- 1 Ekim 2021
- 310
- -256
- 48
- 29
- Konu Sahibi zeynepdamlacan
Başka yerınde olmasın daAklımda![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Başka yerınde olmasın daAklımda![]()
Sız yapmayın yapan yapar sızı ilgilendirmez
İnanin kendisine hiç üzülmedim.Asabım bozuldu ya Katip, kaç bebek haberi peş peşe.
Ya bunların şeyinde değil hangi ortama doğurup kimleri baba yaptıkları, baksana bi de "Sizi ilgilendirmez" diyor pişkin pişkin.
butun bunları yaşayıp da evlendiğiniz günden beri sürekli hamile kalıp doğurmanız da enteresan haniYeni katıldım sırf farklı insanlardan fikir almak ıcın 2 senelık evlıyım 1 yasında kızım var ve 4 aylık hamıleyım evlendıgım gunden berı huzurum yok başlarda esım cok üstüme gelır şiddet uygulardı yavas yavas o düzeldi derken babasının gecen gun söylediklerinden beridir huzurum tamamen gıttı benden evlendıgım ilk hafta altınlarımı zorla aldılar 2 senedır hiçbirşey gormedım onlardan hep alttan alttan laf sokarlardı evlerıne gıttıgımde hıc bısey yapmadıgım halde yanımda hıcbır konu konusmaz benden çekinmezlerdı.sezaryen oldum annesı mısafır gıbı evımde oturup hıcbısey yapmıyordu yinede hıcbısey söylemedim onlara bılseydım böyle ınsanlara gelırmıydım gecen gun babası evımıze geldı bende yemek hazırlamak ıcın mutfağa gıttım ıcerı meyve getırdım durduk yerde bana sen baska insanlar gıbı değilsin suratsızsın dedı 26 yasındayım hıcbır ınsanoglu bana böylesın dememıstır guleryuzlulugumle bılırler benı bende dayanamadım neden suratsızım ıkı senedir her hafta sıze gelen ben sızı soran ben hamile olduğum halde benımle ilgilenmeyen torununuzu sormayan sız bana hıc bısey vermeyip altınımı alan ıkıdebır laf sokan sız dedim adam yerınden kalkıp bana o...pu demezmı esımın yanında esımde delırdı ve kovdu evden daha oncede evımı ayırmak ıstıyorum dedıgımde bana gıt babanın evıne bıze yaramazsın demıstı onu unutamadan sımdıde bu anneme anlattım herşeyi halada bana olsun konus bısey olmaz dıyo nasıl konusabılırım ya hangi yuzle esıme bıdaha cenazesıne bıle gıtmem dedım ve gıtmemde. Annesı o gunden berı evımıze dahı ugramadı bunlar nasıl ınsanlar ben mı suçluyum en zoruma gıdende annemın hala onlarla konus demesı sız olsanız naparsınız
Senın tarzın bu galıba konusmayı bilememek sen boyle konusmaya devam et bırı derdını anlatır yargıla bırı konusur yargıla sen kım ınsanlık kım senin gıbı psikolojik sorunları olan insanlardan nefret eden bırınden ne beklenır kı senın gıbı ınsanlar yok olsa keskede dunya temızlen se ayrıca onlara öyle konusmadıgımı nerden biliyorsun benı nerden tanıyorsun yaa tabı tarzınız zıhnıyetınız bu sızın kp gıbı agzı bozuk zavallısın
Tamam.Başka yerınde olmasın da
Geldim geldim, umarım rapor yapılmıştırMune hakaretler havada uçuşuyor
Geldim geldim, umarım rapor yapılmıştır![]()
Bol bol polar ve pazen yollasınlar, soğuk rutubetli mapus damlarında ince hastalık olmayınBeni de banlayacan Müdürüm, ayarım kaçtı sinirden.
Arkadaşlar temiz don yollamayı unutmayın, at beni mahpıslara Müdürüm de varam gidem şuradan az gezeleyem.
aman ya esı de sıddet uyguladı sandım odum koptu
neyse
konu sahıbı zaten sıze artık gelmıyorlarmıs sızde artık gorusmıcem demıssınız esınız de zaten tavrını koymus olan oldu bıten bıttı artık onunuze bakın gorusmeyın onlarla sakın ha sakın
Ben dayanamadım buldum. Bunu beğenmemişsinizNe yazdıniz ki begenmedigim mesajı bulamıyorum şimdi, profil de kısıtlı
Teşekkür ederim amme hizmeti için , şehirlerarası yolda okuyup okuyup geciyodum geri de bulamadım vallaBen dayanamadım buldum. Bunu beğenmemişsiniz![]()
Neden iki çocuk der ve susarimYeni katıldım sırf farklı insanlardan fikir almak ıcın 2 senelık evlıyım 1 yasında kızım var ve 4 aylık hamıleyım evlendıgım gunden berı huzurum yok başlarda esım cok üstüme gelır şiddet uygulardı yavas yavas o düzeldi derken babasının gecen gun söylediklerinden beridir huzurum tamamen gıttı benden evlendıgım ilk hafta altınlarımı zorla aldılar 2 senedır hiçbirşey gormedım onlardan hep alttan alttan laf sokarlardı evlerıne gıttıgımde hıc bısey yapmadıgım halde yanımda hıcbır konu konusmaz benden çekinmezlerdı.sezaryen oldum annesı mısafır gıbı evımde oturup hıcbısey yapmıyordu yinede hıcbısey söylemedim onlara bılseydım böyle ınsanlara gelırmıydım gecen gun babası evımıze geldı bende yemek hazırlamak ıcın mutfağa gıttım ıcerı meyve getırdım durduk yerde bana sen baska insanlar gıbı değilsin suratsızsın dedı 26 yasındayım hıcbır ınsanoglu bana böylesın dememıstır guleryuzlulugumle bılırler benı bende dayanamadım neden suratsızım ıkı senedir her hafta sıze gelen ben sızı soran ben hamile olduğum halde benımle ilgilenmeyen torununuzu sormayan sız bana hıc bısey vermeyip altınımı alan ıkıdebır laf sokan sız dedim adam yerınden kalkıp bana o...pu demezmı esımın yanında esımde delırdı ve kovdu evden daha oncede evımı ayırmak ıstıyorum dedıgımde bana gıt babanın evıne bıze yaramazsın demıstı onu unutamadan sımdıde bu anneme anlattım herşeyi halada bana olsun konus bısey olmaz dıyo nasıl konusabılırım ya hangi yuzle esıme bıdaha cenazesıne bıle gıtmem dedım ve gıtmemde. Annesı o gunden berı evımıze dahı ugramadı bunlar nasıl ınsanlar ben mı suçluyum en zoruma gıdende annemın hala onlarla konus demesı sız olsanız naparsınız
Saglik ocaklarindan ucretsiz alabilen var mi merak ediyorum. Bir videoda izlemistim. Devletin nüfusu arttirma politikasi olarak artik haplarin verilmedigi, spiral takilmadigi anlatiliyordu. 2012 den beri eczanelerde de pasif ilaç kategorisindeymiş ve karşılanmıyormuş. Kendi paramizla aliyormuşuz. Herkesin bildigi dogum kontrol hapi yazz 62 tl imiş şu an.Doğum kontrol hapları her gün antibiyotik gibi saati saatine alınır, bildiğim kadarıyla adet günlerinde kullanılmaz ve sağlık ocağından ücretsiz alınabilir. Size yazabileceğim tek şey bu. (Eksik ve yanlış bilgi varsa düzelten olursa sevinirim. )
3 aylık bebegı doven adamın kapasitesi var sende sıddete meyıllısın bellı aman sen çocuk yapma
Sen suçlusun her şey yolunda gibi bı senede iki çocuk yapmışsın. Kusura bakma. Akıl var mantık var. Seni döven saymayan değer vermeyen bı adama bı senede iki çocuk vermişsin. Sonra ağlıyorsun. Kesin kazayla olmuşturYeni katıldım sırf farklı insanlardan fikir almak ıcın 2 senelık evlıyım 1 yasında kızım var ve 4 aylık hamıleyım evlendıgım gunden berı huzurum yok başlarda esım cok üstüme gelır şiddet uygulardı yavas yavas o düzeldi derken babasının gecen gun söylediklerinden beridir huzurum tamamen gıttı benden evlendıgım ilk hafta altınlarımı zorla aldılar 2 senedır hiçbirşey gormedım onlardan hep alttan alttan laf sokarlardı evlerıne gıttıgımde hıc bısey yapmadıgım halde yanımda hıcbır konu konusmaz benden çekinmezlerdı.sezaryen oldum annesı mısafır gıbı evımde oturup hıcbısey yapmıyordu yinede hıcbısey söylemedim onlara bılseydım böyle ınsanlara gelırmıydım gecen gun babası evımıze geldı bende yemek hazırlamak ıcın mutfağa gıttım ıcerı meyve getırdım durduk yerde bana sen baska insanlar gıbı değilsin suratsızsın dedı 26 yasındayım hıcbır ınsanoglu bana böylesın dememıstır guleryuzlulugumle bılırler benı bende dayanamadım neden suratsızım ıkı senedir her hafta sıze gelen ben sızı soran ben hamile olduğum halde benımle ilgilenmeyen torununuzu sormayan sız bana hıc bısey vermeyip altınımı alan ıkıdebır laf sokan sız dedim adam yerınden kalkıp bana o...pu demezmı esımın yanında esımde delırdı ve kovdu evden daha oncede evımı ayırmak ıstıyorum dedıgımde bana gıt babanın evıne bıze yaramazsın demıstı onu unutamadan sımdıde bu anneme anlattım herşeyi halada bana olsun konus bısey olmaz dıyo nasıl konusabılırım ya hangi yuzle esıme bıdaha cenazesıne bıle gıtmem dedım ve gıtmemde. Annesı o gunden berı evımıze dahı ugramadı bunlar nasıl ınsanlar ben mı suçluyum en zoruma gıdende annemın hala onlarla konus demesı sız olsanız naparsınız
Böyle insanlara neden 2.cocuk(2 senelik evlilik 1 cocuk 1 hamilelik)Yeni katıldım sırf farklı insanlardan fikir almak ıcın 2 senelık evlıyım 1 yasında kızım var ve 4 aylık hamıleyım evlendıgım gunden berı huzurum yok başlarda esım cok üstüme gelır şiddet uygulardı yavas yavas o düzeldi derken babasının gecen gun söylediklerinden beridir huzurum tamamen gıttı benden evlendıgım ilk hafta altınlarımı zorla aldılar 2 senedır hiçbirşey gormedım onlardan hep alttan alttan laf sokarlardı evlerıne gıttıgımde hıc bısey yapmadıgım halde yanımda hıcbır konu konusmaz benden çekinmezlerdı.sezaryen oldum annesı mısafır gıbı evımde oturup hıcbısey yapmıyordu yinede hıcbısey söylemedim onlara bılseydım böyle ınsanlara gelırmıydım gecen gun babası evımıze geldı bende yemek hazırlamak ıcın mutfağa gıttım ıcerı meyve getırdım durduk yerde bana sen baska insanlar gıbı değilsin suratsızsın dedı 26 yasındayım hıcbır ınsanoglu bana böylesın dememıstır guleryuzlulugumle bılırler benı bende dayanamadım neden suratsızım ıkı senedir her hafta sıze gelen ben sızı soran ben hamile olduğum halde benımle ilgilenmeyen torununuzu sormayan sız bana hıc bısey vermeyip altınımı alan ıkıdebır laf sokan sız dedim adam yerınden kalkıp bana o...pu demezmı esımın yanında esımde delırdı ve kovdu evden daha oncede evımı ayırmak ıstıyorum dedıgımde bana gıt babanın evıne bıze yaramazsın demıstı onu unutamadan sımdıde bu anneme anlattım herşeyi halada bana olsun konus bısey olmaz dıyo nasıl konusabılırım ya hangi yuzle esıme bıdaha cenazesıne bıle gıtmem dedım ve gıtmemde. Annesı o gunden berı evımıze dahı ugramadı bunlar nasıl ınsanlar ben mı suçluyum en zoruma gıdende annemın hala onlarla konus demesı sız olsanız naparsınız