Eşimin bana yaptıkları ve boşanma süreci

Çilingirle gittim komşu kadın bekçi gibi geldi siz ayrılmadınız mı diye gitti eşime haber verdi o da geldi almadı beni eve çilingir de bu durumda ben bu işe karışmak istemiyorum diye bıraktı gitti zaten o kadını da hiç göz0m tutmazdı bak yine sinirlendim

Taleplerini kabul etmezse çekişmeli olacak tabi.Bu 6 ayda yıpranmadin mi ? Bundan kötüsü olmaz. Hem belirsizlik daha kötü değil mi?

Bir de lütfen iyi niyetle bakarsanız sevinirim ben diyorum ya hep iyi niyetimden kaybettim

Ablacım naptın ya her işkence dolu davranışlarının sonunda '' ne olacak yeter ki mutlu olalım dedim, olsun mutlu olmamız önemli dedim, kabul ettim '' Mutluluğa dair bir adım atmamış ki eşiniz hiç. Sadece kusura bakmayın ama ailesine resmen hizmetçi aramış öyle başına masraf çıkarmayacak birini istemiş resmen. Yani evlilikte sürekli bir şeyleri kabul etmek zorunda kalan fedakarlık yapan siz olmuşsunuz bu evlilik, sevgi olmuyor ki. Eşiniz mantık evliliği yapmış resmen. Bugün erkeklerin yamyamlık yapma konusunda kotam doldu benim okurken sinirleniyorum çünkü Boşan tabi ki. Hakkını da bırakma. Bu yüzden aileler evlilikte önemli diyoruz işte. Türkiye'de ana kuzusu olmayan erkeği çok zor buluyorsun. Birde üstüne aileye yakın, altında üstünde yaşıyorsunuz. Dava açmak istemiyorum diyorsunuz da adam sizinle oynuyor farkında mısınız? Açın tabi ki de. Ya bu sonsuz döngü devam eder ya da son verirsiniz. Ortası sıkıntı.

O öyle demiyor ama ben bu maaşları eve harcadım diyor mahkemede de öyle diyecek ne diyecek başka sanki neye harcadıysa aylık nereye harcandığını demezdi bile sorsam da bana güvenmiyor musun derdi

Ama o öyle mi diyor ben çok kötü bir insanmışım sürekli kavga ediyor muşum işte bunları hazmedwmiyorum. Demiyor da bu kızı ben bunalttım bu hale geldi diye adam beni kötü görüyor onun vicdanı çok rahatmaış çekişmeliye de gitse o haklı çıkarmış

Benimle bir gelecek göremiyormuş bu lafları işte hazmedemiyorum ne demek ya her şeye ben katlanmışım şuna bak ha bir de çocuk istedim onu da yapmadı benden çocuk yapmazmış hep kavga çıkartıyormuşum iyiki de olmamış bundan çocuğum aklıma yanayom ben, allahın sevgili kuluyuymuşum ne bileyim çocuğum olsun istedim anneliği tadayım istedim allah korumuş beni

Anahtari siz de değiştirin onu eve almahın. Hemen bosanma davası açıp uzaklaştirma da aldirın manyak insan cok cidden

Nerede haklı çıkıyor? Kendi dünyasındaysa çıksın bir önemi yok. Dediğim gibi boşanmayı kafaya koyduysanız aradan ne kadar zaman geçerse geçsin engelleyin görüşmeyin bence boşanmayı bekleyin. Ama kafanız karışıksa o zaman yapacak bir şey yok. Ömür boyu değişmeyecek bir eşle yaşarsınız.

Bu hırs anca size zarar verir. Salın seke seke gitsin. Bazı adamlar ne kadar şanslı.

Birde bu kilit değiştirme olayını hemen şikayet edin. En azından haklı çıkmasını engellersiniz. Sizin eviniz neticede. Niye kabul ediyorsunuz böyle şeyleri anlamıyorum cidden ya.

Boşanma davası acsan çekişmeli boşansan tüm malların yarısını alırsın.Dugun videoların elindeyse takıları alırsin her türlü zararda alti yılini geri getirmez ama teselli olur ona da ceza.Siz hâlâ pasif ve korkak davraniyorsunuz adam sizi somururken iyimis hayır deyince kapı orada demiş bence böyle birine acimayin

Kaç yaşına geldim artık çocuğum olmaz benim anneliğimi tüm hayatımı elimden aldı bir tarafım çok sinirli sana yaptıklarının bir kaeşılığı olmalı diyorum sonra mahkeme çekişmeli olsa bile ne geçecek eline bırak defolup pgitsin diyorum. Bir aklım öyle bir aklım böyle

Ne vicdansız bir adammış insan kendi yaptıklarını nasıl göremez bir de bunun üstüne kendini haklı çıkartıp nasıl suçlayabilir aklı ile sorunu var herhalde diyorum düşünüp düşünüp gecelerce kafayı yiyecek gibi oluyorum kendime kızıyorum

O öyle demiyor ama ben bu maaşları eve harcadım diyor mahkemede de öyle diyecek ne diyecek başka sanki neye harcadıysa aylık nereye harcandığını demezdi bile sorsam da bana güvenmiyor musun derdi

Gerçekten öğretmen misiniz? Bilemedim 6 aydır eve giremiyorsunuz . Çilingir geldi komşu engel oldu...falan filan. Ben üzülüyorum hemcinslerimin böyle kaderci olmasına. Hem de elinde imkan varken Yakın cevredeysek ben çok disli bir avukat biliyorum.

Haklısınız beni içimde bişey tutuyor yapma etme o kendi yaptığı kötülükte boğulsun ilahi adalet var diyorum sezsiz kaldım hep

Galiba kötülüğe kötülük yapmak gerekiyormuş bunu anladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…