• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin bana sevgisi bitmiş 😔

Dolunay19c

Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2020
33
21
8
25
Merhabalar hanımlar 👐 tekrar yardımlarınıza fikirlerinize ihtiyacım var 2 yıllık evliyim 21 yaşındayım sorunum şu eşimle 2 yıl kadar sevgililik dönemi gecirdik beni çok seviyordu sevgisine emindim fakat evlendikten sonra aramızdaki herşey bitti her anlamda sevgi saygı ilgi aklınıza gelen herşey hergünümüz kavgayla geciyor bazen alttan alıyorum bazense dayanamayıp üstüne gittiğim oluyor ama haksız oldugu o kadar çok konu varki illaki benimde vardır ama benimki 1 se onunki 1000 dir öyle söyliyim tartışmaların altında sepebler yatıyo neden diye soracak olursanız beni aşırı derecede hayal kırıklığına ugrattı öyle böyle değil evlenmeden önce verdiği hiçbir sözü tutmadı hiçbirinin arkasında durmadı çok büyük yaradır bu içimde tutmaya da niyeti yok zaten davranışları çok değişti huyu suyu değişti yada hep böyleydi ben görememiştim ailesine karşı beni birkez olsun savunmadı arkamda destek olmadı hep beni kötüledi bana beni artık sevmediğini benden nefret ettiğini söylemeye başladı sık sık inanmadım yani inanmak istemiyorum ama gercekten kaçamıyorum bende soğudum elbette çok sebebim var ama şuan evliliğimi bitirecek durumda değilim malesef hiçbir güvencem yok hiçbir anlamda hiç mutlu bir evliliğim olmadı ama dediğim gibi şuan bitirecek durumum yok sizce ben ne yapabilirim yani ben hep beni çok sevsin herkesten çok bana düşkün olsun fikirlerimi önemsesin uygulasın sonuçta ben onun iyiliğini isterim mutlu huzurlu bir yuvam olsun isterim ne yapmam gerekiyor o da bana çok şeyler yaşattı ama benim geçmişe takılı kalma gibi bir lüksüm yok ama o kalıyor işte sen bana beddua eden bir insansın sen bana şunu dedin sen bana bunu dedin sen beni rezil ettin gibisinden bana ailesinin yanına köye gideceğini söyledi ilk başta istemedim sonradan gitmesinin ikimiz içinde iyi olucagına inandım belki araya mesafe girince özler kızgınlıkları gecer belki bana iyi olur dedim ama yine hayal kırıklığına ugradım 10 gün oldu ben ondan yaptıklarım için özür diledim birdaha olmıcak dedim bize bir şans ver dedim umursamadı bile ben herşeyi içime atıyorum bişeyler senin elinde diyorum ama adam da zerre sevgi kalmamış bunu bugun birkez daha anladım üzülerek yalnız kalıyorum duygusal olarak boşluktayım çok üzülüyorum ne yapmalıyım sizce beni eskisi gibi severmi yoksa artık asla sevmez mi onca emegi silip atmak istemiyorum uzun oldu biraz hakkınızı helal edin 🙏😔🙌

Son düzenleme:
Eşinin yaşı kaç? Çocuk var mı ?
4 sene önce sevgililik:16 iki sene önce evlilik:18
bi kere yaşın daha çok genç taşı sıksan suyunu çıkarırsın en güzel yaşlarını seni sevmeyen ilgisiz sevmesini sahip çıkmasını bilmeyen erkekle mi geçireceksin? Adam demiyorum değil çünkü.. sen evliliğimi tehlikeye atmıyım diye uğraşırken beyefendi sevmiyorum nefret ediyorum bıkbıkbık. İyi boşanma çek böyle yılllllarcca. Koca bağlama taktikleri uygula dur ya tutarsa hesabı.

Eşim (30) çocuk istemiyorum şu vaziyette ömür boyu çekmeyi bende düşünmüyorum tabiki böyle devam ederse ama dediğim gibi şuan boşanmak için müsait bir ortamım yok yoksa ben ona neler ederdim bavulumu toplar giderdim ama elimde olmayan sepeplerden ötürü en azından bir süre daha kalmak zorundayım üzgünüm 😒
Eşinin yaşı kaç? Çocuk var mı ?
4 sene önce sevgililik:16 iki sene önce evlilik:18
bi kere yaşın daha çok genç taşı sıksan suyunu çıkarırsın en güzel yaşlarını seni sevmeyen ilgisiz sevmesini sahip çıkmasını bilmeyen erkekle mi geçireceksin? Adam demiyorum değil çünkü.. sen evliliğimi tehlikeye atmıyım diye uğraşırken beyefendi sevmiyorum nefret ediyorum bıkbıkbık. İyi boşanma çek böyle yılllllarcca. Koca bağlama taktikleri uygula dur ya tutarsa hesabı.

POzur dileyip
Merhabalar hanımlar 👐 tekrar yardımlarınıza fikirlerinize ihtiyacım var 2 yıllık evliyim 20 yaşındayım sorunum şu eşimle 2 yıl kadar sevgililik dönemi gecirdik beni çok seviyordu sevgisine emindim fakat evlendikten sonra aramızdaki herşey bitti her anlamda sevgi saygı ilgi aklınıza gelen herşey hergünümüz kavgayla geciyor bazen alttan alıyorum bazense dayanamayıp üstüne gittiğim oluyor ama haksız oldugu o kadar çok konu varki illaki benimde vardır ama benimki 1 se onunki 1000 dir öyle söyliyim tartışmaların altında sepebler yatıyo neden diye soracak olursanız beni aşırı derecede hayal kırıklığına ugrattı öyle böyle değil evlenmeden önce verdiği hiçbir sözü tutmadı hiçbirinin arkasında durmadı çok büyük yaradır bu içimde tutmaya da niyeti yok zaten davranışları çok değişti huyu suyu değişti yada hep böyleydi ben görememiştim ailesine karşı beni birkez olsun savunmadı arkamda destek olmadı hep beni kötüledi bana beni artık sevmediğini benden nefret ettiğini söylemeye başladı sık sık inanmadım yani inanmak istemiyorum ama gercekten kaçamıyorum bende soğudum elbette çok sebebim var ama şuan evliliğimi bitirecek durumda değilim malesef hiçbir güvencem yok hiçbir anlamda hiç mutlu bir evliliğim olmadı ama dediğim gibi şuan bitirecek durumum yok sizce ben ne yapabilirim yani ben hep beni çok sevsin herkesten çok bana düşkün olsun fikirlerimi önemsesin uygulasın sonuçta ben onun iyiliğini isterim mutlu huzurlu bir yuvam olsun isterim ne yapmam gerekiyor o da bana çok şeyler yaşattı ama benim geçmişe takılı kalma gibi bir lüksüm yok ama o kalıyor işte sen bana beddua eden bir insansın sen bana şunu dedin sen bana bunu dedin sen beni rezil ettin gibisinden bana ailesinin yanına köye gideceğini söyledi ilk başta istemedim sonradan gitmesinin ikimiz içinde iyi olucagına inandım belki araya mesafe girince özler kızgınlıkları gecer belki bana iyi olur dedim ama yine hayal kırıklığına ugradım 10 gün oldu ben ondan yaptıklarım için özür diledim birdaha olmıcak dedim bize bir şans ver dedim umursamadı bile ben herşeyi içime atıyorum bişeyler senin elinde diyorum ama adam da zerre sevgi kalmamış bunu bugun birkez daha anladım üzülerek yalnız kalıyorum duygusal olarak boşluktayım çok üzülüyorum ne yapmalıyım sizce beni eskisi gibi severmi yoksa artık asla sevmez mi onca emegi silip atmak istemiyorum uzun oldu biraz hakkınızı helal edin 🙏😔🙌
Hatan cok ustune dusmen.Kafasi rahat tabi gitse bile ardinda biraktigi sen zaten ona affet,sans ver,ozur dilerimler diosun.Bu adam neden seni kaybetme korkusu yasasin ki?Neden oturup ya bende surda acaba hata mi yaptim desin ki?Kaldirma poposunu cikar onu hayatinin merkezinden biraz guven kendine ya da taklit yap.Oncelikle yasin cok ufak sakin cocuk yapma.Evliligi cocuk kurtarmaz.Ayrica ise gir ufkunu ac.Meslek yoksa meslek icin kurslara git.Hem degisiklik olur hem kafan dagilir.Ama 1.kural esine lutfen yalvarma.Arama ve msjlarla ustune gitme gerek yok.

Eşim (30) çocuk istemiyorum şu vaziyette ömür boyu çekmeyi bende düşünmüyorum tabiki böyle devam ederse ama dediğim gibi şuan boşanmak için müsait bir ortamım yok yoksa ben ona neler ederdim bavulumu toplar giderdim ama elimde olmayan sepeplerden ötürü en azından bir süre daha kalmak zorundayım üzgünüm 😒

yaş aralığınız baya varmış resmen üzerinde baskı kurup büyüklük taslıyor amaan be yavrucum ne işin var üf ilk fırsatta boşa şu ayıyı bak yaşının kıymetini bil hele bırak şu köylüyü

O yaşlarda değişim normal olanı zaten.
Bir kişiliğin oturması en az 26 27 hatta bazen 30 sene süregelen bir eylem.
Hele ki çocukluktan çıkma evlenenlerin böyle büyük sorunlar yaşaması kaçınılmaz.
Kendini tanımadan başka biriyle ortak hayat kurmaya çabalamak başlı başına eziyet.
Sizi istemeyeni siz de istemeyin lütfen, çok gençsiniz bana göre çocuksunuz hatta.
Koca bir hayatı heba etmeyin.

Kesinlikle çok haklısın bende bazı şeylerin farkındayım aslında 2 yıllık üniv. Mezunuyum bu sene Ekim gibi işe girmeyi planlıyorum zaten

POzur dileyip

Hatan cok ustune dusmen.Kafasi rahat tabi gitse bile ardinda biraktigi sen zaten ona affet,sans ver,ozur dilerimler diosun.Bu adam neden seni kaybetme korkusu yasasin ki?Neden oturup ya bende surda acaba hata mi yaptim desin ki?Kaldirma poposunu cikar onu hayatinin merkezinden biraz guven kendine ya da taklit yap.Oncelikle yasin cok ufak sakin cocuk yapma.Evliligi cocuk kurtarmaz.Ayrica ise gir ufkunu ac.Meslek yoksa meslek icin kurslara git.Hem degisiklik olur hem kafan dagilir.Ama 1.kural esine lutfen yalvarma.Arama ve msjlarla ustune gitme gerek yok.

Tavsiyeniz için teşekkürler 🙏
O yaşlarda değişim normal olanı zaten.
Bir kişiliğin oturması en az 26 27 hatta bazen 30 sene süregelen bir eylem.
Hele ki çocukluktan çıkma evlenenlerin böyle büyük sorunlar yaşaması kaçınılmaz.
Kendini tanımadan başka biriyle ortak hayat kurmaya çabalamak başlı başına eziyet.
Sizi istemeyeni siz de istemeyin lütfen, çok gençsiniz bana göre çocuksunuz hatta.
Koca bir hayatı heba etmeyin.

😂 😂 😂 Abla yorumuna bayıldım ya içimin yağları eridi resmen
Sakına yalvarma ona onun gibi davran sessiz sakin kal salla bi kulağından girsin diğerinden çıksın umursamıyomuş gibi davran asla asla aşıkım ölüyorum nolur beni sev falan deme kaldırma poposunu hıyarın çıtır tavuk almış yemeyi bilmiyo beynamaz hem yarın çocuk yapmaya kalksan kılını bile kımıldatmaz ilgilenmez sakın bebe de yapma hiiç birken ikinciye lüzum yok

Allah yardımcın olsun kardeşim. Ama sevgi bitmişse yapacak pekte bişey kalmıyor, saygı da bitiyor, merhamette huzur da kalmıyor.
Sen çaba sarfetme daha fazla bir yerleri kalkmasın. Durgun sularda olun biraz bakalım zaman neyi gösterir birde bakmışsın bu ev senin olsun der (varsa tabi) kendisi çıkıp gider, yada nafaka alırsın iki yıl kadar vs vs.

Aranızda çok yaş farkı var. Sen 16 yaşındayken adam 26 yaşındaymış. Baştan yanlış bir ilişki! Adam sevmiyorum dedikçe alttan alıp özür dilemen falan daha da havaya girmesine sebep olmuşsun. Sen ne yaptın ki özür diliyorsun? Beni rezil ettin niye diyor?
Almış küçücük kızın olgun davranışlar mı bekliyor beyefendi. Yaşına uygun alsaymış o zaman. Bak 26 yaşında adam 16 yaşında kızda ne bulduysa şimdi de onu bulsun bi zahmet. Kusura bakmasın olgunlaşana kadar bekleyecek. Başka bir şey yazardım ama evlenmişsin artık. Yoksa bu yaş farkına başka bir şey derdim yani.

Aynen abla kesinlikle düşünmüyorum zaten 👍

Sakına yalvarma ona onun gibi davran sessiz sakin kal salla bi kulağından girsin diğerinden çıksın umursamıyomuş gibi davran asla asla aşıkım ölüyorum nolur beni sev falan deme kaldırma poposunu hıyarın çıtır tavuk almış yemeyi bilmiyo beynamaz hem yarın çocuk yapmaya kalksan kılını bile kımıldatmaz ilgilenmez sakın bebe de yapma hiiç birken ikinciye lüzum yok

Hiçbirşeyini istemiyorum yokta zaten öyle varlıklı bir insan değil asla dış görünüşü yada parası pulu olsun diyenlerden olmadım ama pişmanım keşke deseymişim içi iyi olsun dedik oda boş çıktı 😝

Allah yardımcın olsun kardeşim. Ama sevgi bitmişse yapacak pekte bişey kalmıyor, saygı da bitiyor, merhamette huzur da kalmıyor.
Sen çaba sarfetme daha fazla bir yerleri kalkmasın. Durgun sularda olun biraz bakalım zaman neyi gösterir birde bakmışsın bu ev senin olsun der (varsa tabi) kendisi çıkıp gider, yada nafaka alırsın iki yıl kadar vs vs.

Back
X