Arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var. Ben 4 buçuk yıldır evliyim eşim beni çok baskı altında bıraktı ondan izinsiz eve girip çıkamadım bile evimde hiç rahat değildim. Bir de bazı takıntıları olan bi insan. Titizlik konusunda tedavi olmaya yanaşmadı. İkimiz de öğretmeniz tüm maaşımı ona veriyordum ben sadece harçlık alıyordum çünkü buna beni zorladı evin herşeyi ile ben ilgilenicem dedi. Market fatura ihtiyaç gibi. Maaşları ben yönetirim dedi. Neyse kabul ettim salaklık işte. Ama ben ondan para isterken hep çekindim bekarken her istediğimi alırdım pahalı veya ucuz. Ama evlenince bu konularda da zorluk yaşadım. Söyleyince almam demezdi ama ben anlardım sanki zorla bu yüzdwn bi daha bişey isteyeceğim zaman 40 kere düşünür oldum çekinirdim söyleyemezdim. Evlenirken maddi olarak hiç birşey istemedim gelinliğimi bile kendim aldım bir çeyrek altın dahi görmedim ne ailesinden ne kendisinden paramız yok dediler ben de ne olcak yeter ki mutlu olalım ne önemi var dedim her şeye razı oldum. Ailem bu durumlara sıef benim için ses etmediler. Kabul ettik herşeyi. Ama evlenince de mutlu olamadım baskı baskı baskı bunaldım patladım. Annesi yan binada oturuyordu. Haftada en az iki kez uğramam için şartlar koştu bana heter ki onun için annesi mutlu olsun evliliğimizin hiç önemi yoktu bence. Ben zamanla hem de düğündeki değer vermeyişlerinden sonra annesinden de çok soğudum ve gidip gelmek istemedim çoğu şey için kırılmışım. Böyle böyle baskılardan çok bunalmıştım ve kendimi hapishanede gibi hissetmeye başlamıştım boğuluyordum resmen ve evin içünde herşeye patlar oldum tüm kavgaları ben başlatıyordum. Bir gün yine kavga ettik o evden çıkıp gitmediği için ben evden sinirle çıktım annemlere geldim. Aradan bi kaç gün geçti ve ben eve gelicem dedim beni eve almadı Sonra beni kötü ilan etti annesine uğrmadığım için evin içinde hep kavga çıkarttığım için tüm fedakarlıklarımı görmezden gelerek seni istemiyorum artık dedi sakın gelme bu eve ve beni kaç aydır eve almıyor kapının kilidini de değiştirmiş. Anlaşmalı bitirelim hemen dedi ben de razı olmadım şartlarımı kabul edersen imzayı atarım yoksa git davanı aç dedim maddi manevi çok yıprandım haklarımı almak istiyorum dedim onun istediği işin içinden hasarsız sıyrılmak ben kaç yıldır onun yüzünden maaş görmedim davayı ben de açmak istemiyorum onun açmasını bekliyorum 6 ay oldu hala dava açacak. Sizce ne yapmam lazım. Eve almıyor beni ve her yerden engelliyim.