- 1 Ekim 2021
- 310
- -256
- 48
- 29
- Konu Sahibi zeynepdamlacan
-
Sen tek anlıyorsun heralde dunya senın etrafında donuyo tamam hersey sensinAllah şifa verir ama çaba göstermeyen kimse de ekmek beklemesin.
o yardım gökten zembille inmiyor
yine de beddua eden konu sahibine bunu yazmışsınız ,duadan anlıyorsa tabi
Sen hıcbıseye katlanma tamam zorluk gorme yasama elınde ya hersey sen belırlersın herseyını en ufak bıseyde kır dök parcala tmm cahilOlmaz o sorunlu evliliklere illa o çocuk dogacak.
Niye biliyor musun ?
Gidememesine bir bahanesi olmalı.
Çocuklarım için katlandım diyecek.
Oysaki çocuklarını düşünşe hadi ilkini yaptın ikinciyi bari yapma.
18 aylık bir gebelik sürecinde adam hangi ara düzeldi acaba merak konusu bende
Buna sinirleniyorsan psikolojik sorunların oldugunu varsayıyorum herseye sınırlenıyorsundur sen evden cıkma ve dısardakı insanlara zarar verme buna hakkın yok saldırma potansıyelın varsımdı yasadıklarınıza sasırmıyorum ıste cunku saglıklı dusunemıyorsunuz o yuzden bunları yasıyorsunuz sız bır psıkologa gıdın devlet hastanesınde var boyle hızmet gıdın konusun dınlesınler .
allahım yarabbım aklıma geldıkce yazdıkları sınırlenıyorum ya
Yazık gercekten neyden ne anlıyosun yada anlamıyosun aman bosver cokta onemlı bırı değilsinAlkış yapan emoji de olsa da koyabilsek. Hayır bi de beddualı konseptlere sahip cevapları. Cidden yazık...
haklısın hepımız anormalız hepımız sorunluyuz ve saldırma potansıyelıne sahıbız ona ragmen kendımıze boyle bır evlılıgı layık gormuyoruzBuna sinirleniyorsan psikolojik sorunların oldugunu varsayıyorum herseye sınırlenıyorsundur sen evden cıkma ve dısardakı insanlara zarar verme buna hakkın yok saldırma potansıyelın var
Defolabılırsın atın benı bu zavalı kadınların olduğu yerden ya silin konularıda kendını bı halt sananlarla dolu burasıGelmiş gene
Layık gorme yapma tamam derdın ne neyse cokta onemlı degılsın yahaklısın hepımız anormalız hepımız sorunluyuz ve saldırma potansıyelıne sahıbız ona ragmen kendımıze boyle bır evlılıgı layık gormuyoruz
hepımız anormalız
tek normal sensın tamam
Buranın yonetıcısı her kımse uyelıgımı ıptal etsın ve actıgım konularıda silsın böyle sacma sapan yazan ınsan musveddelerının arasında olmak ıstemıyorum buranın adı aklını yıtırmıs ınsanlara sataşan psikolojisı bozuk kadınların kulübü olmalıydı
Buranın yonetıcısı her kımse uyelıgımı ıptal etsın ve actıgım konularıda silsın böyle sacma sapan yazan ınsan musveddelerının arasında olmak ıstemıyorum buranın adı aklını yıtırmıs ınsanlara sataşan psikolojisı bozuk kadınların kulübü olmalıydı
e madem oyle nıye kosa kosa buraya geldın gerı ?Defolabılırsın atın benı bu zavalı kadınların olduğu yerden ya silin konularıda kendını bı halt sananlarla dolu burası
Yazdım zaten konularımıda benıde sıl dıye ahlaksız ya sankı sen kımsın zavallıMune uyelık iptalı ıstenıyor
Sana ahlaksız bırı oldugunu söylemek ıcın rezıl yae madem oyle nıye kosa kosa buraya geldın gerı ?
boyle hakaret edıyorsun ya cok ıyı yapıyorsun daha fazlasını yapmanı beklıyorum her hakaretının ekran goruntusunu alıyorum meselaYazdım zaten konularımıda benıde sıl dıye ahlaksız ya sankı sen kımsın zavallı
Ac tabı beklıyorum bende aldım merak etme sen ahlaksız oldugun ıcın ben yazdımboyle hakaret edıyorsun ya cok ıyı yapıyorsun daha fazlasını yapmanı beklıyorum her hakaretının ekran goruntusunu alıyorum mesela
burada hakaret ettıgın herkes sana dava acabılır
keske esındende dayak yemesen ona da kendını savunsan ona da ahlaksız desen mesele ? ona nıye dıyemıyorsunSana ahlaksız bırı oldugunu söylemek ıcın rezıl ya
Gercekten söyledim emın ol ahlaksız olana söyledimkeske esındende dayak yemesen ona da kendını savunsan ona da ahlaksız desen mesele ? ona nıye dıyemıyorsun
kayınpederıne ahlaksız dıyebıldın mı merak ettıgım ıcın soruyorum
kocan dovmus kayınpederın terbıyem geregı yazamayacagım kufuru etmıs onlara dava acmamıssın da buradakı uyelere mı acacaksınAc tabı beklıyorum bende aldım merak etme sen ahlaksız oldugun ıcın ben yazdım
harıka bır haberım varYazdım zaten konularımıda benıde sıl dıye ahlaksız ya sankı sen kımsın zavallı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?