- 24 Mayıs 2017
- 7.494
- 14.694
- 248
- 34
- Konu Sahibi zeynepdamlacan
-
Evet hayatim bizim gibi kadinlar kendilerini erkeklerin bir yamasi olarak gormedigi icin sen dayak yiosun biz yemiyoruz sen hakaret kufur isitiyosun biz isitmiyoruzKomiksın gercekten kendı kendine dusunup yazıyorsun gercek şu ki sızın gıbı kadınların ne mal olduğunu bılıyorum hayatın gerçeklerı elbette acı ama en buyuk acı sızın basıt yorumlarınız
sen hakaret etmeden ıletısım kuramıyorsun sanırım...ıste neyı nasıl anladığın okudugun bellı oldu ya zavallı insan ben basta evlılık ıstek dısı oldu dedim ya yazma sen ya ugrasamam senınle ne basıt ucuz bı kadınmıssın ya sen
Derdın var galıba benımle ama ben senin gıbı sevıyesızlere haddini bıldıdırım kacmamaynen tahmın ettıgım gıbıymıs sımdı emın oldum
Vallahi senın gıbı aşağılık olacagıma boyle kalırım daha ıyıEvet hayatim bizim gibi kadinlar kendilerini erkeklerin bir yamasi olarak gormedigi icin sen dayak yiosun biz yemiyoruz sen hakaret kufur isitiyosun biz isitmiyoruz
Bak sende ısıttın sımdı ne olacak benımle aynı duruma dustun hadı sımdı kendinle alay et manyakVallahi senın gıbı aşağılık olacagıma boyle kalırım daha ıyı
Evet canim kal boyleVallahi senın gıbı aşağılık olacagıma boyle kalırım daha ıyı
Etrafınızdaki insanlar çok eğleniyor olmalı.Derdın var galıba benımle ama ben senin gıbı sevıyesızlere haddini bıldıdırım kacmam
basit dediğin kadınlar kendisine kalkan eli kırar, kendisine küfür eden adamı evine sokmaz. herkes sizin gibi geniş değil ki kabul etsin, sussun otursunKomiksın gercekten kendı kendine dusunup yazıyorsun gercek şu ki sızın gıbı kadınların ne mal olduğunu bılıyorum hayatın gerçeklerı elbette acı ama en buyuk acı sızın basıt yorumlarınız
Sikayete degmez oyle usendimay bırılerı gelıp bunu burdan alabılır mı acaba
Sızın gıbı zavallı kadınların arasında olmak ıstemem sız bırbırınızı yıyın kusursuz insancıklarEtrafınızdaki insanlar çok eğleniyor olmalı.
Çok komiksiniz çünkü. Bayağı güzel güldürüyordunız bizleri, gidecek olmanız kismen üzüyor.
Aman sen olma be sorunsuz geldin bu yasa zaten bılmesek ınanıcaz aşşagılıkbasit dediğin kadınlar kendisine kalkan eli kırar, kendisine küfür eden adamı evine sokmaz. herkes sizin gibi geniş değil ki kabul etsin, sussun otursun
Kal ya karpuzda keserizSızın gıbı zavallı kadınların arasında olmak ıstemem sız bırbırınızı yıyın kusursuz insancıklar
çok insan gördüm ama konu sahibi kadar insan yerine konmamış, ezilmiş, hakaret edilmiş, kadın görmedim. normal, medeni bir insan gibi konuşamıyor bile.ay bırılerı gelıp bunu burdan alabılır mı acaba
Zorunamı gıttı malay bırılerı gelıp bunu burdan alabılır mı acaba
Sen medenısın ya ıste cahıl zavallı aşağılık ne haltsın sen boklu beyınçok insan gördüm ama konu sahibi kadar insan yerine konmamış, ezilmiş, hakaret edilmiş, kadın görmedim. normal, medeni bir insan gibi konuşamıyor bile.
kocan da seni döverken bunları mı söylüyor? hem dövüyor hem küfür ediyor?Aman sen olma be sorunsuz geldin bu yasa zaten bılmesek ınanıcaz aşşagılık
Tabı napalım herkes senın gıbı kusursuz degılbellıkı konu sahıbı bugunde ya hakaret ya sıddet gormus arkadaslar
yasadıgı bu sınır krızını ona baglıyorum
arkadasa yardımcı olalım alalım bu arkadası dısarı lutfen
kendı halıne bırakalım sakınlessın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?