• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin babası

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Genç nüfus ihtiyacı var. Ben de coğrafya dersinin yalancısıyım. Mesela her sene milyon milyon artan nüfus 2020-2021 arası sadece 400bin artmış. Biyolojik afet sebepli deniliyor. Ama nüfus artırma politikası uzun süredir uygulanıyor tabi.

baktım şimdi 26 hazirandan itibaren karşılamıyormuş. sgk dan çıkarmışlar.
genç nüfusu ellerinde tutmaya çalışmak yerine üreyin diyorlar yani😒

baktım şimdi 26 hazirandan itibaren karşılamıyormuş. sgk dan çıkarmışlar.
genç nüfusu ellerinde tutmaya çalışmak yerine üreyin diyorlar yani😒
Yani insanlar artık çocuk yapmak istemiyor. Savaş zamanında bile bir milyon artış olmuş nüfusta ama geldiğimiz noktada Cumhuriyet tarihinin en düşük nüfus artış hızına ulaşmış oluyoruz.
Nüfus artış hızının düşmesi demek yaşlı nüfusun artması, genç(çalışan) nüfusun azalması demek.
Evet insanlar haklılar üremek istememekte ama bir ülkeyi ayakta tutan da genç nüfusudur.

Alıyordum ama dediğim gibi 2 ay önceye kadar şimdi ne olmuştur bilemem. Her gün bir şey değişiyor.

Randevu alıp gitmiştim adetin 3. Günü gel deyip gönderdi. O yüzden öyle yazdım. Özelde taktırdım bende.
Doktor bana dun yazdi. Ama not kagidina ilacin adini yazdi. Devlet karsilasaydi reçete edilmez miydi imzali kaşeli? İnternetten fiyatina baktigim zaman pasif ilaç grubundadir. 2012den beri dogum kontrol haplari devlet tarafindan karsilanmiyor yazıyor.

Ya ben hastalığım için uzunca bir süre sürekli kullandığım için çok çeşitli haplar kullandım ama en iyisi yazzdi evet. Bir de onun +4 boş hapının olması çok hoşuma gidiyordu. 😀
Ben de baslayacagim umarim memnun kalirim. Kilo almaya meyilli bir vücudum var. Daha da şişirmez inş djdndns

Alıyordum ama dediğim gibi 2 ay önceye kadar şimdi ne olmuştur bilemem. Her gün bir şey değişiyor.

Randevu alıp gitmiştim adetin 3. Günü gel deyip gönderdi. O yüzden öyle yazdım. Özelde taktırdım bende.
Gebelik testi yaptırıp gel de diyebilirmiş. Gereksiz bir iş yapmış işte

Yani insanlar artık çocuk yapmak istemiyor. Savaş zamanında bile bir milyon artış olmuş nüfusta ama geldiğimiz noktada Cumhuriyet tarihinin en düşük nüfus artış hızına ulaşmış oluyoruz.
Nüfus artış hızının düşmesi demek yaşlı nüfusun artması, genç(çalışan) nüfusun azalması demek.
Evet insanlar haklılar üremek istememekte ama bir ülkeyi ayakta tutan da genç nüfusudur.
genel manada doğru yanları olabilir ama kendimden örnek vereyim, maddi manevi eğitim olarak kendi ihtiyaçlarımı zor karşılıyorum, ekonomi ve ülkenin sosyokültürel yapısı, toplum psikolojisi ortada, kendime güvenmiyorum topluma güvenmiyorum devlet politikalarına güvenmiyorum, niye çocuk yapayım ki.
konu sahibinin yaşadığı hayatı yaşayan bir sürü insan var. bu çocuklar yarın hapiste sokaklarda mı olacak yoksa aklı başında, üreten bireyler mi olacak.
evladı olanlar da yorumlarda yazmışlar zaten. zor bir durum

genel manada doğru yanları olabilir ama kendimden örnek vereyim, maddi manevi eğitim olarak kendi ihtiyaçlarımı zor karşılıyorum, ekonomi ve ülkenin sosyokültürel yapısı, toplum psikolojisi ortada, kendime güvenmiyorum topluma güvenmiyorum devlet politikalarına güvenmiyorum, niye çocuk yapayım ki.
konu sahibinin yaşadığı hayatı yaşayan bir sürü insan var. bu çocuklar yarın hapiste sokaklarda mı olacak yoksa aklı başında, üreten bireyler mi olacak.
evladı olanlar da yorumlarda yazmışlar zaten. zor bir durum
Tabiiki haklisiniz. Ama genç nüfusa da ihtiyacı var ülkenin. Bu bir gerçek. Genç nüfus güç demektir hem ekonomik hem askeri olarak. Genç nüfus olmazsa yaşlı nüfusa bakmak çok zorlaşır ayrıca.
Bütün bunları siyasetten uzak, olması gereken durumu göz önüne alarak konuşuyorum tabi. Vatan bizim ve vatanın bizim kalması için olması gereken bu.
Allah herkesin yardımcısı olsun. Umarım her şey iyi yönde ilerlemeye başlar.

Var oyle anneler. Benim kv de de kizina diyorfu siddrt gormesine ragmen kizim idare et aytilma, kocandir. Niye diyolsr biliyor musun. Kiz geri dinup iki covukla evine gelmesin diye. Boyle annelrr de var. Allah akil fikir versin.

annenizi dinleyin gelirlerse konuşursunuz gelmezlerse arayıp sormaya gitmeye gerek yok.
evliliğin başından beri size şiddet uygulayan adamı iki kere baba yapmak yerine boşansaydınız keşke.
Siz size o…pu diyen birini evinize alıp konuşur musunuz hakikaten?

Neden yasadıklarımıza yada yasayacaklarımıza bızmı karar veriyoruz demekkı sız hayatınızda hiç sorun yasamamıs ve yasamayacak olan bırısınız heralde yazık
Ayyy kafa bi milyon
Hayatında hiç sorun yaşamamış ve yaşamayacaksa neden yazık olsun olsa olsa ne mutlu olur

Ayrıca sizin yaşadıklarınız sorun değil
Dayak yediğiniz adamdan boşanmalısınız siz çocuk yapıyorsunuz, hem de iki tane, size hakaret eden insanları evinize almamalısınız siz alıp kendinize o….pu dedirtiyorsunuz
Sorun yok, sorunlu var, anlayabiliyormusunuz?

Niye, sizin kocaniz çatır çatır yapmış ama? O yapınca sorun olmamış, "aman sen yapma" dememişsiniz, boncuk gibi dizmişsiniz çocukları arka arkaya.

Karısını döven adam karısına hakaret de ediyordur.
Karısını dövüp hakaret eden adam çocuklarını dövmeyecek mi sanıyorsun?
Karısını döven adamın babasına car car konuşurken karısını döven bir adam yetiştirmiş o adamın "haklısın kızım, çok ayıp ettik" diyeceğini mi sanıyordunuz?

Yahu sizin hiçbir konuda olaylar arası ilişki kurma kabiliyetiniz yok mu? Bu nasıl bir şuursuzluk gerçekten anlamıyorum.

O 3 aylık bebek de sizin annenize çok benzeyen insanlar yüzünden o hale geldi.
Kocasından dayak yiyen, küfür yiyen, boşanmak isteyen kızlarını "aman yuvadır" diyerek o canavarın koynuna tekrar tekrar ittikleri için.
O yüzden başkalarıyla böyle dan dun konuşmadan önce oturun bir düşünün ben ne yaşıyorum, ne yapıyorum diye. Hayatınızda bir kez olsun bunu düşünün ya. Düşünün de 3. çocuğu yapmayın çocuk yapılmayacak kocanızdan.
Allah akıl fikir versin gerçekten.
Bu söylediklerınızı vıcdanınıza bırakıyorum

Nesi bizi ilgilendirmiyormuş? Yuva dediğin bokun ortasına doğurdukların yarın öbür gün küfürbaz, dayakçı ailen gibi olup çıkar da, gelir bizim çocukların başına bela olur, ya da senin gibi ezik büzük olur nesilden nesle cahilliğinizi, dünyadan bihaber oluşunuzu taşır durursunuz. Daha çok şey söylenir de anlar mısın sanki? Kukundan çok beynini kullanacağın bir gün olursa anlarsın da işte, o gün de gelmez. İki delikli boru gibisiniz, anca yukardan yer alttan sçar ürer durursunuz.
Senın gıbı psikolojik sorunları olan agzı bozuk birinin burda ne ısı var ınsanlara sataşmaya mı geldınız buraya Allah cevrenızdekı insanlara sabır versın onlarda artık sızın gıbı ahlaksız bırını duymuyor olacakkı buraya sardınız

Senın gıbı psikolojik sorunları olan agzı bozuk birinin burda ne ısı var ınsanlara sataşmaya mı geldınız buraya Allah cevrenızdekı insanlara sabır versın onlarda artık sızın gıbı ahlaksız bırını duymuyor olacakkı buraya sardınız
Buranın yonetıcısı her kımse uyelıgımı ıptal etsın ve actıgım konularıda silsın böyle sacma sapan yazan ınsan musveddelerının arasında olmak ıstemıyorum buranın adı aklını yıtırmıs ınsanlara sataşan psikolojisı bozuk kadınların kulübü olmalıydı

Bencilsiniz. O kocanız tutup başından atmasın diye ikişer üçer doğuruyorsunuz, yeriniz sağlamlaşsın, kimse cesaret edip çok çocuklu adama talip olmasın diye patır patır doğuruyorsunuz. Çocuk büyütmeyi koyun gütmek sanıyorsunuz. Zaten canım burnumda, zaten 1 haftadır bu yüzden dellenmişim, kızımı okula verdim vereli elimi sallasam sizin gibilere değiyor, kendi çocuğumu korumak ile o çocuklara üzülmek arasında gidip geliyorum. Valla tuz biber oldunuz, Allah ıslah etsin sizi.
Herkeste sorun olmadıgına gore sorunu kendinde ara o kadar zavallı beyınlısınkı nasıl konusacagını bilmiyorsun Allah bızı senın gıbı ahlaksız zihniyeti bes para etmez kısılerden uzak tutsun bencıl olan sen ve senın zıhnıyetındekılerdır ne bılıyosunda konusuyorsun kirli beyinli ben halada calısan bırıyım kör cahil

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X