- 25 Aralık 2022
- 43
- 39
- 3
- 26
- Konu Sahibi leylaakkus_9791
-
Ev kaynanamin değil eşiminEv kaynananızın evi mi yani? Eşinizle farklı bir eve çıkın, ev üstüne ev olursa sonu gelmez. Öyle bir evde de sözünüz geçmez.
Ya ben kabul ettim yani 1 ay falan kalir diyeYani kendi evinizde dış kapının mandalı olmuşsunuz. Kimse size hiçbirşey danışmamış, söz hakkınız yok, eşinize de hava hoş anladığım kadarıyla. Sizi tamam diyip geçiştiriyor. Bence bu evin içinde konumunuzu yeniden düşünün, fazla mı pasif birisiniz acaba?
Eşimin işi koyde cogunlukla . Tarim hayvancilik çiftçilik ziraatBu ev bize küçük geliyor hep birlikte senin 4+1 ine taşınalım de.
O zaten gider :)
Eşimin işi koyde cogunlukla . Tarim hayvancilik çiftçilik ziraat yaniBu ev bize küçük geliyor hep birlikte senin 4+1 ine taşınalım de.
Yok valla bana kucuk bir problem gibi gelmedi ama size kucuk gelmis olacak ki herkes sizin evde yasamaya baslamis. Evlendiginden beri kayinvalideyle yasayan biri icin kucuk bir problem ama ben size hak verdim. Ayrica sizin bu sebeple bosanacaginiza ben bile inanmadim onlar hic inanmazlar hak verdim.
bence tüm aileyi toplayıp konusmalısınız. Kendi evi de varsa belki ortaklaşa bir bakıcı tutarsınız? Veya anlaşılır bir süre kızında bir süre sizde kalır ama ne olursa olsun 1 ay diye getirip konuyu net birşekilde konusmadan her işini size hallettirmeleri çok yanlışYa ben kabul ettim yani 1 ay falan kalir diyetamam demistim ama herseyime karışıyor. Annem gelmişti bana misafira. Inanirmisiniz annem yemek yerken babaanne bakıyor oda rahatsiz oldu gitti
Eşimin işi koyde cogunlukla . Tarim hayvancilik çiftçilik ziraat yaniBu ev bize küçük geliyor hep birlikte senin 4+1 ine taşınalım de.
Zaten is bakmaya başladım bile. Kayinvalidem diyorki sen sabırlı ol bilmem ne ol diyeYok valla bana kucuk bir problem gibi gelmedi ama size kucuk gelmis olacak ki herkes sizin evde yasamaya baslamis. Evlendiginden beri kayinvalideyle yasayan biri icin kucuk bir problem ama ben size hak verdim. Ayrica sizin bu sebeple bosanacaginiza ben bile inanmadim onlar hic inanmazlar hak verdim. Hayirlisi olsun.
Ya ben kabul ettim yani 1 ay falan kalir diyetamam demistim ama herseyime karışıyor. Annem gelmişti bana misafira. Inanirmisiniz annem yemek yerken babaanne bakıyor oda rahatsiz oldu gitti
Eşim halasini ariycam diyor kayinvalidemde çok iyi niyetli. Ona ben bakicam diyor. İstersen dedim git evine ona bak dedim gitmiyor konu orda kapanıyorZor gerçekten, burda eşinizi hizaya sokmanın bir yolunu bulun. Durum sıkıntı verici görünüyor
Teşekkür beklemiyorum ama ben otururken bana sürekli izlemesi beni rahatsız ediyorHalihazırda kvnizle yaşıyorsunuz,ev onun. Eve gelen misafir de kvnizin dolayısıyla. Şikayetçiyseniz hak veririm ama sizin karı-koca ayrı eve çıkmanız lazım. Kvnizin kvsini evden gönderme hakkına sahip değilsiniz. 86 yaşındaki kadından teşekkür de beklenmez,hizmet etmeyin istemiyorsanız.
Annem zaten destekliyor. Babam ben evlenmeden önce kızmıştı kabul eder eşimi seviyorum ama bu durum sevgiyi aştıSenin en büyük hatan kaynananla yaşamayı kabul etmek. Bi de babaanne de gelmiş. Yemek yemeye hakkın yok gözlerinde, onlar büyük gelin dediğin hizmetçi onlara göre. Ben senin yerinde olsam bir saniye durmam ailenle konuş . Kabul ediyorlarsa dön oraya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?