Eşimin babaannesi ile yaşıyorum? Artik dayanamiyorum.

Yok ben gozle bakmayi kastettiginizi anladim .aynisini benim anneannemde yapiyor oyle bakarsa baksin diyip gecemiyosunuz bikac kere geciyosun ama sonra insanin sinirleri tepesine cikiyor .anneannem yazliga geldiginde yapiyor ev benim yemek benim ona zaten hizmet hurmet var elime bir yudum bisi alsam boyle bakiyodu.bir susuyosun 2 susuyodun sinirler geriliyor.

Ben hiç sallamıyorum şahsen. çom karşı karşıya geliyorum öyle huysuz ihtiyarlarla hiç umrumda olmuyor yani. 86 yaşındaki kadının davranışına mı bozulacağım ya,hayat bu saçmalıkları dert etmek için çok kısa.

Eşim halasini ariycam diyor kayinvalidemde çok iyi niyetli. Ona ben bakicam diyor. İstersen dedim git evine ona bak dedim gitmiyor konu orda kapanıyor
senin kayinvalidenin neresi iyi niyetli hem sizde kaliyor ustune birde kendi kayinvalidesini getirip gunah bakayim diyormus gitsin kendi evinde baksin madem. iyi niyetli olan sensin bence iyi bile duruyosun beraber

Mümkünse işe başla, işten gelince de yorgunum der ilgilenmezsin. Sonrasında söylersin, ben çalışıyorum evde yokum, ha kendi evi ha bura. Kızı vs daha iyi bakacaktır, üzülüyorum böyle diye

Gitmekle çok iyi yapmışsın.kv çok merakliysa babaanneyi alıp kendi evinde baksaydi 2+1evde bu kadar sinir bozucu insan tipi fazla

Yani ben bu yaşlılarımıza ne diyeyim ki malları mülkleri maaşları var ama gelinin tepesine bedavaya binmek varken asla satıp bir yardımcı tutmayı akıllarının ucuna getirmezler hadi işgal ettiniz rahat durun oda yok karışsın bulaşsın bütün gün geçmişi anlatarak boş yapsınlar... konu sahibi peron fotoğrafı paylaşmışsın Polonya ya döndüysen Allah yolunu açık etsin o kadar kibar insanların arasında yaşadıktan sonra bizde köy hayatı çok zorlar

Arkadaşlar merhabalar yazamadım bana engel koymuş site neden bilmiyorum anca acabildim Polonyaya geldim 8 gun kaldım acı çektim psikolojim bozuldu biraz çok düşündüm uzaklaşmak istedim telefon numaramı sosyal medyami kapattım iletişim kurmuyorum eşimle falan soranlara teşekkür ederim. Hollandada Arkadaş vardı oraya geldim iyi bir iş buldum bir pastaneye ise başladım bir tek hamileyidim ya onu dogursammi onun için biraz düşünüyorum

Yo hiçte küçük bir konu değil.
Siz sağlam bir rest çekmeden o kadın o evden gitmez.
Ben olsam uçak biletimi alıp ailemin yanına giderdim bir süre.
O kadın gitmeden de geri donmezdim.

Bebek kaç haftalık şuan?

Aklın varsa dönme

Yasal süre 10 hafta diye biliyorum. Zor bir kadar Allah yardımcın olsun. Kesin bitti mi evliliğin?
Eşim kirmizi cizgimi aştı beni bu hale o getirdi artık dönmem kendime geliyorum unutmuşum kendimi annem ne dedi biliyormusun en son ne zaman manikur yaptırdın? Bu soru bile yetti en son ne zaman manikur oje surdugumu bile unutmusum anlatabiliyormuyum mesele oje tirnak değil öyle stresten tırnaklarımı yemisim kendimi değiştirmeye çalışmışım önce ben boylemiydim diye sordum. Yaşamım önceki haline donmesi lazım

Helal olsun size. Cocugu dogurmaya karar verirseniz babasiz buyumesin diye o eve gitmeyin sakın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…