Eşimin babası

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Senın gıbı agzı bozuk olacagıma kırlı zıhnıyetlı olacagıma vallahı de küfür yemeye hazırım tarzın bu senın insanlara sataşmak ne yasadında nefret ediyorsun insanlardan Allah bızı senın gıbılerden korusun ya cok var senden

İki çocuğa kadar okudum kafi .
3. Yu yapın
Zaten burdakı cogu kısının zıhnıyetı aynı olacakkı çocuklarımdan konuşuyorlar ben buraya baska bısey yazdım sız neden çocuklarımdan konuşuyorsunuz gercekten sevıyenıze ınemıcem ben ne yazıyorum o ne anlıyo

Uzgunum ama ben ilk cocuga 5 ikinci cocuga 4 yilda karar verdim. Yasadiginiz sorunlarin onda birini ne esimle ne ailesiyle yasamadim ona ragmen cesaret edemedim. Kavga kiyamet hir gur arasinda bu cocuklarin isi ne? Saglikli bi ortam mi ki onlari da bu azaba ortak ediyosunuz?

Hanımefendi seviyemi kültürünü massallah hemen de anlamış gibi konuşuyoruz lütfen ben yorumları okuyarak sizi anladım , yapmayın bosanin .
Oldu mu

Yazık gercekten neyden ne anlıyosun yada anlamıyosun aman bosver cokta onemlı bırı değilsin
banlıyken bu cevabı sonrasında yazmak için kağıda not aldın di mi hadi söyle ben önemli değilim doğru ama sen kendine değer verip eyleme geçsen burda çaçaronluk yapacağına.

Yazdıgım gıbı ıstek ıle olmadı ve oyle bırının agzını kapatamam tabıkı

yazılanların bu kadar zoruna gıtmesının sebebı okuduklarının gercek olusu :) gercekler acıdır. o yuzden bu kadar ıcerledın. sende bılıyorsun aslında.
kocasından sıddet goren kayınpederının namusuna laf soyledıgı kadın sesını cıkaramayınca bır yerden patlaması gerek sende buradan kendı ıcını bosaltmaya calısıyorsun
sıkıntın buyuk...

banlıyken bu cevabı sonrasında yazmak için kağıda not aldın di mi hadi söyle ben önemli değilim doğru ama sen kendine değer verip eyleme geçsen burda çaçaronluk yapacağına.
Cahil ne bılıyosun kı bısey yapmadıgımı ya senın burda ısın.ne gıt sorunsuz hayatına bak derdin ne burda madem zavallı ya

Komiksın gercekten kendı kendine dusunup yazıyorsun gercek şu ki sızın gıbı kadınların ne mal olduğunu bılıyorum hayatın gerçeklerı elbette acı ama en buyuk acı sızın basıt yorumlarınız

aynen tahmın ettıgım gıbıymıs sımdı emın oldum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…