- 9 Şubat 2010
- 18.325
- 1
- 41.382
- 798
- Konu Sahibi leylaakkus_9791
-
Bir fikrim yok. Uçak peron resmi paylaşmıştı onunla mı ilgili acabaKonu sahibi niye banlandı bilen var mı ?
Yok ben gozle bakmayi kastettiginizi anladim .aynisini benim anneannemde yapiyor oyle bakarsa baksin diyip gecemiyosunuz bikac kere geciyosun ama sonra insanin sinirleri tepesine cikiyor .anneannem yazliga geldiginde yapiyor ev benim yemek benim ona zaten hizmet hurmet var elime bir yudum bisi alsam boyle bakiyodu.bir susuyosun 2 susuyodun sinirler geriliyor.Ben bakmakla yükümlüsün demedim zaten,o bakmak o bakmak değil. Kadın 86 yaşında gözünü dikip bakıyormuş,bu da alınacak ne var onu söyledim. Evini ayırsın konu sahibi,ama kalkıp köye gelmiş,köylerde yaşam böyledir ne bekliyordunuz ki?
Ben hiç sallamıyorum şahsen. çom karşı karşıya geliyorum öyle huysuz ihtiyarlarla hiç umrumda olmuyor yani. 86 yaşındaki kadının davranışına mı bozulacağım ya,hayat bu saçmalıkları dert etmek için çok kısa.Yok ben gozle bakmayi kastettiginizi anladim .aynisini benim anneannemde yapiyor oyle bakarsa baksin diyip gecemiyosunuz bikac kere geciyosun ama sonra insanin sinirleri tepesine cikiyor .anneannem yazliga geldiginde yapiyor ev benim yemek benim ona zaten hizmet hurmet var elime bir yudum bisi alsam boyle bakiyodu.bir susuyosun 2 susuyodun sinirler geriliyor.
Ay sen etmezsin tatlim biz ediyoruz .Ben hiç sallamıyorum şahsen. çom karşı karşıya geliyorum öyle huysuz ihtiyarlarla hiç umrumda olmuyor yani. 86 yaşındaki kadının davranışına mı bozulacağım ya,hayat bu saçmalıkları dert etmek için çok kısa.
Ne kadar da ani oldu yavArkadaşlar bilet zor bulabildim aktarmalı 18.50de uçağım alis veriş yapıyorum şu anda. İyice düşündüm herseyi. Herkese teşekkür ederim
senin kayinvalidenin neresi iyi niyetli hem sizde kaliyor ustune birde kendi kayinvalidesini getirip gunah bakayim diyormus gitsin kendi evinde baksin madem. iyi niyetli olan sensin bence iyi bile duruyosun beraberEşim halasini ariycam diyor kayinvalidemde çok iyi niyetli. Ona ben bakicam diyor. İstersen dedim git evine ona bak dedim gitmiyor konu orda kapanıyor
Bebek kaç haftalık şuan?Arkadaşlar merhabalar yazamadım bana engel koymuş site neden bilmiyorum anca acabildim Polonyaya geldim 8 gun kaldım acı çektim psikolojim bozuldu biraz çok düşündüm uzaklaşmak istedim telefon numaramı sosyal medyami kapattım iletişim kurmuyorum eşimle falan soranlara teşekkür ederim. Hollandada Arkadaş vardı oraya geldim iyi bir iş buldum bir pastaneye ise başladımbir tek hamileyidim ya onu dogursammi onun için biraz düşünüyorum
Aklın varsa dönmeArkadaşlar merhabalar yazamadım bana engel koymuş site neden bilmiyorum anca acabildim Polonyaya geldim 8 gun kaldım acı çektim psikolojim bozuldu biraz çok düşündüm uzaklaşmak istedim telefon numaramı sosyal medyami kapattım iletişim kurmuyorum eşimle falan soranlara teşekkür ederim. Hollandada Arkadaş vardı oraya geldim iyi bir iş buldum bir pastaneye ise başladımbir tek hamileyidim ya onu dogursammi onun için biraz düşünüyorum
12Bebek kaç haftalık şuan?
Yasal süre 10 hafta diye biliyorum. Zor bir kadar Allah yardımcın olsun. Kesin bitti mi evliliğin?
Eşim kirmizi cizgimi aştı beni bu hale o getirdiYasal süre 10 hafta diye biliyorum. Zor bir kadar Allah yardımcın olsun. Kesin bitti mi evliliğin?
Arkadaşlar merhabalar yazamadım bana engel koymuş site neden bilmiyorum anca acabildim Polonyaya geldim 8 gun kaldım acı çektim psikolojim bozuldu biraz çok düşündüm uzaklaşmak istedim telefon numaramı sosyal medyami kapattım iletişim kurmuyorum eşimle falan soranlara teşekkür ederim. Hollandada Arkadaş vardı oraya geldim iyi bir iş buldum bir pastaneye ise başladımbir tek hamileyidim ya onu dogursammi onun için biraz düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?