Eşimin babası...ben ne yapmalıyım lütfen yardım edin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu tavriniz ne kötü
Aci yaristirmak deniyor buna ne yani daha kotuleri var diye esiniz babasina uzulmesin mi? Bunun bir teselli olmadigini artik herkes idrak etsin ya sinir bozuyorsunuz
Ama sizde düsünün herseyin iyisi olduğu gibi her yasananın kötüsüde var insanız biz teselli aramaktayız hic bir olay bir tek kisinin başına gelmiyor belki hic gormediniz yada gördüyseniz anlayamadınız eşim babasına yada olabilecek herseye üzülebilmeli a kendine zarar vererek degil ben kendisine destek olmaya caliştıgım icin bunu buraya yazdım.. cünkü ona karşı üzeceğim birsey yapmak istemiyorum gercekten elinden tutmak ne pahasına olursa olsun yanında oldugumu hissettirmek istiyorum bakın hörsün bilsin degil hissetsin istiyorum bana bu durumda belki 6 ay belki 1 sene huysuz davranıcak ama acısı var ben bunu biliyorum herkesin acısı var onun içi nasıl yanıyorsa benimde cok zaman yandı ben hic destek bulamadım biliyormusunuz içim yana yana icimden agladım ben icime akıttım o öyle olsun istemiyorum yaşasın ama kendine zarar vermeden

Nasil iyi anlasmak bu ya? Adam senin üzüntüne saygisi yok. O baba hisini tatmadi da, sen anne hisini taddinmi da? Üstelik tüm fiziksel sikintilar sende.

Yaninda aglayamadigin insan, hayat arkadasin degildir. Senin acina zerre saygisi yokken, simdi kendisi aci çekerken esip gürlüyor bide. Bebek sanirim artik takinti oldu bide sende. Böyle bir adam ile bebek olursa çok agir lohusa depresyonu yasarsin. Senin uykusuzluguna, yorulmana,.. saygisi olmaz. O hayal ettigin güzel günler gelmez. Cok aci söylemesi, çok kayip yasamissin neticede ama biraz uzaktan bakmayida dene.

Ben sadece üzülmesin istiyorum gercekten destek olabilmek istiyorum o bilmesede allah bilsin bi gün anlayacaktır bütün kalbimle herkes iyi olsun istiyorum

Öncesnde boyle degildi... Gercekten degildi son zamanlarda babası ağırlaştıkca boyle oldu ben sadece destek olmak istiyorum elimden baska birsey gelmiyor boyle bi zamanımda yanımda olmadın lafını degil sen bana hep destek oldun sözü bile yeter hemen degil yıllar sonra bile

Evet bu anlamda doğru işte eşim sizin yapmadıklarinızı yapıyor şu an etrafa bakıyor ama görebildiği kadar herkes mutlu kimse acısını dışa vurmuyorki dısarda kimse olduğu gibi görünemez heryerde ağlayamazsın üzüntünü bilen belirli kisilerdir.. 4 senelik evliyiz bizde evlenmeden oncede cok sanssız oldugunu söyluyor hic bir isi elini attıgı hic birseyin iyi gitmedigini söyluyor hep evlendikten sonra toparlandı biraz ama yine olumsuzluklar birakmadiğından pesimizi kendiside öyle dusunur kendini hep mutsuzluga iter oldu

O zaman oluruna bırak canım. Sen zaten elinden geleni yapmışsın görmek isteyen görecektir

Ben sadece üzülmesin istiyorum gercekten destek olabilmek istiyorum o bilmesede allah bilsin bi gün anlayacaktır bütün kalbimle herkes iyi olsun istiyorum

Asla kendinden bu kadar ödün verme. Hiç kimse için. Hiç kimse bu kadar degerli degildir. Gördügün gibi, kendini sifirlamak, seni degerli kilmadi. O senin için "üzülmesin" diyormu?

Bebegin olmamasi senin kusurun yada suçun degil. Ona karsi borçlu degilsin. Mahcubiyet duygun sakin olmasin. Bu dogadir. Senin cocugun olmuyorsa, onunda olmuyor.

Ve herkes anlamiyor canim. Büyüklere bak istersen, hepsi hastalik sahibi. Hep içlerine attiklari için, çektikleri için. Eh noldu, biri madalyami takti? Takdirmi etti? Yoook, sadece yas ilerledikçe dahada çöküyorlar, esleri diri dururken.

Anliyorum ama kıyas hic bir alanda kimseye iyi gelmez. Cocuk gelisiminde dahi cocuk kafasino vurdugunda yada dustugunde aglanacak ne var ki bisey olmadi kiiii denmez. Acı kucumsenmez asla.
Seni anliyorum.cok uzuldugunu hissediyorum bana her zaman anlatabilirsin yanindayim demelisiniz.

Asla kimsenin takdir ettiği sen cok cektin dedigi yok evet o haklı konu gercekten

Evet işte tam olarak bu ama o cocuğa kafasını her vurduğunda acısıni yaşaması için aglamasına izin verilirse herzaman ağlanası şey bulduğunda bu psikolojiye girecek.. ben destek oldugumu hissetsin istiyorum sadece ağlamasin degil üzülsün ama icine atmasın paylaşsın derdine ortak olayım istiyorum gecti birsey yok demek degil buradaki olay yaşandı acısı cekildi ama hayat devam ediyor kendini bunaltmasına üzmesine engel olmak aza indirebilecegim kadar indirmek benim amacım

Evet biraz fazla yaşiyorlar...

Bence esinize yardim etmek icin psikolojik destek alin online bile olabilir.
Yanlis dusunuyorsunuz cünkü. Agladi bitti diyorsunuz uźüldü gecti diyorsunuz. E demekki onun icin gecmemis olamaz mi?
Hem siz aldikca belki o da ikna olur terapiye iyi gelir

Ama bakın insanlarin kötü durumlarda nasıl davrandığı çok önemlidir asıl karakter orda meydana çıkar ...en gzuel zamanlarda en b.ktan herifte iyi olabilir....bence sen daha fazla çabalama sana bir şey derse sacmalarsa bu yaptığın normal değil de yanından git dışarıya çik bir hava al gel vs ...çok anormal davranışlar sergiliyor eşin..kendine zarar vermek ne demek manyamis resmen...insan kahrolur ama eşime sarılıp kahrolurum anladın mı ..

Birde içinde yaşama acını başka yerden çıkar.

ben annemi kaybettigimde herkes bana teselli vermeye calisti ama yani o teselli cumleleri o kadar beynimde yankilandi ki. cok iyi niyetle soylenen bir sey bile benim sinirime dokundu cogunlukla. nisanlimdan bir kez bile teselli duymadim, acimi kucumsedigini hissetmedim. o sadece yanimda durdu, yani ben bir adim bile atsam benimle beraber atti. dusa girdim, lavaboya girdim kapida bekledi. 3 hafta boyunca yapisik yasadik resmen. ama agzini acip durduk yerde hicbir sey soylemedi. ben konusmak istersem dinledi. onun disinda hep ya elimi tuttu, ya sirtimi oksadi hep bu sekildeydi.

bazi insanlar teselli istemez, ben oyleyim mesela. belki esiniz de oyledir. babasi gozlerinin onunde eriyor, bu kolay bir sey degil. destek olacagim diye cikip daha kotu durumda olan insanlari soylemenizin bir faydasi yok. bazen en guzel destek sadece yaninda durmak, islerini kolaylastirmak oluyor aci ceken kisinin. biraz onu anlamaya calisin, herkes sizin beklediginiz sekilde yasayamaz acisini.

Haklı. Allah korusun ama hissettiklerini kendi annenize olsa ancak anlayabilirsiniz. Her insanın hastalıklara karşı verdiği tepki bunu yansıtışı farklı. Ben de benzer bi süreç yaşadım ve o herkes mutlu bi biz mutsuzuz hissini çok iyi biliyorum. Kafadan geçen neden biz soruları ya bi şey olursa soruları. O yüzden toksik iyi davranmayın. Kötüyse kötü olsun sizin herkesin derdi var böyle olmaz iyi ol demeniz yanında olmak değil çünkü. Ağlıyorsa ağlasın bağırıyorsa kızıyorsa kızsın. Pozitife itmeye çalışmayın. Bazen dibine kadar negatifi de yaşamak gerekiyor. Süreç kolay değil ama alışılıyor bi yerden sonra. Allah şifa versin kayınpederinize de tüm şifa bekleyenlere de.

Bende aynı sekilde dusunuyorum yasayacaksa ben raziyim zaten acısını onunla yasamaya ama o her lafımdan birsey cikariyor susmamdan bile herseyi yanlış anlayabiliyor o yuzdne akıl almaya geldim

Bakın siz gercekten yanlış anliyorsunuz ben agladı bitti gecti demiyorum yasayacak acısını ben de yasiyorum kayıplarımın acısını hala gecmeyecek biliyorum hic bir acı unutulmaz unutsun demiyorum ben ama kendi icine atarsa ona zarar degilmi önümde kahrolusunumu izleyim ne mantik ki bu

Daha fazla yazamicam anlasilmiyor. Siz üzülsün bitsin uzatmasin demeye getiriyorsunuz kusura bakmayin. Destek almanizi öneriyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…