Yoo ben barışacağım demedim ki sadece haklarımı istiyorum
Siz ne mezunuydunuz Allah aşkına. Gidip polise haber verseniz kapıyı açmasında göreyim. Hiçbir hakkınızı bilmiyorsunuz. Size akıllı bir kadın değilsiniz diyen kişiye evet insanlara kötülük yapamıyorum demişsiniz. Pardon... Evinize gireceksiniz. Evden atana hesap soracaksınız. Davalarda her kusurun zaman aşımı var aldatma dahil. Adama sorarlar sen niye nu zamana kadar bekledin diye. Boşanmak isteyen kişi dava açıp açmamak hangisi avantaj olur diye avukata giderÇilingirle gittim komşu kadın bekçi gibi geldi siz ayrılmadınız mı diye gitti eşime haber verdi o da geldi almadı beni eve çilingir de bu durumda ben bu işe karışmak istemiyorum diye bıraktı gitti zaten o kadını da hiç göz0m tutmazdı bak yine sinirlendim
Mesajlarım var hesaptan ona aktardıklarımın hepsi duruyor zaten bunlar kanıtım benimEvin kilidini değiştirmesi vs suç zaten. Gidin davanızı açın, taleplerinizi bildirin.
Ha şöyle bir şey var. O maaşınız size vermemiş ama sonuçta siz rıza dahilinde teslim etmişsiniz sonunu görmeden. Baktınız olmuyor mobil uygulamadan hiç mi aktarmadınız veremem bundan sonra rahat etmiyorum vermiyorsun demediniz.
Onlar kötülük yaparken o anda dur dememek sorunları daha da büyütüyor.
Belli ki hastalıklı bir kişiliği var izin vermemesi vs kocaman sorun. Siz bir de öğretmensiniz. Neden razı oluyorsunuz?
Haklısınız atağa geçicem artıkSiz ne mezunuydunuz Allah aşkına. Gidip polise haber verseniz kapıyı açmasında göreyim. Hiçbir hakkınızı bilmiyorsunuz. Size akıllı bir kadın değilsiniz diyen kişiye evet insanlara kötülük yapamıyorum demişsiniz. Pardon... Evinize gireceksiniz. Evden atana hesap soracaksınız. Davalarda her kusurun zaman aşımı var aldatma dahil. Adama sorarlar sen niye nu zamana kadar bekledin diye. Boşanmak isteyen kişi dava açıp açmamak hangisi avantaj olur diye avukata gider
Adam sizi eve alsa kusurlu durumu kalkacak ortadan. Kusuru çok olursa çekişmeli de sizin lehinize olur. O zaman da ucuz yırtmak için anlaşmalıya çevirmek ister bunların hiçbirini siz evde oturarak yapamaz düşünemezsizlniz bu veya daha fazlası hepsi bir avukatın bileceği şeyler
Arkadaşlar bundan korkuyorum elime bişey geçmeyecek yaptığımla kalıcam diyeArkadaşlar şimdi şöyle de bir durum var ben çok bunalıyordum dedim ya kavgaları çıkartan hep ben oluyordum çünkü hakkımı arıyordum. Bir gün yine çok hareretler yükseldi. Hani kadınlar çok gözü döner ya öfkeden kavga esnasında böyle erkeği göğsünden ittirir o seni tutmak isterken ellerini itersin vurursun aslında bazı film sahnelerine olur sonra erkek kadını kucaklar falan (burası yanlış anlaşılmasın sadece durumu izah edebilmek için film sahnesinden örnek veriyorum gözünüzde canlandırmanız için) Karşılıklı tartıştık ve öfkeme hakim olamayıp bi anlık böyle bişey yaşadık ittirmeceli. Bu daha sonra olayı abarttı ve bana vurmalara başladın sen dedi yani olayı sanki ben onu dövüyormuşum gibi çıktı ortaya evet öyle bişey de yapmamalıydım bunun bahnesi olamaz ama dedüm ya bi anlık öfke. Karı kpca arasında ititşip kakışma Şimdi ben uzaklaştırma alıp davamı açsam muhtemelen bunu kullanacaktır. Belki de o da bana uzaklaştırma aldıracak benim aklım çok karışık. Davayı açtığımla kalırsam bir de tabi elinde sinirlenince yazdığım mesajlar var hani saydırırdım bunlar benim suçlarım. Dedi zaten kendisi bunları kullanırım diye ben zaten hep öfkeme yenildiğimden ve hakkımı aramaktan kaybettim sabrımı çok zorladı
Mesajlarım var hesaptan ona aktardıklarımın hepsi duruyor zaten bunlar kanıtım benim
Evet çok aslanlar gibidir kendileri kaç yıldır yaşattığı hayatı anlatsam bu adam mıymış dersiniz
Arkadaşlar bundan korkuyorum elime bişey geçmeyecek yaptığımla kalıcam diye
Beni tehdit etti bu evlilik o şekilde devam etmez diye. geleceğe bi yatırım yapamazmışız, evde huzursuzluk olurmuş ben ne istersem yaparmış, alırmış, ben içimi rahat tutacakmışım kocama güvenecekmişim ama iş icraate gelince sonuç sıfır ben zaten bir yatırım olmadığını gördüğüm için kavgalar çıktı para falan birikmedi soruyordum ne kadar biriktirdin diye cevap da vermiyordu çıldırıyordum her bi kaç yada bir bu yüzden de büyük tartışmalar çıkıyordu. Maaşımı vermezsem de bu evliliğin yürümeyeceğinden bahsetti bana, bana bakamazmış güya evin giderlerine ortak olmalıymışım çalışan insanmışım duruyor mesajlarıKanıt olmasından ziyade dediğim şu baktınız ilk aylar verdiniz rahat değilsiniz niye 4,5 sene devam ediyorsunuz hala maaşı göndermeye!
Arkadaşlar şimdi şöyle de bir durum var ben çok bunalıyordum dedim ya kavgaları çıkartan hep ben oluyordum çünkü hakkımı arıyordum. Bir gün yine çok hareretler yükseldi. Hani kadınlar çok gözü döner ya öfkeden kavga esnasında böyle erkeği göğsünden ittirir o seni tutmak isterken ellerini itersin vurursun aslında bazı film sahnelerine olur sonra erkek kadını kucaklar falan (burası yanlış anlaşılmasın sadece durumu izah edebilmek için film sahnesinden örnek veriyorum gözünüzde canlandırmanız için) Karşılıklı tartıştık ve öfkeme hakim olamayıp bi anlık böyle bişey yaşadık ittirmeceli. Bu daha sonra olayı abarttı ve bana vurmalara başladın sen dedi yani olayı sanki ben onu dövüyormuşum gibi çıktı ortaya evet öyle bişey de yapmamalıydım bunun bahnesi olamaz ama dedüm ya bi anlık öfke. Karı kpca arasında ititşip kakışma Şimdi ben uzaklaştırma alıp davamı açsam muhtemelen bunu kullanacaktır. Belki de o da bana uzaklaştırma aldıracak benim aklım çok karışık. Davayı açtığımla kalırsam bir de tabi elinde sinirlenince yazdığım mesajlar var hani saydırırdım bunlar benim suçlarım. Dedi zaten kendisi bunları kullanırım diye ben zaten hep öfkeme yenildiğimden ve hakkımı aramaktan kaybettim sabrımı çok zorladı
Konudan bağımsız, para konularında kadını kullanmaya çalışan erkeklerin neredeyse çoğunluğunun mesleği öğretmenlik.
Cimri, maaşımı vermiyor, düğünde takıları aldi vs... sonuç erkek öğretmen.
Bence erkek öğretmenlerden uzak durun, fakirlikten gelmiş, aç gözlü, ağızları kokan tipler sanırım çoğunluğu.
Kk bdv başlıklarını takip ederseniz bu sonucu alırsınız.
Bacım sende çok aptalsin be, kocasizliktan ölünmüyor az gururun olsun, kendine saygin olsun, birey ol, babaniz yapsa aynı şeyi eve ayağa kaldirirsiniz.
Kanıt gerek bunun içinde. Ilk kim vurdu. Erkek vurdu kadın kendini mi savundu. Doğru düzgün bir avukat olursa bunların hepsi hallolurArkadaşlar bundan korkuyorum elime bişey geçmeyecek yaptığımla kalıcam diye
Beni tehdit etti bu evlilik o şekilde devam etmez diye. geleceğe bi yatırım yapamazmışız, evde huzursuzluk olurmuş ben ne istersem yaparmış, alırmış, ben içimi rahat tutacakmışım kocama güvenecekmişim ama iş icraate gelince sonuç sıfır ben zaten bir yatırım olmadığını gördüğüm için kavgalar çıktı para falan birikmedi soruyordum ne kadar biriktirdin diye cevap da vermiyordu çıldırıyordum her bi kaç yada bir bu yüzden de büyük tartışmalar çıkıyordu. Maaşımı vermezsem de bu evliliğin yürümeyeceğinden bahsetti bana, bana bakamazmış güya evin giderlerine ortak olmalıymışım çalışan insanmışım duruyor mesajları
Konudan bağımsız, para konularında kadını kullanmaya çalışan erkeklerin neredeyse çoğunluğunun mesleği öğretmenlik.
Bence erkek öğretmenlerden uzak durun, fakirlikten gelmiş, aç gözlü, ağızları kokan tipler sanırım çoğunluğu.
Bacım sende çok aptalsin be, kocasizliktan ölünmüyor az gururun olsun, kendine saygin olsun, birey ol, babaniz yapsa aynı şeyi eve ayağa kaldirirsiniz.
Rica ediyorum yorumlara meslekleri karıştırmasak…Bir de ezilip büzülen kadınlar hep öğretmen çıkıyor nedenKadını da erkeği de böyle acaip kafalardaysa bu tip insanların eğitim verdiği bebelere acıyorum gerçekten (aklı başında öğretmenleri tenzih ediyorum)
Şunu da söyleyeyim, bu adam sizin sevginizden,kendisinden vazgecmeyeceginizden çok emin,istediği gibi oynuyor sizinle,kuralları kendi belirliyor..maaşınızı alıyor,kapıyı size kapatıyor, engelliyor..dava da açmıyor çünkü aklinca sizi terbiye ediyor,kendi kurallarına uymaya zorluyor..böyle hastalık derecesinde titizse çocuk olsaydı bile size kafayı yedirtir, bebekli,çocuklu evi topla topla bitmez,o kişi bunlara tahammül bile edemez,çocuğunuz da sağlıklı büyüyemezdi,belki aynı evde kimseyle yaşamaya tahammülü yok..Herkese tekrardan çok teşekkür ediyorum vakit ayırıp yorum yaptığınız için. Dediklerinizi diikate alıcam Allah hepimizin hakkında hayırlısını versin
Rica ediyorum yorumlara meslekleri karıştırmasak…
Fakirlikten gelmeyen aç gözlü olmayan çok sayıda erkek öğretmen olduğu gibi kendini ezdirmeyen dik duran güçlü kadın öğretmenler de çok sayıda var.Sadece bir platformda derdini anlatan kadınların yüzdelik dilimlerine göre aynı mesleğe mensup insanları aynı kefeye koymayalım lütfen..Dünya sadece kk den ibaret değil.
Merak ettim ama bunu kaçırmışımaldatmalarda da belli bir grup var
ama ben söylemeyeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?