- 23 Haziran 2020
- 33
- 21
- 8
- 25
- Konu Sahibi Dolunay19c
Merhabalar hanımlar
tekrar yardımlarınıza fikirlerinize ihtiyacım var 2 yıllık evliyim 21 yaşındayım sorunum şu eşimle 2 yıl kadar sevgililik dönemi gecirdik beni çok seviyordu sevgisine emindim fakat evlendikten sonra aramızdaki herşey bitti her anlamda sevgi saygı ilgi aklınıza gelen herşey hergünümüz kavgayla geciyor bazen alttan alıyorum bazense dayanamayıp üstüne gittiğim oluyor ama haksız oldugu o kadar çok konu varki illaki benimde vardır ama benimki 1 se onunki 1000 dir öyle söyliyim tartışmaların altında sepebler yatıyo neden diye soracak olursanız beni aşırı derecede hayal kırıklığına ugrattı öyle böyle değil evlenmeden önce verdiği hiçbir sözü tutmadı hiçbirinin arkasında durmadı çok büyük yaradır bu içimde tutmaya da niyeti yok zaten davranışları çok değişti huyu suyu değişti yada hep böyleydi ben görememiştim ailesine karşı beni birkez olsun savunmadı arkamda destek olmadı hep beni kötüledi bana beni artık sevmediğini benden nefret ettiğini söylemeye başladı sık sık inanmadım yani inanmak istemiyorum ama gercekten kaçamıyorum bende soğudum elbette çok sebebim var ama şuan evliliğimi bitirecek durumda değilim malesef hiçbir güvencem yok hiçbir anlamda hiç mutlu bir evliliğim olmadı ama dediğim gibi şuan bitirecek durumum yok sizce ben ne yapabilirim yani ben hep beni çok sevsin herkesten çok bana düşkün olsun fikirlerimi önemsesin uygulasın sonuçta ben onun iyiliğini isterim mutlu huzurlu bir yuvam olsun isterim ne yapmam gerekiyor o da bana çok şeyler yaşattı ama benim geçmişe takılı kalma gibi bir lüksüm yok ama o kalıyor işte sen bana beddua eden bir insansın sen bana şunu dedin sen bana bunu dedin sen beni rezil ettin gibisinden bana ailesinin yanına köye gideceğini söyledi ilk başta istemedim sonradan gitmesinin ikimiz içinde iyi olucagına inandım belki araya mesafe girince özler kızgınlıkları gecer belki bana iyi olur dedim ama yine hayal kırıklığına ugradım 10 gün oldu ben ondan yaptıklarım için özür diledim birdaha olmıcak dedim bize bir şans ver dedim umursamadı bile ben herşeyi içime atıyorum bişeyler senin elinde diyorum ama adam da zerre sevgi kalmamış bunu bugun birkez daha anladım üzülerek yalnız kalıyorum duygusal olarak boşluktayım çok üzülüyorum ne yapmalıyım sizce beni eskisi gibi severmi yoksa artık asla sevmez mi onca emegi silip atmak istemiyorum uzun oldu biraz hakkınızı helal edin 

Son düzenleme: