Eşimin bana yaptıkları ve boşanma süreci

Ardczey

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2023
64
0
1
29
Arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var. Ben 4 buçuk yıldır evliyim eşim beni çok baskı altında bıraktı ondan izinsiz eve girip çıkamadım bile evimde hiç rahat değildim. Bir de bazı takıntıları olan bi insan. Titizlik konusunda tedavi olmaya yanaşmadı. İkimiz de öğretmeniz tüm maaşımı ona veriyordum ben sadece harçlık alıyordum çünkü buna beni zorladı evin herşeyi ile ben ilgilenicem dedi. Market fatura ihtiyaç gibi. Maaşları ben yönetirim dedi. Neyse kabul ettim salaklık işte. Ama ben ondan para isterken hep çekindim bekarken her istediğimi alırdım pahalı veya ucuz. Ama evlenince bu konularda da zorluk yaşadım. Söyleyince almam demezdi ama ben anlardım sanki zorla bu yüzdwn bi daha bişey isteyeceğim zaman 40 kere düşünür oldum çekinirdim söyleyemezdim. Evlenirken maddi olarak hiç birşey istemedim gelinliğimi bile kendim aldım bir çeyrek altın dahi görmedim ne ailesinden ne kendisinden paramız yok dediler ben de ne olcak yeter ki mutlu olalım ne önemi var dedim her şeye razı oldum. Ailem bu durumlara sıef benim için ses etmediler. Kabul ettik herşeyi. Ama evlenince de mutlu olamadım baskı baskı baskı bunaldım patladım. Annesi yan binada oturuyordu. Haftada en az iki kez uğramam için şartlar koştu bana heter ki onun için annesi mutlu olsun evliliğimizin hiç önemi yoktu bence. Ben zamanla hem de düğündeki değer vermeyişlerinden sonra annesinden de çok soğudum ve gidip gelmek istemedim çoğu şey için kırılmışım. Böyle böyle baskılardan çok bunalmıştım ve kendimi hapishanede gibi hissetmeye başlamıştım boğuluyordum resmen ve evin içünde herşeye patlar oldum tüm kavgaları ben başlatıyordum. Bir gün yine kavga ettik o evden çıkıp gitmediği için ben evden sinirle çıktım annemlere geldim. Aradan bi kaç gün geçti ve ben eve gelicem dedim beni eve almadı Sonra beni kötü ilan etti annesine uğrmadığım için evin içinde hep kavga çıkarttığım için tüm fedakarlıklarımı görmezden gelerek seni istemiyorum artık dedi sakın gelme bu eve ve beni kaç aydır eve almıyor kapının kilidini de değiştirmiş. Anlaşmalı bitirelim hemen dedi ben de razı olmadım şartlarımı kabul edersen imzayı atarım yoksa git davanı aç dedim maddi manevi çok yıprandım haklarımı almak istiyorum dedim onun istediği işin içinden hasarsız sıyrılmak ben kaç yıldır onun yüzünden maaş görmedim davayı ben de açmak istemiyorum onun açmasını bekliyorum 6 ay oldu hala dava açacak. Sizce ne yapmam lazım. Eve almıyor beni ve her yerden engelliyim.

Davayı sen aç. Neden davayı açmayı ona bıraktın ki? Anlaşmak için avukatlar araya girerler merak etme sen
Çünkü biraz sürünsün istiyorum o kadar kolay olmamalı bana yaptıklarının bi karşılığı olmalı onun istediği o zaten

Ablacım okuyanların ayağını öpeym vermeyin şu paranızı şu adamların eline keriz misiniz yahuuuu... 1 ay çalışıp didindiğiniz parayı neden başkasının eline sayıyorsunuz? Adam nikah yapsın da ayağımı gel öp dese valla öpeceksiniz adamlar gitmesin diye her şeyi yapacak kafada bazı insanlar. Sonra da konu sahibesi gibi adma parayı alır sonra da kapıyı yüzünüze kapatır rezil olduğunuzla kalırsınız. Yorumum bu kadar okuyanlar kamu spotu yapsın.

Çünkü biraz sürünsün istiyorum o kadar kolay olmamalı bana yaptıklarının bi karşılığı olmalı onun istediği o zaten

Adam sana ne yaptı ki ablacım sen götürüp parayı adamın eline saymışsın. Saymasaydın? Ezildikçe ezilmişsin her şeyi kabul etmişsin etmeseydin madem.

Boşanma davasını kimin açtığının ne gibi bir süründürmede etkisi olacak? Kendi kendinizi boşu boşuna yıpratıyorsunuz bence. Açın davanızı. Kusurlu davranışlarını avukatınız yardımı ile ispat edin. Alın tazminatınızı bakın önünüze.

Şu an sürünen o değil ki sizsiniz? Maaşınızı bile paşa paşa eline saymışsınız şimdi de sizi atmış evden.Acilen davayı açıp kapı kilidi olayını da mahkemeye bildirmeniz gerekiyor. Gidin avukata tazminat haklarınızı öğrenin

Nasıl sürünüyor ?sizinle evli kalması sürünmek mi?kendinize bu hakareti nasıl yapıyorsunuz?
Vazgeçin sizi istemeyen bu kişiden adam aslanlar gibi seni istemiyorum diyor.
Yaptıklarının karşılığını mahkemede alabilirsiniz maddi manevi tazminat ,nafaka davası açarak yapabilirsiniz yoksa soyadını taşımaya devam

Sizce hiç uğraşmadan anlaşmalı mı bitirmeliyim yoksa haklarımı almalı mıyım. Anlaşmalı yaparsam taleblerimi karşılamayacaktır. Kendisi dedi zaten gider çekişmeli davanı açarsın dedi. Galiba aklınca korku veriyor. Onun istediği hiç bir talebim olmadan imzalar atılsın. Bu kadar para düşükün0 bi adam bana hiç bişey vermez ama yıllarsıe aldı maaşımı elimden çok zoruma gidiyor

Sizi eve almama hakki yok. Evde kisisel esyalariniz, mobilyalariniz falan var. Davayi o acsin diye beklemenizin anlami yok. Once bir avukata gidin, durumu anlatin, fikir alin. Sonra polise gidip sikayetci olun, eve girip esyalarinizi alabilirsiniz. Bosanma durumunda evdeki ceyizlerinizi maymun gibi yagmalarlar, sizde sinir harpleriyle kalakalirsiniz. 6 ay nasil sabrettiniz anlayamadim ben olsam ilk gunden polisi aramıştım sanirim

Eve alsa barışacaksin yani. Git bir avukata haklarını öğren. Adamın eline verdiğin ipleri al artık.. Boşanmak bile adamın inisiyatifinde olmuş resmen

Evet çok aslanlar gibidir kendileri kaç yıldır yaşattığı hayatı anlatsam bu adam mıymış dersiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…