Eşimin babası

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Asabım bozuldu ya Katip, kaç bebek haberi peş peşe.
Ya bunların şeyinde değil hangi ortama doğurup kimleri baba yaptıkları, baksana bi de "Sizi ilgilendirmez" diyor pişkin pişkin.
İnanin kendisine hiç üzülmedim.
Eşi sonradan mükemmel olmuş olabilir. Şahsen ben ikna oldum.
Çocuklara çok üzülüyorum
Ama oda biryere kadar
Çünkü böyle ailelerin çocukları büyüyor topluma karışıyor. Anne-baba neki çocuk neolsun.
Biz iyi insan olsun diye 40 takla attığımız evlatlarımız ile aynı ortama giriyorlar.

butun bunları yaşayıp da evlendiğiniz günden beri sürekli hamile kalıp doğurmanız da enteresan hani

Seninle kıçı kırık mahalle tarzı kavgaya tutuşasım hiç yok; -iq psikolojik analizlerini benim üzerimde yapacağına sana el kaldıran kocan üzerinde yapmış olsaydın, şimdi çok daha farklı bir gayretin tebriğini yapıyor olurduk ama eldeki "Üredim, oh sizi ilgilendirmez" olunca muhatabın tavır da bu.

Daha alıntılayıp durma beni öf. Uğraşamam valla hiç. Nerden tanıyormuş, şu anlattığın tabloyu biliyoruz biz, biliyoruz hangi zihnin ürünüdür, nasıldır; şahsi tanımaya gerek yok. Ay bi de muhatap alıyorum ya şunu öff yav he he. Tamam he.

Kime neyi anlatıyorsam hala.
He tamam doğur sen aferiin doğur. Dayakçı küfürbaz kocanla, sana orspu diyen kayınpederinle mutluluklaaar.

Beni de banlayacan Müdürüm, ayarım kaçtı sinirden.

Arkadaşlar temiz don yollamayı unutmayın, at beni mahpıslara Müdürüm de varam gidem şuradan az gezeleyem.
Bol bol polar ve pazen yollasınlar, soğuk rutubetli mapus damlarında ince hastalık olmayın

Ne yazdıniz ki begenmedigim mesajı bulamıyorum şimdi, profil de kısıtlı
Ben dayanamadım buldum. Bunu beğenmemişsiniz

Ben dayanamadım buldum. Bunu beğenmemişsiniz
Teşekkür ederim amme hizmeti için , şehirlerarası yolda okuyup okuyup geciyodum geri de bulamadım valla

Bence eşi eskiden beri şiddet uygulayan birinin evliliği düzelmez , adamın babası belli yetiştirilis tarzı belli ne kadar değişebilir ki , ayrıca kucağında bebek varken alelacele ikinciyi yapması ayrı konu , daha önce de birlikte yaşanmış evleri ayırmada eşi bir sürü sorun çıkarmış yani boşverip keyfe bakılacak bir evlilik değil bugün böyle olur yarın eşi gene babam babam der bu tür erkekler böyle hiç de güvenilmez bence

Neden iki çocuk der ve susarim

Saglik ocaklarindan ucretsiz alabilen var mi merak ediyorum. Bir videoda izlemistim. Devletin nüfusu arttirma politikasi olarak artik haplarin verilmedigi, spiral takilmadigi anlatiliyordu. 2012 den beri eczanelerde de pasif ilaç kategorisindeymiş ve karşılanmıyormuş. Kendi paramizla aliyormuşuz. Herkesin bildigi dogum kontrol hapi yazz 62 tl imiş şu an.

3 aylık bebegı doven adamın kapasitesi var sende sıddete meyıllısın bellı aman sen çocuk yapma

Niye, sizin kocaniz çatır çatır yapmış ama? O yapınca sorun olmamış, "aman sen yapma" dememişsiniz, boncuk gibi dizmişsiniz çocukları arka arkaya.

Karısını döven adam karısına hakaret de ediyordur.
Karısını dövüp hakaret eden adam çocuklarını dövmeyecek mi sanıyorsun?
Karısını döven adamın babasına car car konuşurken karısını döven bir adam yetiştirmiş o adamın "haklısın kızım, çok ayıp ettik" diyeceğini mi sanıyordunuz?

Yahu sizin hiçbir konuda olaylar arası ilişki kurma kabiliyetiniz yok mu? Bu nasıl bir şuursuzluk gerçekten anlamıyorum.

O 3 aylık bebek de sizin annenize çok benzeyen insanlar yüzünden o hale geldi.
Kocasından dayak yiyen, küfür yiyen, boşanmak isteyen kızlarını "aman yuvadır" diyerek o canavarın koynuna tekrar tekrar ittikleri için.
O yüzden başkalarıyla böyle dan dun konuşmadan önce oturun bir düşünün ben ne yaşıyorum, ne yapıyorum diye. Hayatınızda bir kez olsun bunu düşünün ya. Düşünün de 3. çocuğu yapmayın çocuk yapılmayacak kocanızdan.
Allah akıl fikir versin gerçekten.

Sen suçlusun her şey yolunda gibi bı senede iki çocuk yapmışsın. Kusura bakma. Akıl var mantık var. Seni döven saymayan değer vermeyen bı adama bı senede iki çocuk vermişsin. Sonra ağlıyorsun. Kesin kazayla olmuştur

Böyle insanlara neden 2.cocuk(2 senelik evlilik 1 cocuk 1 hamilelik)
Hic mi basın agrımadı ablacım?
Anneniz küfürleri yutuyor herhlde özel hayatında.
Normal yok herhlde etrafinızda.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…