• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin babası

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
sımdı yasadıklarınıza sasırmıyorum ıste cunku saglıklı dusunemıyorsunuz o yuzden bunları yasıyorsunuz sız bır psıkologa gıdın devlet hastanesınde var boyle hızmet gıdın konusun dınlesınler .

allahım yarabbım aklıma geldıkce yazdıkları sınırlenıyorum ya
Sorunsuz bır hayatınız var galıba neden benım sucum olsun benım sucum şuki burda fıkır yazacagınızı dusundum alay edeceğinizı değil

26 yaş.
2 senelik şiddet dolu evlilik
İki bebek, biri 1 yaş biri yolda.
Adam müsveddesi koca.
İnsan olmayan kayın aile.

Şimdi ne denir ki? Hiç aklı selim ilerlememişsiniz. Ne desek boş şuan, keşke bile diyemedim.

Şöyle önerim var.
Kayınpederin yüzüne dahi bakmayıp evinize adım atmasına engel olup ilişkinizi kesin.
Size olumlu yorum yapan annenize, sen bi dur anne deyin.
Kocanız? O hangi konumda bilemiyorum ama size şiddet uygulamaya devam ederse pişmanlıkları yoksa onu da boşayın.
Boşamazsanız bir çocuk daha yaparsınız diye tedirgin oldum zira.
Maddi imkanınız varsa tabii.
Bundan önceki şiddetlere sünger çekin. Çünkü çekmişsiniz zaten. Ama bundan sonra tekrarı olmasın. O iki küçük çocuk için yapın bunu bari.

kendılerını caresız bırakmak ıcın yapıyorlar cocuk
ıse gırıp calısmak hayatlarını kurtarmak kafa yormak zor gelıyor
cocuk yapınca ısım de yok zaten mahkumum dıyebılmesı gerek bahane gerek kocasının yanında oturmak ıcın ondan cocuk yapıyorlar

hepımızde kuku pipi var hepımız dogurabılırız ama dusunuyoruz bız gercekten dogurmalımıyız bu aılenın devamı gelmelı mı bu yeterlılıge sahıp mıyız dıye
bızler 2. yı bu yuzden yapamazken hatta cogu 1. cocuga bu yuzden yanasamazken mıllet catır cutur doguruyor valla
bızde dusundugumuzle kalalım dunyaya faydamız olacak mı cocuga ne katıcaz dıye olasılık ıstatıstık hesabı yapalım

keske bende beynımı unutsam keske bende gamsız olsam cok ısterdım su rahatlıkla 2. cocugumu dogurmayı .

Evlenince hemen hamile kalıp doğum yapıyorsunuz. Hadi bunu anladık. Daha bebeğiniz 8 aylıkken ikinciye hamile kalmak neyin kafası? Biraz büyütseydiniz, rahminiz toparlansaydı, hazır hissetseydiniz kendinizi keşke. Hem de baştan beri dayak yediğiniz, huzurunuzun olmadığı bir evlilikte yapıyorsunuz. Buram buram cehalet, bilinç sıfır. Kimsenin hayatı dört dörtlük değil ama insanlar aklını kullanıyor. Siz gelişigüzel yaşıyorsunuz herhalde. Ciddi bir şey soracağım size: Üreme amacınız ne tam olarak?

Son düzenleme:
Sorunsuz bır hayatınız var galıba neden benım sucum olsun benım sucum şuki burda fıkır yazacagınızı dusundum alay edeceğinizı değil

fikir veriyorum bir daha çocuk yapma.
korunmayı öğrenin karı koca.
kp ride zaten silmişsin şu an derdin ne hiç anlamadım.

Burda moralım zaten bozuk öyle sacma sapan alaycı şeyler yazan insanlara gülücük mü atayım bunu bekliyorsunuz dımı kımse sıze hıcbısey söyleyemez tabi kanatlı meleksınız cunku sorunsuz bır hayatınız var yazık sızekı fikir soylemek yerine anca yargılıyorsunuz sızın gıbı insan ıste o kp olacak kısı

Hepimizin sorunları var. Kimse seni yargılayamaz. Bizim sana kızdığımız konu, eşimin şiddeti vardı ilk zamanlar, evliliğim ilk günden beri kötü diyip neden çocukları dünyaya getiriyorsun? Şiddet uygulayan adam düzelir mi hiç? Ailesi beter eşin onlardan da beter. Senin bu insanlardan uzaklaşman gerekirken 2 torun vermişsin kucaklarına bir de. Umarım bundan sonrasında daha mantıklı adımlar atarsın hayatında. Mutsuz olduğun, saygı görmediğin bir yerde yaşamak zorunda değilsin. Hele ki çocuklarla.

Evlenince hemen hamile kalıp doğum yapıyorsunuz. Hadi bunu anladık. Daha bebeğiniz 8 aylıkken ikinciye hamile kalmak neyin kafası? Biraz büyütseydiniz, rahminiz toparlansaydı, hazır hissetseydiniz kendinizi keşke. Hem de baştan beri dayak yediğini, huzurunuzun olmadığı bir evlilikte yapıyorsunuz. Buram buram cehalet, bilinç sıfır. Kimsenin hayatı dört dörtlük değil ama insanlar aklını kullanıyor. Siz gelişigüzel yaşıyorsunuz herhalde. Ciddi bir şey soracağım size: Üreme amacınız ne tam olarak?

eşinin düzelmesi🤷‍♀️

fikir veriyorum bir daha çocuk yapma.
korunmayı öğrenin karı koca.
kp ride zaten silmişsin şu an derdin ne hiç anlamadım.
Olmaz o sorunlu evliliklere illa o çocuk dogacak.
Niye biliyor musun ?
Gidememesine bir bahanesi olmalı.
Çocuklarım için katlandım diyecek.
Oysaki çocuklarını düşünşe hadi ilkini yaptın ikinciyi bari yapma.
18 aylık bir gebelik sürecinde adam hangi ara düzeldi acaba merak konusu bende

Neden anlamadım
sımdı normal sartlarda ben bır ınsanın bu kadar olabılecegıne ınanmam derım kı bu kadar olsa bu yasa gelemezdı numara yapıyor safım ben anlamam gıbı yapıyor derdım
su yazdıgınız yorumlara bakınca normalde boyle derdım

sıze gercekten cok uzuluyorum .allah yardımcınız olsun cok zor yanı kendınızle yasamanız... basıt bır sekılde ıletısım bıle kuramıyoruz burada bır tane bıle sızın kotu olmanızı ısteyen yorum yok hepsı sıze kızgın kendı kendınıze ezıyet ettıgınız ıcın ama sız hıc kımseyı anlayamayacak kadar muhakeme yetenegınızı kaybetmıssınız . cok uzuldum gercekten cok uzuldum ıkı tanede cocuk yetıstırıyorsunuz sızın ıcın cok cok cok daha zor olacak

belkı kazayla yanlıslıkla bır uzmana falan gıdersenız psıkologa mesela benımkı bır umut yanı. belkı dıyorum ufkunuz acılır daha rahatlarsınız dogru anlamaya baslarsınız.

Olmaz o sorunlu evliliklere illa o çocuk dogacak.
Niye biliyor musun ?
Gidememesine bir bahanesi olmalı.
Çocuklarım için katlandım diyecek.
Oysaki çocuklarını düşünşe hadi ilkini yaptın ikinciyi bari yapma.
18 aylık bir gebelik sürecinde adam hangi ara düzeldi acaba merak konusu bende

yok yahu ne düzelmesi.
bir sinirlenmeye bakar o elin tekrar kalkması.
şiddette aldatma gibi affedilen tekrarlar.

yemın ederım sinirden bır gülme geldı bana suan
o kadar yazdım o yazdıklarımdan anladıgınız bu oldu degıl mı
hayırlısı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X