönün ve çocukları çalışma saatleri içinde kreşe veya ailenize verin derim ben. aile destek oluyormuş anladığım kadarıyla o sebeple. 2 yaşında bir çocuk varmış, ben de 3 yaşındaydım boşanma esnasında. hiçbir zaman boşanmaya üzülmedim babayla birlikte daha da çok sıkıntı çekeceğimizi bildiğim için. boşanıp yine sıkıntılar olacak hayatınızda ama ekonomik imkanınız varsa evliliği sonlandırmanız en iyisi bence. onun dışında benim annem maddi bir şey istemedi yeter ki gitsin dedi ama istemeliydi. aynı sizin gibi araba vs. mevzuları da vardı. nafaka boşanma sonrası çirkin olaylar yaşanana kadar istemedi. dava açıldıktan sonra da babam ödememek için itiraz etti. en sonunda bir nafaka bağlandı ama komik bir rakam (babam öğretmendi) ve yıllar boyu enflasyondan falan hiç etkilenmedi. yükseltmek için dava açılması gerekiyordu ama açmadık. babam da hiç sorumluluk alıp kendisi düşünmedi. yani kadın uğraştı durdu anlayacağınız. umarım sizin eşiniz kendisi düşünür de yapar. farklı ihtimalleri değerlendirmek açısından yazıyorum. maddi olarak ne olması gerekiyorsa isteyin ve gereksiz merhamet veya gurur yapmayın diyorum.