Eşimin babası

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hayır bukadar memnunsa bu hayatdan gelip burda aynı konuyu niye açiyor sürekli.
Kp yi de öyle kabul etsin, nedir yani
Annesi bile bişey olmaz yeaa demişken

En azından senın kadar terbıyesız aşağılık konusmuyorum insanlarla senın gıbı agzı bozuk küfürbaz zavallı düşüncesiz yaratıklar oldugu sürece benım gıbılerıne yapılan haksızlık bıtmez 3 aylık bebegı doven adamın kapasitesi var sende sıddete meyıllısın bellı aman sen çocuk yapma orda burda bızım çocuklarımıza küfür edıp psikolojılerını bozmasınlar senden alan terbıyeyı düşünemiyorum

herkesı cıldırttın konu sahıbı
mıllet cızgısınden cıktı
tebrıkler
hanı yaptım cahıllık pısmanım yol gosterın falan desen hem ıcımız yanmayacak hemde ınsanlar boyle sınırlenmeyecektı hemde sana bır faydamız olacaktı
uzdun.

Sana göstermiyorum terbiyeyi, çünkü terbiyeye değer biri değilsin. Kendinle beraber iki sabinin hayatı o aile içinde kim bilir nerelere savrulacak. Kocana, kayınpederine diklen konuş böyle konuşabiliyorsan ha, onlara yemez değil mi? Onlara yemez anca kkda böyle yardırırsın. Yap işte üçüncüyü bak yoluna tarzınız bu sizin. Küfür mü var ay çocuk yapim düzelir, dayak mı var, ay hemen doğurayım düzelir. Gelip ne anlatıp soruyorsun?

Bi de terbiye bekliyor şuna bak. Hadi oradan.

Bu adamla evli kalmaya mecbur muydunuz?yani evlendiğini günden beri sıkıntı çekip birde üstüne çocuk yapmanızı başka türlü yorumlayamayacagim

ay saka gıbı S Senbirsen alemsınız bu konuda begenmedım emojısı atarken elı tıtrer bı ınsanın ya
hanı mantıksız bırsey yazmıs olsam keske

bı kez daha denıcem belkı anlar dıye
ınsanlar nıye bu kadar sınırlendı anlatayım mı konu sahıbı
sıddete meyıllı bır adam sıddete meyıllıdır. sıze vuran bebege de vurur cocuga da cunku genel olarak kısıde bır bozukluk var sorun var ondan vuruyor sıddet uygulayan kısı normal degıl hastadır

sız bu ınsana cocuk vererek dogurdugunuzu da tehlıkeye atıyorsunuz

hanı bebegını kesen bogan dovenler varya onlar da sıddete meyıllı kocanız gıbı .

ınsanlar hassas

sızın cocugunuzu dusunuyorlar

bu sefer oldu mu acaba

ay saka gıbı S Senbirsen alemsınız bu konuda begenmedım emojısı atarken elı tıtrer bı ınsanın ya
hanı mantıksız bırsey yazmıs olsam keske
Ne yazdıniz ki begenmedigim mesajı bulamıyorum şimdi, profil de kısıtlı

Evlilik süresi, çocukların yaşları farklı, o da olmasa acaba diyeceğim. Öfke kontrolü olmayan sürekli eşini döven, dışarda da vukuatlı bir baba, şirazesi kaymış psikolojikman darmadağın bir anne, ve tedavi ettirmemekte ısrar ettikleri hiperaktivite bozukluğu olan bir çocuk. Çocuk arkadaşlarına saldırıp duruyor, başta koruma içgüdüsü ile takındığımız tavırdan dolayı şimdi vicdan yapıyoruz. Çocuk çünkü yav, evde gördüğünü yapıyor, rahatsız olması da suçu değil. Ne b.k durumda olduğumuz anlaşıyor değil mi?

Senın tarzın bu galıba konusmayı bilememek sen boyle konusmaya devam et bırı derdını anlatır yargıla bırı konusur yargıla sen kım ınsanlık kım senin gıbı psikolojik sorunları olan insanlardan nefret eden bırınden ne beklenır kı senın gıbı ınsanlar yok olsa keskede dunya temızlen se ayrıca onlara öyle konusmadıgımı nerden biliyorsun benı nerden tanıyorsun yaa tabı tarzınız zıhnıyetınız bu sızın kp gıbı agzı bozuk zavallısın

Asabım bozuldu ya Katip, kaç bebek haberi peş peşe.
Ya bunların şeyinde değil hangi ortama doğurup kimleri baba yaptıkları, baksana bi de "Sizi ilgilendirmez" diyor pişkin pişkin.
Senı ilgilendırır dıye konu açtığımda naptın pişkin pişkin yargıladın

Ben konusma tarzlarına kelimelerıne sınırlenıyorum böyle alay ederek mi fıkır veriyorlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…