Bişey merak ediyorum eşiniz evlenmeden öncede rahatsızmıydı ve ailesi haberdarmıydı bu durumdan yada hastalık devam ediyormu...
Aile onu hasta diye dışlamış olabilirmi yada size karşı hasta olduğu içinmi bu kadar suskun ?
Yani burada kimse kimseyi tanımıyor dertleşiyoruz sadece
Eşinizin hastalığı ne tam olarak
Benim kaynımda hasta eşi çok cazgır ama o sesini çıkartmıyor anne babasına küfür bile etti zamanında hemde suratlarına ama onlar oğulları hasta olduğu için ağızlarını bile açamadı ki normalde çok sınırlı tiptir k.peder ama sustu ! kaynımda hasta olduğu için sustu... idar e ettiler halada ediyorlar...yanı kadın eşinin hastalığını fırsata çevirmiş durumda bunuda ağzından defalarca kez duydum...oro...puluk yapsam kapatırlar oğullarına ben bakıyorum diye...ha yapacak biri değil o ayrı...söz gelişi yani...ama tabiki bu etik değil....Tabiki bunun cezasını fazlasıyla çekiyor başına gelmeyen kötülük kalmıyor
Bu arada kaynım şeker hastası evlenmeden öncede hastaymış bunlar kıza söylememişler saklamışlar ...çocukları da olmuyor zaten...
Yani demem o ki sizde bu hastalıktan faydalanazmısınız eltim kadar olmasada en azından k.v.k.pederin sızmaları için