- 4 Nisan 2018
- 830
- 2.354
- 113
- 32
- Konu Sahibi leylaakkus_9791
Ben konuyu okurken boşandım siz hala duruyor musunuz? Anladığım kadarıyla çocukta yok.. Ee..?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
donucem ama mahkeme dilekçe vermek için mahkemeyi bekleyecek
Ben bu konuda hala düşünüyorum onu hayatını mahvetmek istemiyorum dogurmiycam galibaHelal olsun size. Cocugu dogurmaya karar verirseniz babasiz buyumesin diye o eve gitmeyin sakın.
Hamilelik artık çok büyük, türkiyedeki yasal süre aşılmış orada nasıl bilemem o yüzden yorum da yapamam. Bu karar tamamen senin. Kendine gelmene çok sevindim, bir daha sakın dönme türkiyeye, hayatına seni hakeden bir insan al ve mutlu olmadığın hiçbir şey için fedakarlık yapma. Sen kendini düşünmezsen kimse düşünmezArkadaşlar merhabalar yazamadım bana engel koymuş site neden bilmiyorum anca acabildim Polonyaya geldim 8 gun kaldım acı çektim psikolojim bozuldu biraz çok düşündüm uzaklaşmak istedim telefon numaramı sosyal medyami kapattım iletişim kurmuyorum eşimle falan soranlara teşekkür ederim. Hollandada Arkadaş vardı oraya geldim iyi bir iş buldum bir pastaneye ise başladım bir tek hamileyidim ya onu dogursammi onun için biraz düşünüyorum
Arkadaşlar çalışıyorum karnim büyüyor 3 4 ay sonra çalışamam ilk maaşımı aldım kararsız kaldım eşimle konustum onu gonderecem diyor ne yapmam lazimAilenizden veya tanıdıklardan size ulaşmaya çalışmıyorlar mı ? Adam pavyonlarda dolaşıyor. Bir daha sakin dönmeyin sizi o eve hizmetçi diye almış
Eger barismak istiyosaniz once herkesi kendi evine yollasin. Duzen oturtsunlar. Sizde oyle gidin. Sen geldikten sonra hallederiz derse gitmeyin. Nasilsa hamile, geri döndü diye rahatlar, kimseyi yollamazArkadaşlar çalışıyorum karnim büyüyor 3 4 ay sonra çalışamam ilk maaşımı aldım kararsız kaldım eşimle konustum onu gonderecem diyor ne yapmam lazim
Dönme kimse değişmez öyle kabile gibi yasanmaz o senin yanına gelsinArkadaşlar çalışıyorum karnim büyüyor 3 4 ay sonra çalışamam ilk maaşımı aldım kararsız kaldım eşimle konustum onu gonderecem diyor ne yapmam lazim
Tabiki öyle gidecemEger barismak istiyosaniz once herkesi kendi evine yollasin. Duzen oturtsunlar. Sizde oyle gidin. Sen geldikten sonra hallederiz derse gitmeyin. Nasilsa hamile, geri döndü diye rahatlar, kimseyi yollamaz
Inanmaa. Dogum olunca yine herkes toplanir basina. Bosan nafakani al otur mis gibi.Arkadaşlar çalışıyorum karnim büyüyor 3 4 ay sonra çalışamam ilk maaşımı aldım kararsız kaldım eşimle konustum onu gonderecem diyor ne yapmam lazim
Arkadaşlar çalışıyorum karnim büyüyor 3 4 ay sonra çalışamam ilk maaşımı aldım kararsız kaldım eşimle konustum onu gonderecem diyor ne yapmam lazim
Eşimin işi koyde cogunlukla . Tarim hayvancilik çiftçilik ziraat
Tam kendinizi kurtarmışken bu eziyet çekme merakı nereden geliyor ?Arkadaşlar çalışıyorum karnim büyüyor 3 4 ay sonra çalışamam ilk maaşımı aldım kararsız kaldım eşimle konustum onu gonderecem diyor ne yapmam lazim
ya siz şakamısınız, yurt dışında ailen bide bunlarımı yaşıyorsun. kölemisin sen , kaynananda yüzüzne gülüp seni kullanıyor herhelde. ömrün gidiyor gençliğin gididyor bunlar paradan daha değerliMerhabalar arkadaşlar ben kayinvalidem ile yasayan gelinim. 3 sene oldu köyde oturuyoruz calismiyorum kayinpederim vefat ederim 10 sene olmuş Kayinvalidemden çok memnunum. Çok iyi bi kadin. Her seyimi paylasabiliyorum. Yazda babaannesi geldi eşimin bizde kalıyor eşi vefat etti. Ben onunla hic anlasamiyorum..mutfak amerikan tarzi mutfak yani hem oturma odasi . Oturma odasinda uyuyor. Evimiz 2+1. Ben yemek yersem benim yuzume butun gun bakıyor. Insan çok rahatsiz oluyor. Yemegini yapıyorum tuvalet line gituruyorun banyo bile yaptirdim 86 yaşında Allah razi olsun demedi bi kere olsun maasi var zaten biz bi kere almadik ATMden çekip eline veriyorum parayı yastik altına sakliyor. Bana bi kere para lazım oldu eşim uzaga gitmişti 1000lira vermedi gittim komsudan aldım verdim kendi evi var 4+1 boş orayada gitmiyor. Herseyime karışıyor. Esime anlatiyorum tamam diyor. Bu sefer kayinvalidem gunah olur bilmem ne diyor. Ben yasamiyacam bak bi gun gidicem dedim. Kadının kimsesi yok değil 1 kizi 1 oğlu var . Orayada göndermiyor. Artık tahammulum kalmadi. Eger yine böyle yaparsam evi terk etmedim düşünüyorum. Ailem yurt dışında oraya gidecem bosanirim diye düşünüyorum. Beni anlamiyorlar sanki yasamak zorundayim. Başka yere yerlesin diyeceksiniz biz ona gitmedik o bize geldisize kucuk problem gibi gelebilir ama tahammulum sanki bitti
Yurtdışında yaşarken köye gelin gitme motivasyonunuz neydi?
Şimdi ayrilsalar da oğumdan sonra tekrar başına toplanırlar hiç gitme. Eşin Polonya ya gelsinTabiki öyle gidecem
Küçük değil malesef oldukca sıkıntılı bir durum ama babaannesi yuzunden bosanma yı dusunmen.. Bilemedim yani Esinle sıkıntıların varmı pekiMerhabalar arkadaşlar ben kayinvalidem ile yasayan gelinim. 3 sene oldu köyde oturuyoruz calismiyorum kayinpederim vefat ederim 10 sene olmuş Kayinvalidemden çok memnunum. Çok iyi bi kadin. Her seyimi paylasabiliyorum. Yazda babaannesi geldi eşimin bizde kalıyor eşi vefat etti. Ben onunla hic anlasamiyorum..mutfak amerikan tarzi mutfak yani hem oturma odasi . Oturma odasinda uyuyor. Evimiz 2+1. Ben yemek yersem benim yuzume butun gun bakıyor. Insan çok rahatsiz oluyor. Yemegini yapıyorum tuvalet line gituruyorun banyo bile yaptirdim 86 yaşında Allah razi olsun demedi bi kere olsun maasi var zaten biz bi kere almadik ATMden çekip eline veriyorum parayı yastik altına sakliyor. Bana bi kere para lazım oldu eşim uzaga gitmişti 1000lira vermedi gittim komsudan aldım verdim kendi evi var 4+1 boş orayada gitmiyor. Herseyime karışıyor. Esime anlatiyorum tamam diyor. Bu sefer kayinvalidem gunah olur bilmem ne diyor. Ben yasamiyacam bak bi gun gidicem dedim. Kadının kimsesi yok değil 1 kizi 1 oğlu var . Orayada göndermiyor. Artık tahammulum kalmadi. Eger yine böyle yaparsam evi terk etmedim düşünüyorum. Ailem yurt dışında oraya gidecem bosanirim diye düşünüyorum. Beni anlamiyorlar sanki yasamak zorundayim. Başka yere yerlesin diyeceksiniz biz ona gitmedik o bize geldisize kucuk problem gibi gelebilir ama tahammulum sanki bitti