Cok vıcdansız ınsanlarsınız şu yazdıklarınıza bır bakın yazık sıze
Vicdansız diye sizin gibilere derler.
Kendinizin dayak yediği yetmez, boktan evliliklerinizin, bok çukuru ilişkilerinizin ortasına günahsız sabileri de peş peşe doğurursunuz iyi halt ediyor gibi. Sonra bi de utanmadan yazarsınız "Başta şiddet vardı, evliliğimiz şöyle de kötüydü, aman kayınbabam da bana kötü kadın dedi, anam da nolcek dedi".. Ulan bir çocuk doğurmaya bile 32980472 kere düşündüm mutlu mesut yuvamın, ailemin içinde, siz ne bok yiyorsunuz allasen ha?
Ay doldum taştım, bayramlık ağzımı açtırdınız sonunda.
Biri Gaziantepte kundaktaki bebeğini tekme tokat döver, biri sobada yakar, öbürü bıçaklar...
Siz napıyorsunuz ya? Bu kadar mı muhakeme yeteneğiniz yok da peşi sıra üreyip duruyorsunuz? Bir zerre diyemiyor musunuz şunu "Ya bu adam beni dövdü, çocuk yaparsam bir gün onu da döver, ona da söverler bu aile içerisinde. Ben baştan kendimi kurtarayım şunlardan, çalışır çabalar yoluma bakarım, bu evlilikten olmaz" diyemiyor musunuz?
4 aylık hamileymiş bi de, diğer bebe daha bir yaşında.
Zor mu geldi korunmak? Sağlık ocağına gidip bari bi soramadın mı yöntemlerini? Bu kadar cahillik, bu kadar embesillik 21. yyda abi çıldıracağım. Bi de vicdansızsınız diyor. Ne desinler sana be? Ne desinler?! Doğur üçüncüyü de derler ne desinler?!
Bok çukuruna getir 3, 4 bebe daha getir. Allah bilir "Şimdi düzeldik" dediği de adamın dövesi yoktur da şu ara dövmüyordur. Elini kaldıran adamın koynuna da giriyonuz ya ne desinler daha sana, gurursuz ezik yazmadıklarına sevin sen.
Banlayın gideyim ya şu konudan vallahi sinirim bozuldu bu ne ya 1 yaşında bebesi var 4 aylık hamile, orspu demeler yok dövmeler.