Eşimin babaannesi ile yaşıyorum? Artik dayanamiyorum.

Hamilelik artık çok büyük, türkiyedeki yasal süre aşılmış orada nasıl bilemem o yüzden yorum da yapamam. Bu karar tamamen senin. Kendine gelmene çok sevindim, bir daha sakın dönme türkiyeye, hayatına seni hakeden bir insan al ve mutlu olmadığın hiçbir şey için fedakarlık yapma. Sen kendini düşünmezsen kimse düşünmez

Ailenizden veya tanıdıklardan size ulaşmaya çalışmıyorlar mı ? Adam pavyonlarda dolaşıyor. Bir daha sakin dönmeyin sizi o eve hizmetçi diye almışlar.

Ailenizden veya tanıdıklardan size ulaşmaya çalışmıyorlar mı ? Adam pavyonlarda dolaşıyor. Bir daha sakin dönmeyin sizi o eve hizmetçi diye almış
Arkadaşlar çalışıyorum karnim büyüyor 3 4 ay sonra çalışamam ilk maaşımı aldım kararsız kaldım eşimle konustum onu gonderecem diyor ne yapmam lazim

Arkadaşlar çalışıyorum karnim büyüyor 3 4 ay sonra çalışamam ilk maaşımı aldım kararsız kaldım eşimle konustum onu gonderecem diyor ne yapmam lazim
Eger barismak istiyosaniz once herkesi kendi evine yollasin. Duzen oturtsunlar. Sizde oyle gidin. Sen geldikten sonra hallederiz derse gitmeyin. Nasilsa hamile, geri döndü diye rahatlar, kimseyi yollamaz

İşsizlik maaşın olacakmı olduğun yerde çocuk yardımı varmı
Herkesi mi gönderecek sadece babaanneyi mi , pavyon konusunuda konuştunmu ? Sen dönsen bile mutlaka mutlaka eşine bulaşıcı hastalık taraması yaptır.

Dönecekseniz iyi düşünün.Pavyon akışkanlığı olduğundan bahsetmişsiniz.Çok taviz vermeyin

ya siz şakamısınız, yurt dışında ailen bide bunlarımı yaşıyorsun. kölemisin sen , kaynananda yüzüzne gülüp seni kullanıyor herhelde. ömrün gidiyor gençliğin gididyor bunlar paradan daha değerli

Küçük değil malesef oldukca sıkıntılı bir durum ama babaannesi yuzunden bosanma yı dusunmen.. Bilemedim yani Esinle sıkıntıların varmı peki

Bebeğe tek başına bakmaktan korkuyorsun bu yüzden de barışmak sana cazip geliyor. Barış da bul mevlanı ne diyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…