- Konu Sahibi zeynepdamlacan
-
Hayır bukadar memnunsa bu hayatdan gelip burda aynı konuyu niye açiyor sürekli.Bir kere de biriniz çıkıp yanlis yaptim cahillik ettim desin ya. Yok hepiniz pişkin pişkin konuşuyorsunuz hep.
Bu, "sperm benim koca benim hayat benim istedigimi yaparım" tarzınıza şaşıyorum. Koca bozuntunuz onlari da döverse ne yapacaksınız?
En azından senın kadar terbıyesız aşağılık konusmuyorum insanlarla senın gıbı agzı bozuk küfürbaz zavallı düşüncesiz yaratıklar oldugu sürece benım gıbılerıne yapılan haksızlık bıtmez 3 aylık bebegı doven adamın kapasitesi var sende sıddete meyıllısın bellı aman sen çocuk yapma orda burda bızım çocuklarımıza küfür edıp psikolojılerını bozmasınlar senden alan terbıyeyı düşünemiyorumNesi bizi ilgilendirmiyormuş? Yuva dediğin bokun ortasına doğurdukların yarın öbür gün küfürbaz, dayakçı ailen gibi olup çıkar da, gelir bizim çocukların başına bela olur, ya da senin gibi ezik büzük olur nesilden nesle cahilliğinizi, dünyadan bihaber oluşunuzu taşır durursunuz. Daha çok şey söylenir de anlar mısın sanki? Kukundan çok beynini kullanacağın bir gün olursa anlarsın da işte, o gün de gelmez. İki delikli boru gibisiniz, anca yukardan yer alttan sçar ürer durursunuz.
Memnun oldugumu senmı söylüyorsun anlamadım kım soyluyoHayır bukadar memnunsa bu hayatdan gelip burda aynı konuyu niye açiyor sürekli.
Kp yi de öyle kabul etsin, nedir yani
Annesi bile bişey olmaz yeaa demişken
Kendin söylüyorsunMemnun oldugumu senmı söylüyorsun anlamadım kım soyluyo
En azından senın kadar terbıyesız aşağılık konusmuyorum insanlarla senın gıbı agzı bozuk küfürbaz zavallı düşüncesiz yaratıklar oldugu sürece benım gıbılerıne yapılan haksızlık bıtmez 3 aylık bebegı doven adamın kapasitesi var sende sıddete meyıllısın bellı aman sen çocuk yapma orda burda bızım çocuklarımıza küfür edıp psikolojılerını bozmasınlar senden alan terbıyeyı düşünemiyorum
Beni şu sıralar öyyyle bi ilgilendiriyor ki valla. En çok beni ilgilendiriyor.
Evlilik süresi, çocukların yaşları farklı, o da olmasa acaba diyeceğim. Öfke kontrolü olmayan sürekli eşini döven, dışarda da vukuatlı bir baba, şirazesi kaymış psikolojikman darmadağın bir anne, ve tedavi ettirmemekte ısrar ettikleri hiperaktivite bozukluğu olan bir çocuk. Çocuk arkadaşlarına saldırıp duruyor, başta koruma içgüdüsü ile takındığımız tavırdan dolayı şimdi vicdan yapıyoruz. Çocuk çünkü yav, evde gördüğünü yapıyor, rahatsız olması da suçu değil. Ne b.k durumda olduğumuz anlaşıyor değil mi?Sana göstermiyorum terbiyeyi, çünkü terbiyeye değer biri değilsin. Kendinle beraber iki sabinin hayatı o aile içinde kim bilir nerelere savrulacak. Kocana, kayınpederine diklen konuş böyle konuşabiliyorsan ha, onlara yemez değil mi? Onlara yemez anca kkda böyle yardırırsın.
ya allah ıyılıgınızı versın emıNe yazdıniz ki begenmedigim mesajı bulamıyorum şimdi, profil de kısıtlı
VıyyySen manyak misin ben burda ıyımı yaptım diyorum anlama özürlüsunuz
Çok şükür birazdan banlacaksınSen manyak misin ben burda ıyımı yaptım diyorum anlama özürlüsunuz
Senın tarzın bu galıba konusmayı bilememek sen boyle konusmaya devam et bırı derdını anlatır yargıla bırı konusur yargıla sen kım ınsanlık kım senin gıbı psikolojik sorunları olan insanlardan nefret eden bırınden ne beklenır kı senın gıbı ınsanlar yok olsa keskede dunya temızlen se ayrıca onlara öyle konusmadıgımı nerden biliyorsun benı nerden tanıyorsun yaa tabı tarzınız zıhnıyetınız bu sızın kp gıbı agzı bozuk zavallısınSana göstermiyorum terbiyeyi, çünkü terbiyeye değer biri değilsin. Kendinle beraber iki sabinin hayatı o aile içinde kim bilir nerelere savrulacak. Kocana, kayınpederine diklen konuş böyle konuşabiliyorsan ha, onlara yemez değil mi? Onlara yemez anca kkda böyle yardırırsın. Yap işte üçüncüyü bak yoluna tarzınız bu sizin. Küfür mü var ay çocuk yapim düzelir, dayak mı var, ay hemen doğurayım düzelir. Gelip ne anlatıp soruyorsun?
Bi de terbiye bekliyor şuna bak. Hadi oradan.
Senı ilgilendırır dıye konu açtığımda naptın pişkin pişkin yargıladınAsabım bozuldu ya Katip, kaç bebek haberi peş peşe.
Ya bunların şeyinde değil hangi ortama doğurup kimleri baba yaptıkları, baksana bi de "Sizi ilgilendirmez" diyor pişkin pişkin.
Ne beklenırkı baska sen ve senın gıbılerden manyak kadınÇok şükür birazdan banlacaksın
Daha fazla maruz kalmıcaz bu saçmalıklara
AklımdaNe beklenırkı baska sen ve senın gıbılerden manyak kadın
Ben konusma tarzlarına kelimelerıne sınırlenıyorum böyle alay ederek mi fıkır veriyorlarbı kez daha denıcem belkı anlar dıye
ınsanlar nıye bu kadar sınırlendı anlatayım mı konu sahıbı
sıddete meyıllı bır adam sıddete meyıllıdır. sıze vuran bebege de vurur cocuga da cunku genel olarak kısıde bır bozukluk var sorun var ondan vuruyor sıddet uygulayan kısı normal degıl hastadır
sız bu ınsana cocuk vererek dogurdugunuzu da tehlıkeye atıyorsunuz
hanı bebegını kesen bogan dovenler varya onlar da sıddete meyıllı kocanız gıbı .
ınsanlar hassas
sızın cocugunuzu dusunuyorlar
bu sefer oldu mu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?