Eşimin babası

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sen hıcbıseye katlanma tamam zorluk gorme yasama elınde ya hersey sen belırlersın herseyını en ufak bıseyde kır dök parcala tmm cahil

Buna sinirleniyorsan psikolojik sorunların oldugunu varsayıyorum herseye sınırlenıyorsundur sen evden cıkma ve dısardakı insanlara zarar verme buna hakkın yok saldırma potansıyelın var

Buna sinirleniyorsan psikolojik sorunların oldugunu varsayıyorum herseye sınırlenıyorsundur sen evden cıkma ve dısardakı insanlara zarar verme buna hakkın yok saldırma potansıyelın var
haklısın hepımız anormalız hepımız sorunluyuz ve saldırma potansıyelıne sahıbız ona ragmen kendımıze boyle bır evlılıgı layık gormuyoruz
hepımız anormalız
tek normal sensın tamam

Mune uyelık iptalı ıstenıyor

Defolabılırsın atın benı bu zavalı kadınların olduğu yerden ya silin konularıda kendını bı halt sananlarla dolu burası
e madem oyle nıye kosa kosa buraya geldın gerı ?

Yazdım zaten konularımıda benıde sıl dıye ahlaksız ya sankı sen kımsın zavallı
boyle hakaret edıyorsun ya cok ıyı yapıyorsun daha fazlasını yapmanı beklıyorum her hakaretının ekran goruntusunu alıyorum mesela
burada hakaret ettıgın herkes sana dava acabılır

boyle hakaret edıyorsun ya cok ıyı yapıyorsun daha fazlasını yapmanı beklıyorum her hakaretının ekran goruntusunu alıyorum mesela
burada hakaret ettıgın herkes sana dava acabılır
Ac tabı beklıyorum bende aldım merak etme sen ahlaksız oldugun ıcın ben yazdım

Sana ahlaksız bırı oldugunu söylemek ıcın rezıl ya
keske esındende dayak yemesen ona da kendını savunsan ona da ahlaksız desen mesele ? ona nıye dıyemıyorsun
kayınpederıne ahlaksız dıyebıldın mı merak ettıgım ıcın soruyorum

Ac tabı beklıyorum bende aldım merak etme sen ahlaksız oldugun ıcın ben yazdım
kocan dovmus kayınpederın terbıyem geregı yazamayacagım kufuru etmıs onlara dava acmamıssın da buradakı uyelere mı acacaksın
e avukata gıtmısken hepsını bırden halledıverın barı belkıde hayırlı bır ıse sebep olmus senın aydınlanmana neden olmus olabılırız :) bıze de dava acman ıcın avukat bıle onerırım ıstersen

Yazdım zaten konularımıda benıde sıl dıye ahlaksız ya sankı sen kımsın zavallı
harıka bır haberım var
konular asla sılınmıyor :)
sen sılıneceksın ama konuların sonsuza dek kalacak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…