• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin babası

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sana göstermiyorum terbiyeyi, çünkü terbiyeye değer biri değilsin. Kendinle beraber iki sabinin hayatı o aile içinde kim bilir nerelere savrulacak. Kocana, kayınpederine diklen konuş böyle konuşabiliyorsan ha, onlara yemez değil mi? Onlara yemez anca kkda böyle yardırırsın. Yap işte üçüncüyü bak yoluna tarzınız bu sizin. Küfür mü var ay çocuk yapim düzelir, dayak mı var, ay hemen doğurayım düzelir. Gelip ne anlatıp soruyorsun?

Bi de terbiye bekliyor şuna bak. Hadi oradan.
Senın gıbı agzı bozuk olacagıma kırlı zıhnıyetlı olacagıma vallahı de küfür yemeye hazırım tarzın bu senın insanlara sataşmak ne yasadında nefret ediyorsun insanlardan Allah bızı senın gıbılerden korusun ya cok var senden

İki çocuğa kadar okudum kafi .
3. Yu yapın
Zaten burdakı cogu kısının zıhnıyetı aynı olacakkı çocuklarımdan konuşuyorlar ben buraya baska bısey yazdım sız neden çocuklarımdan konuşuyorsunuz gercekten sevıyenıze ınemıcem ben ne yazıyorum o ne anlıyo

Yeni katıldım sırf farklı insanlardan fikir almak ıcın 2 senelık evlıyım 1 yasında kızım var ve 4 aylık hamıleyım evlendıgım gunden berı huzurum yok başlarda esım cok üstüme gelır şiddet uygulardı yavas yavas o düzeldi derken babasının gecen gun söylediklerinden beridir huzurum tamamen gıttı benden evlendıgım ilk hafta altınlarımı zorla aldılar 2 senedır hiçbirşey gormedım onlardan hep alttan alttan laf sokarlardı evlerıne gıttıgımde hıc bısey yapmadıgım halde yanımda hıcbır konu konusmaz benden çekinmezlerdı.sezaryen oldum annesı mısafır gıbı evımde oturup hıcbısey yapmıyordu yinede hıcbısey söylemedim onlara bılseydım böyle ınsanlara gelırmıydım gecen gun babası evımıze geldı bende yemek hazırlamak ıcın mutfağa gıttım ıcerı meyve getırdım durduk yerde bana sen baska insanlar gıbı değilsin suratsızsın dedı 26 yasındayım hıcbır ınsanoglu bana böylesın dememıstır guleryuzlulugumle bılırler benı bende dayanamadım neden suratsızım ıkı senedir her hafta sıze gelen ben sızı soran ben hamile olduğum halde benımle ilgilenmeyen torununuzu sormayan sız bana hıc bısey vermeyip altınımı alan ıkıdebır laf sokan sız dedim adam yerınden kalkıp bana o...pu demezmı esımın yanında esımde delırdı ve kovdu evden daha oncede evımı ayırmak ıstıyorum dedıgımde bana gıt babanın evıne bıze yaramazsın demıstı onu unutamadan sımdıde bu anneme anlattım herşeyi halada bana olsun konus bısey olmaz dıyo nasıl konusabılırım ya hangi yuzle esıme bıdaha cenazesıne bıle gıtmem dedım ve gıtmemde. Annesı o gunden berı evımıze dahı ugramadı bunlar nasıl ınsanlar ben mı suçluyum en zoruma gıdende annemın hala onlarla konus demesı sız olsanız naparsınız
Uzgunum ama ben ilk cocuga 5 ikinci cocuga 4 yilda karar verdim. Yasadiginiz sorunlarin onda birini ne esimle ne ailesiyle yasamadim ona ragmen cesaret edemedim. Kavga kiyamet hir gur arasinda bu cocuklarin isi ne? Saglikli bi ortam mi ki onlari da bu azaba ortak ediyosunuz?

Zaten burdakı cogu kısının zıhnıyetı aynı olacakkı çocuklarımdan konuşuyorlar ben buraya baska bısey yazdım sız neden çocuklarımdan konuşuyorsunuz gercekten sevıyenıze ınemıcem ben ne yazıyorum o ne anlıyo
Hanımefendi seviyemi kültürünü massallah hemen de anlamış gibi konuşuyoruz 😂 lütfen ben yorumları okuyarak sizi anladım , yapmayın bosanin .
Oldu mu

İnanin kendisine hiç üzülmedim.
Eşi sonradan mükemmel olmuş olabilir. Şahsen ben ikna oldum.
Çocuklara çok üzülüyorum
Ama oda biryere kadar
Çünkü böyle ailelerin çocukları büyüyor topluma karışıyor. Anne-baba neki çocuk neolsun.
Biz iyi insan olsun diye 40 takla attığımız evlatlarımız ile aynı or

Yazık gercekten neyden ne anlıyosun yada anlamıyosun aman bosver cokta onemlı bırı değilsin
banlıyken bu cevabı sonrasında yazmak için kağıda not aldın di mi hadi söyle🤣 ben önemli değilim doğru ama sen kendine değer verip eyleme geçsen burda çaçaronluk yapacağına.

Uzgunum ama ben ilk cocuga 5 ikinci cocuga 4 yilda karar verdim. Yasadiginiz sorunlarin onda birini ne esimle ne ailesiyle yasamadim ona ragmen cesaret edemedim. Kavga kiyamet hir gur arasinda bu cocuklarin isi ne? Saglikli bi ortam mi ki onlari da bu azaba ortak ediyosunuz?
Yazdıgım gıbı ıstek ıle olmadı ve oyle bırının agzını kapatamam tabıkı

yazılanların bu kadar zoruna gıtmesının sebebı okuduklarının gercek olusu :) gercekler acıdır. o yuzden bu kadar ıcerledın. sende bılıyorsun aslında.
kocasından sıddet goren kayınpederının namusuna laf soyledıgı kadın sesını cıkaramayınca bır yerden patlaması gerek sende buradan kendı ıcını bosaltmaya calısıyorsun
sıkıntın buyuk...

banlıyken bu cevabı sonrasında yazmak için kağıda not aldın di mi hadi söyle🤣 ben önemli değilim doğru ama sen kendine değer verip eyleme geçsen burda çaçaronluk yapacağına.
Cahil ne bılıyosun kı bısey yapmadıgımı ya senın burda ısın.ne gıt sorunsuz hayatına bak derdin ne burda madem zavallı ya

yazılanların bu kadar zoruna gıtmesının sebebı okuduklarının gercek olusu :) gercekler acıdır. o yuzden bu kadar ıcerledın. sende bılıyorsun aslında.
kocasından sıddet goren kayınpederının namusuna laf soyledıgı kadın sesını cıkaramayınca bır yerden patlaması gerek sende buradan kendı ıcını bosaltmaya calısıyorsun
sıkıntın buyuk...
Komiksın gercekten kendı kendine dusunup yazıyorsun gercek şu ki sızın gıbı kadınların ne mal olduğunu bılıyorum hayatın gerçeklerı elbette acı ama en buyuk acı sızın basıt yorumlarınız

Komiksın gercekten kendı kendine dusunup yazıyorsun gercek şu ki sızın gıbı kadınların ne mal olduğunu bılıyorum hayatın gerçeklerı elbette acı ama en buyuk acı sızın basıt yorumlarınız
aynen tahmın ettıgım gıbıymıs sımdı emın oldum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X